Energija vašeg ljubavnog horoskopa za mart 2022. biće optimistična, puna nade i otvorena ka prostoru za izlečenje, nove početke i druge šanse.

Sunce u Ribama u konjunkciji sa Jupiterom i Neptunom uneće vibraciju saosećanja, prihvatanja i ljubavi u sve životne odnose i situacije, te vam omogućiti da preokrenete stvari. S druge strane, Mars i Venera će 6. marta ući u Vodoliju gde će biti u konjunkciji sa Saturnom, a to donosi svojevrsni sukob između strasne energije (Mars) i energije stabilnosti, mira i povlačenja u sebe (Saturn). 

U nastavku otkrijte svoj ljubavni horoskop za mart 2022.

OVAN

Venera i Mars će biti u jedanaestoj kući društvenih konekcija i snova, te uneti u vaše romantične veze energiju strasti. Ovo takođe može da vam pomogne da se motivišete i ohrabrite da preuzmete rizik kada je u pitanju ostvarivanje životnih ciljeva. Biće istaknuta i dvanaesta kuća samoće koja će vas pozivati da istražite svoj unutrašnji svet i duhovnost.

Ovaj vremenski okvir može da vam donese malo jasnoće i razumevanja kada je reč o tome šta želite u vezi i šta čini da se osećate voljeno i cenjeno. Kada sunce zađe u Ovna 20. marta, možda ćete osetiti želju da preduzmete akciju u vezi sa novim vrednostima i shvatanjima koje imate kada je ljubav u pitanju, te nađete način da svoje snove pretvorite u stvarnost.

BIK

S obzirom na to da su Venera i Mars u vašoj desetoj kući karijere, možda ćete se osećati entuzijastično da preduzmete akciju u pogledu prilika koje će vam omogućiti rast i razvoj u poslu. S druge strane, Saturn će insistirati da budete strpljivi i sačekate prave prilike.

Vaša jedanaesta kuća društvenih konekcija i snova takođe će biti istaknuta Suncem, Jupiterom i Neptunom, što vam donosi mnogo optimizma kada su u pitanju prijateljstva, romantične veze i ostvarenje vizija. Mada kada Sunce pređe u Ovna 20. marta, osetićete iznenadnu želju da se povučete u sebe kako biste mogli da odvojite neko vreme za preispitivanje stvari. Usledeće pauza dok ne uvidite da ste na pravom putu. 

BLIZANCI

Možda ćete otkriti da je vaš glavni fokus tokom većeg dela meseca na karijeri i rastu, jer će vaša deseta kuća karijere i deveta kuća visokog obrazovanja biti snažno istaknuti. Sa Suncem, Jupiterom i Neptunom u desetoj kući,dobijate priliku da ostvarite svoje snove kada i učvrstite karijerni put.

Venera, Mars i Saturn će vam biti u devetoj kući višeg učenja i „šire slike“, što može promeniti način na koji vidite stvari u životu, kao i vrednosti koje zastupate. Ovo će imati duboki uticaj na način na koji posmatrate odnose i način na koji učestvujete u njima. Kada Sunce uđe u Ovna i vašu jedanaestu kuću društvenih konekcija 20. marta, osećaćete se sigurnije jer će vam se iskristalisati šta želite. To će vam dati energiju da krenete napred.

RAK

I vaša osma kuća promene i deveta kuća viših perspektiva biće istaknute ovog meseca, što vas poziva da se podvrgnete unutrašnjoj transformaciji kako biste mogli da napravite neophodne promene u svom životu. S obzirom na to da je vladar vašeg petog polja, Mars, u konjunkciji sa Venerom u osmoj kući, možda ćete otkriti da se vaše potrebe i pogledi na ljubav menjaju.

Ovo može biti vreme neizvesnosti kada su u pitanju veze, jer dok se vaš unutrašnji svet menja, utiče na vaše želje u fizičkom svetu. Dakle, možda ćete morati da sačekate da se ova transformacija završi pre nego što se osetite spremnijim da krenete napred, jer do tada jednostavno nećete znati šta želite.

Sunce, Jupiter i Neptun su u vašoj devetoj kući pogleda „šire slike“ i to će vam doneti saosećajno razumevanje i mogućnost sagledavanja situacija iz različitih perspektiva. Oni će vas navesti da popravite i izlečite određene odnose.

LAV

S obzirom na to da su Venera i Mars u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući odnosa, osetićete želju da budete u strastvenoj vezi. Saturn je ovde uključen, pa su moguća i ograničenja po pitanju određenih napredaka na polju ljubavi. 

Ovo može biti vreme velikih promena za vas, jer je vaše osmo polje istaknuto sa Suncem, Jupiterom i Neptunom koji su u Ribama. Neće biti loše ni što vas Saturn usporava, jer vam daje racionalnost, analitičnost, i čuva od naglih odluka.

Kada Sunce uđe u Ovna 20. marta i vaše deveto polje visokog obrazovanja, imaćete čvršću predstavu o tome šta zaista želite i to će vam omogućiti da napredujete.

DEVICA

Pošto su Sunce, Jupiter i Neptun u vašoj sedmoj kući odnosa do 20. marta, počećete da se osećate optimističnije kada je reč o ljubavi i povezivanju sa drugima uopšte. Ova energija vam može doneti novu romansu, više strasti u trenutnim partnerstvima, ili jednostavno osećaj otvorenosti i nade.

