Svaki horoskopski znak ima određene osobine i karakteristike koje ga sprečavaju da realizuje potpuno zdrav i idiličan odnos. U nastavku vam donosimo najbolje ljubavne savete za svaki horoskopski znak.

Ovan

Stalna potraga za nečim novim i uzbudljivim često vas dovodi do kratkoročnih, ležernih odnosa. I čim vam dosadi, odmah imate želju da odete.

Taj je put apsolutno slepa ulica, pogotovo ako stvarno nastojite da stvorite dugoročnu vezu.

Bik

Skloni ste postupanju po ustaljenim obrascima. Tvrdoglava priroda vas sprečava da se otvorite za nove ideje, a takođe ne dopušta ni da se vaš odnos razvija.

Pokušajte da razmišljate fleksibilnije kada je reč o ljubavnoj sferi.

Blizanci

Stalno razmišljate o tome šta drugi ljudi misle o vama. A to je izuzetno toksično razmišljanje, pogotovo kad je reč o vezama.

Važno je da se osećate kao kod kuće kad ste sami s partnerom – i ako razgovarate s njim, uverićete se da nemate zbog čega da se brinete.

Rak

Rakovi pokušavaju da izbegnu sukob, posebno kada je u pitanju ljubav. To je zato što, čak i u toksičnim situacijama, nastavljate da romantizujete ljubavne odnose.

Vrlo je važno da naučite kako da delite svoja osećanja s partnerom, umesto da ih držite u sebi. Jednom kada počnete to da radite, imaćete priliku da izgradite iskreniji i trajniji odnos.

Lav

Jako volite sebe, ali nemojte da dopustite da vam ego postane prepreka za razvoj odnosa.

Naučite da čujete i razumete kako se druga osoba oseća.

Devica

Nije tajna da su Device sklone da analiziraju sve na svetu. Zapravo nije tako loše razmišljati racionalno, ali kad dopustite da mnoge sitnice utiču na vas, to postaje problem.

Bilo bi korisno da priznate sebi da su odnosi najudaljenija stvar od savršenstva.

Vaga

Milosrdni ste i spremni da prihvatite doslovno svaku osobu. Ali kad počnete da prihvatate pogrešne ljude, ova osobina karaktera se pretvara u slabost.

Saznajte više o dragim ljudima kako biste mogli malo realnije da oblikujete svoje mišljenje, i budite pažljiviji s ljudima kojima olako dajete poverenje.

Škorpija

Često imate velikih, duboko ukorenjenih pitanja kada se radi o poverenju.

Jedini način da izgradite istinski zdrav odnos je da dopustite sebi da verujete svom partneru - i naravno - mnogo otvorenog razgovora.

Strelac

Mnogi vam zavide na vašoj slobodnoj prirodi – međutim, u dugoročnom odnosu to stvara određene probleme. Vaša raskalašenost često uništava vaše veze.

Da biste prekinuli ovaj začarani krug, pokušajte da uložite više vremena i truda u svoju vezu. Verujte, isplatit će se.

Jarac

Kada razmišljate o vezama, niste naročito optimistični. Da, možda ste imali neugodnih iskustava u prošlosti, ali pokušajte da shvatite da, usprkos tome, nisu svi odnosi negativni.

Svaka osoba se na kraju zaljubi u ono što sanja.

Vodolija

Vaša nezavisna priroda često vas čini izolovanim – kao da ne možete drugima da pokažete da i vi imate osećanja.

Zapravo, biti ranjiv nije tako loše – neverovatno pridonosi vašem ličnom rastu (ranjivost u ljubavnoj sferi posebno je korisna).

Ribe

Odlikuje vas nežna i saosećajna priroda pa ste često skloni prilagođavanju drugim ljudima, zaboravljajući na vlastita osećanja.

Da biste stvorili zdrav odnos, morate da razbijete naviku usrećivanja drugih, i budete samo ono što jeste.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.