OVAN

Posao: Prilično dinamičan i aktivan mesec čeka osobe rođene u astrološkom znaku Ovna na planu profesionalnih delatnosti. Iako energija i motivacija neće biti sporni, postojaće situacije koje će vas kočiti. Suštinski se ništa bitno ne može promeniti, sem da budete strpljivi i da ne forsirate realizaciju profesionalnih zadataka isključivo onako kako ste vi zamislili. Pokušajte da za nijansu spustite lična očekivanja i da se fokusirate na osnovne ciljeve, pa ako uspete da ih premašite, eto razloga za osećaj zadovoljstva.

To, najverovatnije, neće ići lako, malo zbog prirode Ovnova, koji inače teško i retko prave kompromise u odnosu na prvobitno postavljene ciljeve, a još više zbog brojnih sučeljavanja različitih ideja sa drugim važnim osobama iz poslovnog okruženja, ali i mogućih nesporazuma sa najbližim saradnicima. Ukoliko želite manje tenzija, budite taktični i izbegavajte oštre verbalne polemike bar u periodu od 10.02. do 20.0., posle čega sledi kud i kamo povoljniji period. Takođe vodite računa u ovom periodu o papirologiji, klauzulama ugovora i formalnostima. Prethodno pomenuta upozorenja imaju svrhu i kada su finansije Ovnova u pitanju, jer se očekuju uvećani prihodi, ali ćete i vi neracionalno trošiti.

Ljubav: Zanimljivo bi moglo biti na vašem ljubavnom planu. Bezmalo tokom celog februara pripadnici ovog sazvežđa imaće uglavnom naklonost kosmičke energije za aktivan ljubavni život, počev od upoznavanja nekoliko novih simpatičnih osoba, pojavljivanje nekih iz prošlosti, koje su vam i dalje drage srcu, pa do konkretnih poteza i zbližavanja sa onima koje privlače vašu pažnju. Otvorenost uma i srca trebalo bi da bude obilato nagrađena sa dosta materijala za razmišljanje i romantičnih kombinacija šta vam je činiti na ovom polju. Tipični Ovnovi ne prezaju previše od pomenutih iskušenja, pa vrlo često upadaju u komplikovane situacije, gde započnu neku novu ljubavnu priču, a na staru nisu stavili tačku.

Takvih izazova trebalo bi da bude na svakom drugom koraku tokom ovog meseca, a na vama je da procenite svoje objektivne mogućnosti i postavite ono ključno pitanje – šta suštinski želite. Ukoliko nemate nameru da se upuštate u ljubavne priče sa ozbiljnijim formama, onda uživajte u svemu što vam bude ponuđeno.

Zdravlje: Tokom celog meseca valjalo bi da vodite računa o osetljivosti sitnih kostiju i zglobova, kako bi izbegli veći broj fizičkih povreda. Određene probleme mogu vam stvarati pojačana nervoza i povremene glavobolje, kao i promenljivost u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

BIK

Posao: Pred većinom osoba rođenih u znaku Bika je mesec dokazivanja na profesionalnom planu, ali i period u kome se mogu očekivati brojne test situacije za njihove glavne adute – upornost i istrajnost prilikom realizacije poslovnih zadataka. Logično je da se hrabro prihvatite najvećih poslovnih izazova, samo nemojte preterivati sa prihvatanjem obaveza na paralelnim kolosecima. To suštinski nisu pogodne situacije za pripadnike ovog sazvežđa, pa je potreban višestruki oprez, jer potencijalne zamke te prirode vrebaće vas na svakom koraku. Bez obzira koliko izgledalo lako ostvarljivo, nemojte se zaletati, makar dok ne proverite iz drugog i trećeg ugla. To se naročito odnosi na potpuno nove i neproverene ideje, kao i pokretanje nekih saradnji iz prošlosti. Ako želite da ublažite i izbegnete nesporazume u komunikaciji, zatražite dodatna objašnjenja i tumačenja.

Oprez u dogovorima vam je potreban od 10. – 18 . 02. na taj način štitite sebe i svoju poziciju, ali i smanjujete verovatnoću da donesete ishitrene i brzoplete odluke. Potrudite se da dobru prihodnu stranu u najavi, ne obezvredite nepotrebnim troškovima.

Ljubav: Posmatrano iz ugla najtipičnijih Bikova, februarska dešavanja u sferi ljubavi trebalo bi da budu nastavak započetih aktivnosti iz prethodnog perioda. Februar donosi bolju energiju, za sve zauzete važi, bolje ćete se razumeti i lakše usklađivati. Ukoliko planirate neko duže putovanje, povoljan je period oko 15.02.

