Ovaj mladi Mesec u Lavu dešava se 28. jula u 19:55 h. Mnoge osobe sada će osetiti jačinu i veliko samopouzdanje, dok pojedine mogu osećati nezadovoljstvo, dramatičnost, od čega mogu da nastanu problemi u ljubavi, na poslu ili s decom.

Kako će Merkur iz Lava praviti kvadrat s Marsom i Uranom iz Bika i opoziciju sa Saturnom iz Vodolije, onda mogu nastati iznenadni preokreti i problemi najviše kod Lava, Bika i Vodolije, mada i Škorpije mogu osetiti iznenadne događaje.

Najbolje bi bilo da malo zastanete i dobro oslušnete jeste li na pravom putu ili neke stvari treba da promenite iz korena, pa krenute novim stazama. Svaki mlad Mesec uvek donosi podršku i nosi sa sobom odbacivanje nekih poroka, negativnosti ili transformaciju u nešto novo i šansu za nove zdrave i uspešne početke.

Sav teret treba odbaciti i ukloniti kamen spoticanja na vašem putu emocija, ljubavi, karijere i drugih područja života. Kako ovaj mladi Mesec ima veliku podršku Jupitera, onda možete gledati optimistično i pokrenuti srećne aspekte u svom životu.

Iako vam djeluje da nešto nije dobro ili vam se čini čak i loše, na kraju ipak možete da uvidite kako je sve bilo za vaše dobro. Jedino se ne preporučuje da radite neke intervencije i zahvate na telu.

U nastavku otkrijte šta vam horoskopskom znaku donosi mlad Mesec u Lavu 28. jula 2022.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ovaj mladi Mesec pokreće odnose s decom, s partnerom u ljubavnim odnosima.

Pojedini Ovnovi mogu planirati zajednički život i prihvatiti partnera onakvog kakav jeste.

Slobodni Ovnovi imaju odličnu priliku za novu ljubav.

BIK

Dragi Bikovi, vama ovaj mlad Mesec pokreće definiciju vaših ciljeva, poslovnu stranu i javnost.

Sada je bitno kako komunicirate jer o tome ovisi ishod.

Moguća je dobra saradnja koja se u jesenjem periodu može pretvoriti u nešto više.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na vas ovaj mlad Mesec može ostaviti pozitivan utisak i potpisivanje nekih ugovora ili polaganje ispita s pozitivnim rezultatima.

Pojedini Blizanci putuju i na putovanju upoznaju osobu koja kroz komunikaciju vam otvara neke vidike.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mesec ispoljava kroz poslovnu stranu i veću zaradu novca.

Velika podrška vam dolazi od porodice, pa čak i materijalna, stoga je bitno da dobro definišete svoje planove za budućnost.

LAV

Dragi Lavovi, u vašem znaku se dešava ovaj mlad Mesec, pa se možete najviše baviti sobom, svojim pokrenutim poslom ili emotivnom vezom.

Moguće je da sada dobijete potvrdu da ste dobro postupili u ovom mesecu.

Bitno je da budete realni i da se povežete sa svojim željama.

DEVICA

Drage Device, kod vas je ovaj mlad Mesec aktivan kada treba da se suočite sa svojim podsvesnim strahovima ili nekim problemima iz prošlosti.

Bitno je da ostavite prošlost i ostanete u sadašnjem trenutku s nekim novim vizijama.

VAGA

Drage Vage, vama ovaj mlad Mesec budi inspiraciju posebno kada je ljubav u pitanju i emocije.

Imate podršku od svog partnera, dok slobodne Vage mogu upoznati zanimljivu osobu. Pozitivna energija vas sada jednostavno isceljuje.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće neku komplikovanu situaciju kada su emocije u pitanju, gde možete da rešavate stvari dosta konfliktno s besom i ljubomorom.

Važno je da sve izbacite iz sebe i napravite balans u emotivnom odnosu.

STRELAC

Dragi Strelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec pokreće s dosta dobrom energijom. Otvaranje putovanja ili suradnje s inozemstvom. Nove poslovne mogućnosti se nude.

Podršku imate sa svih strana pa se možete opustiti.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće polje novca i podršku drugih ljudi i partnera. Ambicija koju ste uložili sada rezultira napretkom.

Napokon možete da odahnete ako ste imali neke nerešene finansijske aspekte. Budite istrajni.

VODOLIJA

Drage Vodolije, vama ovaj mladi Mesec može malo teže pasti, pa će vam trebati veća koncentracija da izgurate sva dešavanja.

Nije vreme da donosite neke odluke kada su emotivni tokovi i ljubav u pitanju. Potražite pomoć od prijatelja.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mesec najviše aktivan kada je zdravlje u pitanju, i daje vam u tom aspektu transformaciju.

Najbolje bi bilo da svojim isceljenjima dodate i alternativno lečenje.

Ovaj Mesec može vam vratiti ljubav, i na taj način dati snagu i volju.