OVAN

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

BIK

LJUBAV: Ako ste još uvek sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo interesantno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dva put više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i štedeti snage. Vi to dobro znate.

SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki će pokrenuti nadređene da razmisle o planovima za budućnost.

SAVET: Imaćete manjak energije, odmorite se.

RAK

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji znaju da balansiraju. Ostanite budni.

SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

LAV

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se energija na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pogledajte neki akcijski film.

DEVICA

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete da bežite, možete da trpite, možete da se ironično smejete. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek da crpite iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva koraka prema napred pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati ova radna nedelja za vas. Ipak, kad zbrojite sve, nije tako loše, jer se ipak nešto pomiče. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

SAVET: Pokušajte da budete što više realni.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.