Novembarski pun Mesec stiže 19. novembra na vedro noćno nebo. Svoj vrhunac će dostići pred zoru u petak, osvetljavajući veče i donoseći sa sobom plimu povećane energije

Padajući u znak Bika, tzv. Dabrov Mesec ovog puta biće u pomračenju što ga pretvara u tzv. Krvavi Mesec. Ono će trajati najduže u poslednjih 500 godina - više od nekoliko sati, i biće vidljivo iz svih država SAD, Kanade, Meksika, kao i iz delova Južne Amerike, Polinezije, Australije i Kine, navodi NASA. Delimično će se videti i iz severnih delova Evrope, a nešto kraće iz zapadnih delova našeg kontinenta, dok se iz Srbije pomračenje neće videti uopšte. Ipak, svi ćemo osećati njegov uticaj.

Šta možemo da očekujemo od novembarskog punog meseca u Biku?

Pomračenje Meseca ili Krvavi Mesec je kao pun mesec ''na steroidima''. Svi normalni uticaji punog Meseca - vrhunac energije, vrhunac podvodnih struja, otkrivanje skrivenih uticaja, prekretnice - su pojačane. Dakle, na neki način, Krvavi Mesec znači haotične promene. One mogu biti transformativne i teške, ali na najbolji mogući način, otkrivajući ono što biste radije potisnuli, i pomoći vam da skinete slojeve iluzija kako biste jasnije videli. Na ovaj način, ovi astrološki aspekti biće od pomoći u ponovnoj proceni vašeg života i mesta na kojem se trenutno nalazite. Može vam dati šansu da budete ogoljeni i pomoći vam da se resetujete i pronađete novi put za budućnost.

Naravno, moramo se boriti sa uticajem Bika, koji je poznat po tome što donosi posebno tvrdoglavu energiju. Bikovi ne uživaju u promenama. Ovo je znak koji voli luksuz, opuštanje i mir. Dakle, iznenadnu promenu u odnosu na pomračenje mogu da blokiraju rogovi Bika, ostavljajući nas da se osećamo konfliktno. Ali nakon toga, često dolazi do obnavljanja unutrašnjeg mira. Pokušajte da napravite promene koje će dugoročno biti u vašem najboljem interesu, ako istovremeno želite da umirite Bika koji voli komfor i uskladite se sa energijom koja dolazi s ovim Mesecom. Pronađite bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života, napravite potez u vezi sa nekretninama koji ste želeli da napravite, rezervišite taj dugo iščekivani odmor.

Najbolji način da se približite ovom Mesecu je da pokušate da pronađete način da iskoristite njegov uticaj za promenu i poboljšanje života.

I počastite se usput! Nemojte se iznenaditi ako vas Bik natera da se predugo zadržavate ispred izloga ili web shop-a svog omiljenog modnog brenda. Prepustite se. Šta je život ako ne možemo da uživamo u njegovim zadovoljstvima?

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.