Najsrećniji znakovi biće Strelac, Škorpija, Vaga.

OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari u vašem privatnom životu počeće da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće deo svakodnevice, te im ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato što bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne nervirajte se zbog sitnica.

BIK

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami, većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko računala. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vredi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Trebaće prvo sve osmisliti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog spola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati efekta. Biće sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče, biće na dobitku. Upišite dodatni kurs ili seminar za rad na sebi.

ZDRAVLJE&SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

RAK

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu, putovaće.

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaći da rade još predanije. Gotovo svi na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete nepoznato.

LAV

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje kako znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

DEVICA

LJUBAV: Verovatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostaće, pa nemojte da stvarate veštačke situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

KARIJERA: Neki će tokom ove nedelje morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje da odlučujete o onom što ne trpi odgađanje, a ono što može, neka pričeka. 

ZDRAVLJE&SAVET: Nalazite se pred novim početkom.

VAGA

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte da pričate previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati sarađivati s ljudima koji vam baš nisu seli. Ostanite sabrani i profesionalno odradite svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

STRELAC

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja je karakteristična po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

JARAC

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života biće usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. No ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

VODOLIJA

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim će delom okupirati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču, s tim da će im odnos s voljenom osobom trpeti. 

KARIJERA: Ova nedelja nekima od vas mogla bi da donese dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

RIBE

LJUBAV: Gde god išli, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete da nađete društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a od vas baš ništa. To je samo privremeno i prolazno.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.