Dosta iskušenja očekuje vas preko poslovnog segmenta, al i i preko prijatelja možete upoznati novu interesantnu osobu i to u period oko 15.02. koja će vas na prvi pogled oduševiti. Možete očekivati više romantičnih trenutaka, a da li će to prerasti u nešto ozbiljnije pokazaće vreme. Kao god da bude, imate vrlo interesantan i prilično romantičan mesec pred vama kada je emotivni život u pitanju, a na vama je da ono što je dobro sačuvate i potrudite se da što duže potraje.

Zdravlje: Zdravlje dosta opterećeno tokom februara, a probleme vam može zadavati kičma, kardiovaskularni sistem i poneka respiratorna infekcija. Jačajte imunitet.

BLIZANCI

Posao: Odličan poslovni period je pred Blizancima. Naime, tokom većeg dela februara bićete mentalno veoma aktivni i dinamični, pa je realno očekivati sijaset novih, zanimljivih ideja, koje čekaju profesionalnu realizaciju. Sva logika ukazuje da se od Blizanaca očekuju napori i konkretna delanja kako bi većinu od ovih ideja pokušali u praksi primeniti. Takođe, postoje realni izgledi da u tim nastojanjima uspete. U februaru vam se nude mogućnosti za kraća poslovna putovanja, a kod nekih se mogu otvoriti i putevi ka inostranstvu. Saradnje sa strancima su vam odlično postavljene, vreme je da pokušate da pokrenete ovaj segment. Vodite računa u period od 10. – 20.02. o tom šta potpisujete, kako biste izbegli mogućnost da ozbiljnije pogrešite i napravite finansijski problem pre svega.

Ljubav: Za sve one kojima odgovara široko polje delovanja, bez mnogo formalnosti i krupnih obećanja, februar će biti jedan od povoljnijih perioda. Ipak, tu ima poneko upozorenje, a najvažnije se odnosi na eventualno paralelno održavanje kontakata sa više osoba čije ljubavne vibracije dopiru do vašeg srca.

Od većine Blizanaca nije realno očekivati da zbog toga svesno prikoče, ali ipak se podsetite da nije lako sedeti na dve stolice, jer čim se jedna izmakne i druga se izmiče. Bilo kako bilo, sledite svoje primarne impulse, ali i pokušajte da konsultujete zdrav razum, hladnu glavu, da na kraju meseca ne bude slabe vajde od svega ili čak dođe do raskida. Kao posebno iskušenje naglasimo mogućnost upoznavanja intrigantne osobe koja se bitno razlikuje po godinama od vas a nije isključeno da vam pažnju privuče neko već zauzet. Pa, ako još dodamo da se može očekivati i poneka priča rekla – kazala, gde ste glavni akteri bez realnog učešća, eto materijala za veoma sadržajan, ali i buran ljubavni mesec.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom, zglobovima i kostima i prehladama i respiratornim infekcijama.

RAK

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Rakova nalazi se solidan mesec za realizaciju većine zacrtanih profesionalnih ciljeva. Malo brže ili nešto sporije, to će ipak ponajviše zavisiti od pojedinačno uloženog truda i, pre svega, prilagođavanja novonastalim okolnostima koje se mogu očekivati tokom februara.

Ukoliko naprave dobar i racionalan plan sprovođenja dogovorenih poslovnih planova, onda suštinski za pripadnike ovog sazvežđa nema nepremostivih prepreka na profesionalnom planu. Bitno je da se ne oslanjate isključivo na sebe i pridržavate kruto već proverenih i dobro uhodanih mehanizama rešavanja poslovnih zadataka. Savet je da zatražite i prihvatite makar minimalnu pomoć, posebno tamo gde se pojave novi detalji vezano za papirologiju ili obaveze prema institucijama i tu posebno budite oprezni u periodu od 10.02.-20.02. Iako to najtipičnijim Rakovima nije baš jača strana, februar se može smatrati kao dobra prilika da pokažete koliki napredak ste postigli u učenju lekcija fleksibilnosti i prilagođavanja.

Ljubav: Mnogo više truda, napora i povoljnog sticaja okolnosti biće potrebno Rakovima da kraj drugog meseca u godini dočekaju na približno sličnim pozicijama kao što su bili na njegovom početku na polju ljubavi. Konstelacija nebeskih tela najavljuje više naglih zaokreta i promena raspoloženja, kako Rakova tako i one druge strane, pa u takvim okolnostima nisu preporučljive pojačane aktivnosti.

