Najsrećniji znakovi biće Vaga, Lav i Bik!

OVAN

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su sami ljubav, mogli bi da je nađu na sasvim običnim, neočekivaonim mestima.

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim preduzimanjima. Kad se trgnete, brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju, kretaće se ka dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični sa šefovima.

BIK

LJUBAV: Ideja zavođenja nešto je što vas ponekad zbunjuje. Postavljaćete sami sebi mnoga pitanja. Ovih dana nisu isključene situacije kad vam se osobe suprotnog pola udvaraju više nego ikada, zato ako tražite partnera, izađite među ljude. Ako ste u vezi, prepustite se i uživajte.

KARIJERA: Šta god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač svega. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne pregorite.

BLIZANCI

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostaće površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osećati. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno sarađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvom trenutku nećete znati kako da se postavite, ali brzo ćete uvideti da se radi o dobroj prilici. Sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave.

RAK

LJUBAV: U ličnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradićete na tome na obostranu radost.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti popisima sredstava i mogućnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne forsirajte ništa.

LAV

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom biće sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su nisu u vezi, naći će nekoga s kim će kontakt početi na intelektualnom nivou.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato što bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

DEVICA

LJUBAV: Većinu ove nedelje vaš privatni život neće biti najmirniji. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da vagate svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete veseli zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju s novim načinom treninga.

ZDRAVLJE&SAVET: Brže ćete se umarati.

VAGA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član posebno zahevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim treba da pokažu malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete u većini planiranog.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s treninzima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još uvek sami, trebali bi češće da izlaze, jer će im biti bolje u društvi.

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i pritisnu vas tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

STRELAC

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva, ali površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao nemi posmatrač kome se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas čini srećnim i fokusirajte se na to.

JARAC

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupirati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču, s tim što će im odnos s voljenom osobom biti na ispitu. Oni koji su slobodni, tražiće mir u kutku svog doma.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša radozna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo u paru, bilo kad ste u pitanju samo vi.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaš interes za alternativna rešenja kada je u pitanju zdravlje.

RIBE

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga što okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da budete ekonomični sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neka red odmora uvek prati red aktivnosti.

Izvor: ehoroskop.net