S obzirom na to da su Venera i Mars u konjunkciji sa Saturnom u šestoj kući odgovornosti, to će se odraziti na vašu rutinu, obaveze i posao. Pošto su obe ove kuće osvetljene, to će vam doneti neke nove konekcije u karijeri, kao i mogućnosti.

Pošto je Saturn uključen u vašu šestu kuću, sledi sporiji proces kada je u pitanju potpuno razrešenje nekih započetih projekata i dobijanja zelenog svetla za napredovanje.

VAGA

Pošto su Venera i Mars u konjunkciji sa Saturnom u vašoj petoj kući romantike, možda ćete osetiti želju da izlazite, flertujete i generalno da se više zabavljate.

Saturn je umešan i zahteva da budete oprezni i spori u načinu na koji tragate za ljubavlju u ovom trenutku. Poziva vas da se bavite ljubavlju odgovorno i da razmislite o svakoj akciji koju preduzmete. Ovo može biti frustrirajuće ako želite da se stvari odvijaju brže, ali može biti i pozitivno jer vam daje vremena da uvidite šta zaista želite u vezi i odnosima.

Sunce, Jupiter i Neptun su trenutno u Ribama i ovo se dešava u vašoj šestoj kući odgovornosti, tako da vam donosi radost i optimističan pogled na ovu oblast vašeg života. Moguće su nove prilike za posao, pa čak i promena celokupnog načina života na bolje. 

ŠKORPIJA

Vaša peta kuća romantike i zadovoljstva je istaknuta kada su Sunce, Jupiter i Neptun u Ribama, a to vam donosi novu romansu ili još jaču povezanost u trenutnoj vezi.

Ova energija može biti odlična za izgradnju jače emocionalne veze sa partnerom i unošenje više intimnosti. Takođe vam donosi mnogo kreativne i duhovne inspiracije koja će pospešiti kvalitet vašeg života.

Možda osećate potrebu da negujete svoj kućni život i odnose sa porodicom, a sa Saturnom i želju da postavite granice (samo)poštovanja. Generalno, vreme je za lečenje bliskih odnosa i kreiranja novih, neočekivanih. 

STRELAC

Pošto su Venera i Mars u konjunkciji sa Saturnom u vašoj trećoj kući komunikacije, strastveno ćete želeti da se prikažete u najboljem svetlu u odnosu sa drugima. Saturn će vam uneti odgovornost da se izrazite na pravi, iskren i uviđajan način, što će se povoljno odraziti po odnose i prijateljstva. 

Vaša četvrta kuća porodice i doma biće takođe istaknuta sa Suncem, Neptunom i Jupiterom koji su u Ribama, što može doneti atmosferu ljubavi i nege. Ova energija je odlična za izgradnju još dubljih veza sa vašim najmilijima. Kada Sunce pređe u Ovna 20. marta i u vašu petu kuću romantike, pojaviće se više prilika vezanih za ljubav i flert.

JARAC

Venera će konačno izaći iz vašeg znaka 6. marta nakon što je bila ovde oko tri meseca, a Mars će joj se pridružiti u zajedničkom prelasku u znak Vodolije koja je vaša druga kuća finansija. Fokus ćete usmeriti ka svom materijalnom svetu, razvoju i novim vrednostima koje niste mogli da ostvarite dok je Venera bila u konjunkciji sa Plutonom u vašoj prvoj kući.

Sunce, Jupiter i Neptun su u Ribama u vašoj trećoj kući komunikacije, u koju će Merkur takođe ući 9. marta. Ovo će vam doneti atmosferu ponovnog otvaranja za uspostavljanje veza sa drugima, i to kroz saosećajnu komunikaciju, punu praštanja i ljubavi.Osećaćete se sposobnije da oprostite i zaboravite određene stvari, te da se ne opterećujete sitnicama, što će vas otvoriti za kvalitetnije odnose, nove početke i isceljenja.

VODOLIJA

Pošto su Venera i Mars u konjunkciji sa Saturnom u vašoj prvoj kući sebe, bićete motivisani da preuzmete kontrolu nad svojim životom, ali na umeren i konstantan način. Ovo može uticati na sve oblasti vašeg života, uključujući odnose, pa je dobar trenutak za stvaranje novih poslovnih partnerstava, prijateljstava i romantičnih veza.

Sunce, Jupiter i Neptun su u Ribama u vašoj drugoj kući materijalnih dobara, te je ovo prilika za povećanje prihoda, pronalaženje novih i uzbudljivih načina za zaradu, i generalno obavljanje kupovina koje vam donose osećaj radosti i ispunjenja. Možda vam romansa neće biti u prvom planu jer ste zaokupirani ličnim i profesionalnim mogućnostima.

RIBE

Vaša prva sopstvena kuća je aktivna ovog meseca sa Suncem, Jupiterom, Neptunom i Merkurom koji su ovde u velikom delu. Ovo može učiniti da izgledate kao da ste velikodušni, saosećajni i otvoreni prema drugima, što je odlično za uspostavljanje novih veza i/ili isceljenje trenutnih ili prošlih veza. Mnogo toga dešava se i u vašoj dvanaestoj kući samoće, sa Venerom, Marsom i Saturnom koji su tamo, što može da izvuče na površinu neke zakopane misli i emocije.

Intenzivna energija koja vas gura u unutrašnji svet stvoriće želju i da povratite kontrolu nad sobom, ali Saturn će vas naterati da ostanete strpljivi i dobro preispitate svoje odluke i postupke. Prepustite se, ovo je period zarastanja i transformacija, a kada prođe, biće još bolje. Takođe, izbegavajte romanse tokom ovog perioda.