Krvavi Mesecintenzivniji je od bilo kog drugog, te tako postoji mogućnost da osetite duboki osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Očekujte emocionalne i duhovne promene, a takođe zvezde su za većinu ljudi pripremile neočekivane spoznaje i brojna iznenađenja.

Pun Mesec će energetski btii veoma težak za sve znake Zodijaka, ali nekima će doneti više problema i izazova - Ribama i Vodolijama na prvom mestu, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima.

Ovan (21. mart—19. april)

Ovog meseca Ovnovi su u centru pažnje, a krvavi Mesec baca svetlo na vašu prvu kuću od 9. oktobra. Sezona Vaga vas poziva da uložite svoje vreme i energiju u vaša partnerstva, ali od ovog dana ćete biti podstaknuti da se oslonite na svoju ambicioznu, nezavisnu prirodu na način koji vam omogućava da se uskladite sa svojom autonomijom. Iako je ravnoteža ključna ove sezone, a pun Mesec u vašem znaku vas podseća da postoje određene stvari koje treba da uradite sami. Savršeno je vreme da se ponovo koncentrišete kada su u pitanju vaše lične strasti i nastojanja, tako da ne oklevajte, već "udarite", jer se gvožđe kuje dok je vruće.

krvavi mesec donosi nevolje određenim znacima.
Unsplash/Dylan Sauerwein 

Rak (21. jun—22. jul)

9. oktobra, pun krvavi mesec u Ovnu će osvetliti vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, donoseći otkrića u vezi sa nezavisnošću i autonomijom u prvi plan vašeg profesionalnog života. Sada je savršeno vreme da sve nove poduhvate u svom profesionalnom svetu gurnete u centar pažnje. Kao znak zodijaka kojim upravlja mesec, vi ste skloni da osećate efekte punog meseca više od većine, pa se obavezno oslonite na aktivnu, asertivnu energiju koju ćete osećati dok Mesec zauzima centralno mesto. Sve što ste željni da ostvarite sigurno će se pokrenuti.

Vaga (22. septembar—22. oktobar)

Ova sezona je bila vezana za vas, što se posebno naglašava od ovog 9. oktobra, dok pun krvavi Mesec osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i romantičnih poduhvata. Sada je vreme kada se od vas traži da razmislite o tome kako održavate osećaj nezavisnosti u vašim odnosima. Kako ste uspostavili osećaj autonomije u svojim vezama? Ako ste se borili da održite vagu u ravnoteži, ovaj pun Mesec će sigurno otkriti neke važne teme o tome kako možete da usredsredite svoju autonomiju, a da pritom i dalje dajete prednost svojim vezama sa drugima.

Jarac (21. decembar—19. januar)

9. oktobra, pun krvavi mesec u Ovnu će otkriti potrebu za nezavisnošću i akcijom u vašem domu i porodičnom životu. Usred veoma užurbane sezone za vas, ovaj pun Mesec stavlja vašu potrebu za samostalnošću u vašem privatnom životu u prvi plan, tako da ne oklevajte da preduzmete akciju u ovoj oblasti. Bez obzira da li planirate da se preselite ili da provedete malo solo vremena u svom privatnom svetu, ova lunacija predstavlja savršenu priliku da započnete poduhvate koji su usredsređeni na vaše potrebe.