Najsrećniji znakovi ove nedelje biće Ribe, Rak i Vodolija.

OVAN

LJUBAV: Uviđate da ne vredi biti ogorčen niti se svađati jer to ne vodi nigde. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i o onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privantom životu. Naći ćete nešto.
KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dve muve ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.
ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se, trebaće vam za sve što vas čeka.

BIK

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će tako partijati s poznanicima bez plana.
KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.
ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.
KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVET: Eliminišite frustracije kroz sport.

RAK 

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Oni koji nizu u vezi, osvajaće brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.
KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje da se povežete i osmislite efikasniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.
ZDRAVLJE&SAVET: Analizirajte svoje stavove.

LAV 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na treninzima. Neko vam je vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.
KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati sarađivati.
ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

DEVICA 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.
KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horiznote, a nešto ćete i zaraditi.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne trebate smanjivati svoje kriterijume.

VAGA 

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate jeste dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju mir i sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.
KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte da se nervirate. Sarađujte diplomatski.
ZDRAVLJE&SAVET: Izdržite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće u uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.
KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da ulazite u konflikte, nego prođite kroz to. Ako ništa, sazrećete još više.
ZDRAVLJE&SAVET: Istražite svoje talente.

STRELAC

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenjljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.
KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani da rade na novom mestu. Izazovi će biti svakodnevni.
ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.

JARAC

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.
KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.
ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite kritičare.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobar osećaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, te nakonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu, lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.
KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.
ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte što imate, pa tek onda delujte.

RIBE

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa da forsirate i sve će biti dobro.
KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezivati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.
ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.