Potpuna pomračina Meseca na 16 stepenu Bika pod uticajem Urana i donosi nepredvidive događaje. Njene uticaje osećaćemo do tri meseca. Preporuke poznate astrološkinje Angele Pearl pomoći će horoskopskim znakovima da se zaštite i da unapred saznaju na koja će područja života uticati ovaj kosmički događaj.

Ovan

Pomračina u 2. kući, koja je odgovorna za finansije, Ovnu donosi neočekivane događaje. To može biti promena posla, ponovni proračun finansija u korist smanjenja troškova.

Predstavnicima ovog znaka preporučuje se da ne klonu srcem – sudbina će im pružiti novu priliku za poboljšanje finansijske situacije i pronalazak novog izvora prihoda. Glavna stvar je tražiti načine za razvoj i ne stagnirati.

Bik

Pomračina Meseca u 1. kući završava razdoblje poteškoća. Bikovi će moći da skinu okove koji ih vežu, oslobode se nekih ozbiljnih problema. Uticaj pomračine promeniće život na bolje, čak iako se na početku puta čini da su se svi planovi srušili.

Preporučuje se da ne žalite zbog prošlih događaja i da radite ono što vam donosi zadovoljstvo. Sudbina će u bliskoj budućnosti pružiti novu priliku za uspeh.

Blizanci

Blizancima se pomračina događa u 12. kući, što znači da će neke tajne biti otkrivene. Predstavnici znaka takođe će se moći osloboditi prošlosti, otići u inostranstvo, promeniti profesiju i zauvek se oprostiti od starog načina života.

Sudbina će vam biti naklonjena ako se ne opirete promenama i budete spremni da pustite nove prilike u život.

Rak

Rakovima se pomračina događa u 11. kući koja je odgovorna za budućnost, planove i rezultate. Predstavnici znaka moći će da ostvare neočekivanu dobit, ispune svoj veliki san ili pronađu novi izvor prihoda.

Nove neočekivane prilike će dovesti do uspeha ako se ne plašite da promenite svoj život. Nakon pomračine takođe će doći do promene planova, a Rakovima je važno da sami donose odluke.

Lav

Pomračina Meseca u 10. kući karijere i posla drži Lavove usredsređene na njihovu ulogu u društvu.

U skladu s ovom pomračinom, predstavnike znaka očekuje promena posla, odluka o otvaranju ili zatvaranju posla, promena ciljeva ili stava prema profesiji. Preporuka je da ne odustajete od novih perspektiva i da otvoreno gledate u budućnost, s kojom možete da upravljate sami.

Devica

Devicama se pomračina dešava u 9. kući koja je odgovorna za daleke zemlje i sve što je vezano uz obrazovanje.

To znači da će predstavnici ovog znaka moći da dobiju dugo očekivanu diplomu, upišu se na obuku ili se prekvalifikuju za novu specijalnost. Otvoriće se dobre perspektive ako se ne prestanu razvijati i ako shvate šta zaista ima smisla, a na šta ne treba trošiti vreme.

Vaga

Vagu očekuje pomračina u 8. kući. To znači da će fokus biti na finansijama i dobiti. Uran, koji je uključen u pomračinu, ukazuje na nagle promene, koje mogu biti pozitivne i negativne. To može biti razvod i podela imovine, kao i dobijanje neočekivanog nasledstva ili prilika za pokretanje profitabilnog posla s malo ulaganja.

Škorpija

Pomračina Meseca u 7. kući ukazuje na razdoblje kada će se Škorpije angažovati u privatnom životu i graditi odnose s voljenim osobama.

Predstavnici znaka moraju biti spremni na činjenicu da se društveni krug može promeniti. Preporučuje im se da se prilagode pozitivnom talasu i da ne tretiraju ono što se događa s negativnošću: sudbina će sve staviti na svoje mesto.

Strelac

Strelce očekuje pomračina Meseca u 6. kući, pojačana uticajem nepredvidivog Urana. Fokus će biti na područjima rada, zdravlja i navika.

To znači da bi Strelci mogli da dobiju neočekivane ponude u poslovnom okruženju, zbog čega ćete morati da preispitate svoj raspored ili da promenite neke navike.

Novi događaji biće nagli, pa predstavnici znaka ne bi trebali da izgube oprez, već da se fokusiraju na pozitivno.

Jarac

Jarci će osetiti uticaj pomračine u sferi ljubavi za koju je odgovorna 5. kuća. Preporučuje se da se ne plaše iznenađenja i promena. Oni će promeniti život na bolje, iako ne na način na koji bi želeli u početku.

Uticaj Urana promeniće planove, pa se trebate da se pripremite na neobične pojave i događaje zahvaljujući kojima ćete moći da revidirate svoje planove.

Vodolija

Pomračina Meseca dogodiće se u 4. kući koja je odgovorna za porodicu. Vodolije očekuju neočekivane vesti od voljenih osoba.

Ova pomračina otvoriće vam nove perspektive, zahvaljujući kojima će biti moguće promeniti vlastitu situaciju. Možete se odlučiti na preseljenje, započeti brak ili promeniti postojeći životni prostor.

Ribe

Uticaj pomračine u 3. kući promeniće opseg komunikacije. Ribe očekuju nova poznanstva, a moguće su i selidbe.

Takođe, predstavnici znaka mogu razmišljati o novom položaju, a biće ga moguće preuzeti tek nakon prolaska dodatne obuke. Pomračine takođe mogu da izazovu sukobe, koje je važno rešiti mirnim putem.