Najsrećniji znakovi biće Vodolija, Rak i Strelac.

OVAN

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša želja za ljubavlju biće jaka, ali će zahtevati i više angažmana. Ipak, moraćete da se usaglasite s drugom stranom kako biste išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.
KARIJERA: Verovatno će doći do zatezanja u komunikaciji ili korespondenciji. Na koju stranu će povući vaga još se neće videti. Trebaće vam živaca. Ne komentarišite ništa ako za to nise pozvani. Radije se strpite.
ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz lakši sport.

BIK

LJUBAV: Vaša potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego izlaziti. Biće doduše nekih neformalnih druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Vezani će biti dobro.
KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno da uveseljavate druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete motivisati i sebe i kolege.
ZDRAVLJE&SAVET: Neko će vam postavljati nemoguća pitanja.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se neće u svakom trenutku sviđati, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog pola.
KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu nedelje postajaćete sve potrebniji onima s kojima radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.
ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra. Sve je moguće.

RAK

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze.
KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme dobijaju na značaju. Uskoro će vam to postati toliko važno da biste mogli da zanemarite činjenice. Pazite da vam se na poslu ne potkradu greške.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

LAV

LJUBAV: Bez obzira što će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne pomerajte granice pod svaku cenu.

DEVICA

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđ račun.
KARIJERA: Polako će početi da stižu potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas će zavisiti kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.
ZDRAVLJE&SAVET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete se zavući u kuću kako biste izbegli ljubavne frustracije. Ovaj kukavički stav neće vam olakšati distancu u odnosima ili samoću u noćima kad se pitate zašto se to događa baš vama. Nije tako strašno, uglavnom, prolazno je.
KARIJERA: Povremeno će vam nedostajati snage i motivacije da izgurate ono što želite. Setite se šta sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju uticaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami.
ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete da vam treba malo odmora.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uglavnom ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da svi nešto očekuju od vas, ali neće vam biti jasno šta. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti.
KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što niste očekivali. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.
ZDRAVLJE&SAVET: Sve će kasnije doći na svoje mesto.

STRELAC

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeti vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.
KARIJERA: Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati što je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rešenja su blizu.
ZDRAVLJE&SAVET: Obezbedite sebi više sna i više odmora.

JARAC

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što trenutno tako ne izgleda. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate da pustite. Neka ide kako ide da ne biste forsiranjem borbe ostvarili Pirovu pobedu, Kako god ispalo, prihvatite izazove i kontrolišite se. Dugoročno, stojite i više nego dobro.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne propuštajte relaksaciju.

VODOLIJA

LJUBAV: Izgledno je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvaćati. Odatle će uslediti i prilike za nova poznanstva. Zauzeti će isto biti bolje.
KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.
ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se nekim borbenim sportom.

RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, no zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Oni koji nisu u vezi, uspešno će flertovati i zavoditi.
KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će sve doći na svoje mesto, baš kao i odgovori koje tražite.
ZDRAVLJE&SAVET: Pozabavite se svojim hobijima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.