Najsrećniji znakovi ove nedelje biće Blizanci, Vaga i Lav.

OVAN

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim reagovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredsredite na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i biti mirniji.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš ne odgovaraju. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

BIK

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete usredsređeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike zahteve, baš suprotno, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta rodbine sa kojom se baš i ne slažete.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, biće zadovoljni.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE&SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

RAK

LJUBAV: U vašim privatnim odnosima ovih će dana vladati opuštenost i ugodna atmosfera. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

LAV

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. No biće i provokacija. Stoga ne skačite na svaki izazov koji vam možda u prvi tren nije ugodan. Idite polako ali sigurno.

KARIJERA: Vaše zasluge pomalo izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje, vaša je prednost.

ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

DEVICA

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima svi će izazovi biti usmereni na temu tolerancije, a upravo će ovladavanje istom biti ono što će vas odvesti korak prema napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradite na tome.

KARIJERA: Neki će, hteli ne hteli, biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite umereni u svemu.

VAGA

LJUBAV: Pojaviće se potreba za zaštitom u privatnom. Ipak, ne gnjavite partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer može postati naporno. Prihvatite da je i ovako dobro, a više proanalizirajte sebe. Videćete da ste sami dovoljno jaki.

KARIJERA: Još će biti dosta borbe, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče bit će na dobitku. Studenti verovatno prolaze ispite, ali uz saradnju i diplomatiju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne idite preko svojih granica.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neko od vaših saradnika mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti što učiniti, da li se otvoriti za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama biće vrlo društven par.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne namećite svoje stavove.

STRELAC

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više da razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje i haos. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni na još poneko iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti. Biće i invencija.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko može, neka putuje. Makar na izlet.

JARAC

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami, tražiće osobu iz svojih snova.

KARIJERA: Delovanje iz senke činiće vam se najbolja varijanta rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će im goditi. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Pretvorite svoje erotske snove u realnost.

VODOLIJA

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proradiće vaša društvena faza. Mnogi neće razlikovati ko je ko jer će celu ekipu doživljavati kao jednu celinu. Pazite.

KARIJERA: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Otuda će se suočiti s određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preveliki materijalista.

RIBE

LJUBAV: Ovih dana ljubav biste mogli naći na putovanju ili krećući se van uobičajenih ruta. Za neke bi to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i završiti. Idite polako pa će sve biti stabilnije.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Promenite frizuru, bićete zadovoljni.

Izvor: ehoroskop.net