U numerologiji, broj 2 simboliše harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i odnose. Zato je više nego jasno da današnji datum koji u sebi ima čak šest dvojki nosi veoma moćno značenje.

Takođe, ovo je poslednji datum sa sekvencom 222 koja je otpočela 2000. godine, i podrazumevala je i 2022, 2020. i trenutnu 2022, a više se neće ponoviti sve do 2.02. 2222! Da sve bude interesantnije, 2. 02. 2022. pada u utorak, drugi dan u nedelji!

Inače, u numerologiji se niz od tri dvojke često naziva brojevima anđela, a poruke broja dva uvek su fokusirane na kompromis, saosećanje, prihvatanje, saradnju i harmoniju. Kada je broj dva u nizu poput 222, ova energija je još više izražena.

Niz od tri dvojke često se zove i anđeoskim brojevima, i kao takav ima veoma moćno značenje.
Unsplash/Shot by Cerqueira 

Numerolozi kažu da energiju ovog dana treba iskoristiti tako da kanališemo svoju ljubav, pozitivne misle i nadu u smeru harmonije i saradnje, kako za sebe, tako i za sve druge!

Numerolozi kažu da treba iskoristiti energiju današnjeg dana i manifestovati stvari koje želite.
Unsplash/Allef Vinicius 

Ovo je period dobar za promene, za sve vrste spajanja, za regeneraciju ili uspostavljanje novih odnosa. Takođe, imajte na umu da je u ovim danima intuicija veoma izražena, ali i sila privlačnosti, pa treba da intezivno razmišljate o individualnim težnjama i željama - time ćete ubrzati njhovu realizaciju.

Ovo je dobar period za promene, a posebno je važno da razmišljate o individualnim težnjama i željama
Unsplash/Javier Allegue Barros 

Mesec će sutra biti u Škorpiji, što će dodatno intezivirati emocije, te se nemojte začuditi ukoliko dođe do naglih izliva osećanja, bilo ona pozitivna ili negativna.