Ovan

Problemi sa budžetom mogu da vas muče ove nedelje, posebno ako ste u paru. Pomračenje Meseca od utorka stvara radikalne promene u finansijama koji delite sa bračnim drugom - uključujući i dugove. Moguće je da ćete saznati da vaš partner radi nešto što kvari vaše dugoročne finansijske planove, ili će možda iznenada izgubiti izvor prihoda. Ukoliko niste u vezi, biće vam malo lakše, a do kraja nedelje možete saznati i da je vaša tajna simpatija zapravo zainteresovana za vas. Napravite prvi korak! 

Bik

Gotovo da nema načina da se sazna šta će vam ova nedelja doneti po pitanju ljubavi. Pomračenje Meseca osnažuje vaš znak, ali je neizvesno na koji način. Ovo će se sigurno odraziti na vaš ljubavni život, bez obzira na to kako izgleda vaš trenutni status veze. Ukoliko ste već u vezi, mogli biste da se osetite kao sa vas partner guši i pritiska, a ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekog vrednog truda, iako imate problem da se otvorite za ozbiljnu vezu. Pokušajte da ostanete stabilni uprkos svim kosmičkim olujama.

Blizanci

Brige o ljubavnom životu mogu ove nedelje da vam izazovu fizičku nelagodnost. Možda imate posla sa zdravstvenim stanjem koje izgleda kao da je stiglo niotkuda. Ako je to slučaj, potrudite se da istražite moguće uzroke. Tinjajuća romantična ogorčenost mogla je da postane toksična i sada se manifestuje u vašem organizmu. Ne dozvolite da vas ovo uvuče još dublje. Vaš um i telo su snažno povezani, pa kada znate da nešto nije u redu u vašem ljubavnom životu, rešite to što je pre moguće. Ipak, samci Blizanci padaju na nekoga ko je bukvalno iscelitelj. Držite oči otvorene za potencijalne partnere u oblasti medicine ili nekoga poput duhovnih gurua i učitelja.

Rak

Najuzbudljivija, ali i najviše frustrirajuća stvar za vas u vezi s ljubavlju je ta što ne možete da budete sigurni kada će i kako doći u vaš život. Ove nedelje, univerzum priziva čudesnu munju na ovom polju, ali može se ispostaviti da je to jedna od onih situacija u kojima biste želeli da se to uopšte nije dogodilo. Jedna od mogućnosti jeste da neko od vaših prijatelja otkrije romantična osećanja prema vama iako vi ne osećate isto. Pokušajte da se nosite sa tim sa milošću. Ako ste u vezi, bićete stabilniji. 

Lav

Možda nećete moći da vidite način kako da uklopite ljubavni život sa karijerom i obavezama. Ovo može da vam bude izvor stresa - i postane veći problem ako shvatite da se vaš partner ne uklapa u vaš način života u celini. Možda ne podržava ono čime se bavite ili ima nesuglasice sa članovima vaše porodice. Bilo koji od ovih scenarija mogao bi da se pretvori u raskid. Ako niste u vezi, neko će pokušavati da vam zakaže dejt - budite otvoreni za nepredvidive prilike.

Devica

Radikalno buđenje koje menja vašu perspektivu o ljubavi moglo bi da vas pogodi vrlo brzo. Služiće kao sredstvo za čišćenje svih vaših mentalnih i emotivnih barijera na putu do ljubavi. Možda ste, na primer, stvorili određeni skup očekivanja o partnerima i odnosima na osnovu prošlih iskustava. Čak i ako vam je ovo dobro služilo u prošlosti, sada verovatno oštećuje trenutnu ljubavnu vezu ili vas sprečava da pronađete nešto novo. Odjednom ste spremni da iskorenite ovu filozofiju i usvojite otvoreniju. Rezultat? Možete videti gomilu romantičnih mogućnosti tamo gde ih ranije niste videli. 

