Trenutno smo u nevolji sezone pomračenja, što je jedan od razloga zašto nam ne nedostaje drame. Ako već osećate kosmički udar, onda ste možda jedan od znakova zodijaka na koje će najviše uticati pomračenje Meseca u novembru 2022.

Ponekad promene koje se dešavaju tokom sezone pomračenja mogu biti ogromne i potpuno promeniti život. U drugim slučajevima, promena može biti suptilnija i unutrašnja, ali i oštrija. Bez obzira na to, ovo predstojeće potpuno pomračenje Meseca će na ovaj ili onaj način uzdrmati vašu stvarnost.

Sledeće pomračenje Meseca će se održati 8. novembra u znaku Bika. Ovaj Krvavi mesec se dešava samo dve nedelje nakon delimičnog pomračenja Sunca u znaku Škorpije, što znači da su direktno povezani. Osvrnite se na to gde ste bili i šta ste radili pre šest meseci, kada se dogodila poslednja serija pomračenja na osi Bik-Škorpija. To bi moglo da osvetli ono što se sada dešava u vašem životu. Pošto će ovo pomračenje Meseca takođe formirati konjunkciju sa nepredvidivim i buntovnim Uranom, mogao bi da izazove nešto potpuno neočekivano. 

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati pomračenje Mesec 8. novembra.

BIK

Sedite tačno u centru ovog pomračenja Meseca, Bikovi. To znači da je reflektor uperen u vas! Ovo pomračenje vas dovodi na ivicu promene jer vas gura iz vaše zone komfora i tera vas da počnete da pravite drugačije poteze. Možda uradite nešto potpuno nepredvidivo (ili doživite nešto sasvim neočekivano). Kada se pomračenje dogodi u vašem horoskopskom znaku, to uvek znači da dostižete ličnu prekretnicu. Međutim, dolazak do kraja jednog poglavlja takođe znači da počinjete sledeće. Dajte sebi vremena da se saberete tokom sledećeg dela vašeg životnog putovanja!

LAV

Da li ste se u poslednje vreme osećali nervozno po pitanju svoje karijere? Da li prerastete svoju trenutnu poziciju i osećate se spremnim za nešto novo? Pošto se ovo pomračenje Meseca dešava u vašoj 10. kući karijere, to bi moglo da dovede do toga da pokušate nešto sasvim drugačije na poslu. Možete objaviti saopštenje za javnost koje će šokirati sve vaše pratioce i klijente. Možda ćete čak iznenaditi svet tako što ćete promeniti karijeru, prihvatiti unapređenje ili napustiti posao od kojeg niko nije očekivao da ćete se rastati. Šta god da se desi, to će otvoriti vrata za još mnogo mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koja vam je oduvek suđena.

zarina-iskarova-7NZU5I2BlIE-unsplash.jpg
Unsplash/Zarina Iskarova 

ŠKORPIJA

Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u poslednje vreme često na pameti? Ova osoba može biti vaš najbolji prijatelj, vaš poslovni partner ili čak vaš glavni neprijatelj. Bez obzira ko je u pitanju, ovo pomračenje vas ohrabruje da evoluirate u svom odnosu sa njom. Ako je situacija manje idealna, možda ćete biti spremni da se raziđete sa nekim zbog toksične dinamike koju delite. Ako situacija ide dobro, možda ćete se osećati spremnim da se dodatno posvetite ovoj osobi. Međutim, energija ovog pomračenja možda neće biti kristalno jasna i definisana. Ako već ne doživite velike promene, pa iskoristite vreme da razmislite šta možete učiniti da poboljšate nivo harmonije koji delite sa drugima, kao i da u budućnosti imate zdravije i obostrano korisnije odnose.

VODOLIJA

Ovo predstojeće pomračenje krvnog meseca i Meseca je u blizini kuće, Vodolije. Održavajući se u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, ovo pomračenje vas ohrabruje da se preselite na novo mesto, postavite granice sa rođacima i negujete svoj odnos sa svojim korenima. Dom nije uvek mesto, već stanje duha. I tokom vašeg života, ljudi, mesta i stvari zbog kojih se osećate kao kod kuće verovatno će se promeniti. Šta vam ovo pomračenje pokazuje o tome šta vam je potrebno da biste se osećali kao da pripadate? Da li trenutno dobijate emocionalnu i fizičku sigurnost iz svog kućnog okruženja? Ovo pomračenje će vas ohrabriti da poboljšate svoj odnos sa domom na bilo koji način, oblik ili oblik koji za vas ima smisla.