Vaga

Iznenadno saznanje u vašem partnerstvu može dovesti do krize. Možda ćete vi ili vaš partner otkriti da emocionalna blokada sprečava jednog od vas da uživate u strastvenoj ljubavi. To bi moglo da bude zbog nerešenih problema koji su prerasli u ogorčenost – i sada je vreme da ih rešite. Druga mogućnost je da ste vi ili vaš partner spreman da razgovarate o nekoj vrsti seksualne disfunkcije koja se dešava. Budite nežni i saosećajni tokom ovog razgovora kako biste zajedno pronašli izvodljiva rešenja. Preispitajte sami sebe i preuzmite deo odgovornosti.

Škorpija

Univerzum odzvanja kosmičkom uzbunom u vezi sa vašim ljubavnim životom — dešava se nešto na šta biste trebali da obratite pažnju. Pomračenje Meseca ovog utorka u vašem sektoru veza usko je povezano sa Uranom, potencijalno započinje radikalno odstupanje od onoga što ste očekivali od partnerstva. Za neke to jednostavno znači da veza neće opstati. S druge strane, možda vas čeka iznenadna nova ljubavna veza. 

Strelac

Možda će se iznenada otkriti tajna o vašem ljubavnom životu - prošlom ili sadašnjem - koja vas potpuno potrese. Jedan primer bi moglo da bude saznanje da bivši još uvek ima osećanja prema vama i potencijalno čak želi drugu šansu. Druga mogućnost je da ćete saznati da vas je trenutni partner na neki način izdao. U takvim trenucima, osećati se potpuno devastirano je razumljivo. Čak i ako ove reči nisu ono što želite da čujete, potrudite se da obratite pažnju na ono što vam partner govori. Zaslužujete istinu.

Jarac

Događaji u vašem ljubavnom životu možda će vas zateći potpuno nespremne na prilično neobičan način. Čak i najmanje verovatni scenariji mogu uticati na vaše emotivno stanje, bez obzira na ljubavni status. Ako ste zauzeti, afera sa nekim misterioznim može vas dovesti u iskušene. Ako ste slobodni, postoje svi pokazatelji da ćete biti iznenađeni malo verovatnom romantičnom opcijom. Ovo može značiti bilo šta - od vašeg šefa do partnera vaše najbolje drugarice koji otkriva romantična osećanja prema vama. Sačuvajte razum i kontrolu nad situacijom. 

Vodolija

Šokantne promene se dešavaju u vašem ljubavnom životu. Pomračenje Meseca od utorka će pogoditi vaš kućni sektor, potencijalno bacivši krizu u vaše krilo - posebno ako živite sa svojom značajnom drugom polovinom. Vi i vaš partner možete odlučiti da vam je potreban odmor od zajedničkog života, što bi dovelo do toga da se neko od vas iseli. Druga mogućnost je da ćete dobiti iznenadnu priliku za karijeru koja zahteva da se iselite iz države. Na kraju krajeva, vaš ljubavnik ima svoj život na vašoj trenutnoj lokaciji. Samci imaju više sreće. Slična prilika za karijeru bi vas mogla dovesti na put upoznavanja sledeće velike ljubavi u vašem životu. Ne propuštajte!

Ribe

Vaš pristup razgovoru o intimnim stvarima može se promeniti u svakom trenutku—i, u vašem slučaju, to bi moglo da dovede do obogaćivanja odnosa. Možda ćete shvatiti da samo povređujete svoju ljubavnu vezu (ili moguću ljubavnu vezu) tako što ste sve vreme distancirani. Dozvoljavajući sebi da budete ranjivi i pričate o nečemu što od vas zahteva da verujete nekom drugom, zapravo uzimate moć iako mislite da je gubite. Vreme je da izađete iz svoje zone komfora i kažete nešto što nikada ranije niste rekli. To bi trebalo da vam pomogne da steknete ljubav za koju ste nekada mislili da je samo san.