Naprotiv, fokus ljubavnih napora trebalo bi da bude usmeren ka očuvanju već postojećeg stanja partnerskih odnosa, podrazumeva se, ako oni postoje i ako ste zadovoljni aktuelnom situacijom. Međutim, ukoliko niste zadovoljni stanjem svog ljubavnog života nemojte sedeti prekrštenih ruku i samo pasivno posmatrati tekuće događaje.. Nije nerealno očekivati par intrigantnih poznanstava, za Rakove pomalo neobičnih, zbog mesta i načina upoznavanja i to u periodu oko 16.02., ali za spektakularne scenarije i grandiozne promene mala je verovatnoća.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče, najbitnije se odnosi na adekvatan odmor i relaksaciju, napravite balans između posla i odmora, jer su moguće glavobolje i nesanica. Takođe vodite računa o ishrani.

HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023
Unsplash/Zarina Iskarova 

LAV

Posao: Već od prvih dana meseca tipični predstavnici ovog znaka mogu očekivati priliku da se poslovno iskažu, ali istovremeno i da se suoče sa profesionalnim izazovima koje donose nagle i neočekivane promene planova sa vrha hijerarhijske lestvice. Takvi scenariji pratiće vas praktično sve do20.02. ali kud i kamo stabilnije okolnosti možete očekivati od kraja druge dekade perioda. Malo šta će ići tako glatko, odnosno na prvu loptu.

Naprotiv, budite spremni da sačekate i ponovite više puta svoje poteze, ali i da zatražite dodatna objašnjenja od drugih kako bi umanjili potencijalne komplikacije u komunikaciji. Bez određenih kompromisa teško ćete odbraniti svoje stavove i generalno uspešno privesti kraju važne poslovne poduhvate, pa se pripremite za dosta priče i naknadnih objašnjavanja. Obratite pažnju kako se ophodite prema saradnicima i nadređenima. Možda oko vas okolnosti i pojedine osobe neće baš uvek biti korektni, možda će biti situacija u kojima ćete bezrazložno trpeti pritisak, ali ne možete vi ništa značajno da promenite. Posebno budite oprezni u drugoj dekadi meseca, jer su mogući i prekidi saradnje. Ukoliko uspete da svoju lavovsku prirodu obuzdate, onda vas čeka vrlo pristojan mesec u sferi materijalnih dešavanja.

Ljubav: Energija promena pratiće najtipičnije Lavove u sferi ljubavi tokom februarskih dana. Sve što valja i na šta se možete osloniti u sferi ljubavi isplivaće na površinu, ali i sve slabosti vašeg privatnog života. Imajte to na umu prilikom traženja najboljih rešenja za svoje postupke i razumevanje poteza druge strane, jer samo tako bićete u solidnoj poziciji da ostanete dosledni sebi, a opet ne na štetu drage osobe. Potrebno je da se konačno svedu računi oko nekih situacija koje vas opterećuju kao par i da se nastavi dalje, rasterećenije.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom celog meseca. Obratite pažnju na imunitet, prehlade i kardiovaskularne tegobe.

DEVICA

Posao: Astrološki aspekti najavljuju mesec velikog angažovanja i prosečno ostvarenih rezultata na polju profesionalnih delatnosti kod Devica. Biće tu par kraćih vremenskih intervala u kojima su moguća pozitivna iskakanja, ali i ciklusa gde će konačni dometi biti ispod proseka. Sve započete poslove i ranije prihvaćene obaveze tipične Device bi trebalo da odrade u skladu sa svojom odgovornošću i prepoznatljivom preciznošću.

Veći problemi mogu se pojaviti na polju tehničke organizacije i komunikacije sa najbližim poslovnim saradnicima i nadređenima kada su bitne informacije u pitanju i to u periodu od 10.02,. do 20.02. Bez obzira na jasnoću i detaljno objašnjenje svojih namera i postupaka, Device očekuje par zamršenih situacija na profesionalnom planu, prouzrokovanih prvenstveno informacijama koje stižu do vas, a koje idu dalje do nadređenih osoba. Nema vam druge osim, što manje nerviranja i strpljivo pojašnjavanje i ponavljanje čak i onih najtrivijalnijih koraka, provera svih informacija, poštovanja zadatih rokova, jer samo tako možete zadržati realne šanse da poslovne zadatke privedete kraju i izbegnete ozbiljnije probleme na svom profesionalnom planu.

Ljubav: Sve što je u vašoj moći uradite da februar protekne u što mirnijoj atmosferi na planu ljubavnih dešavanja, ali izgledi za to nisu baš veliki. Konkretnije, tipične Device pratiće promenljiva klima, sa dosta uspona i padova, kako ličnog raspoloženja tako i ponašanja druge strane. Kako na drugu stranu suštinski ne možete mnogo uticati, onda vam ostaje da se fokusirate na sopstvene postupke i shvatanje bitnih detalja na polju ljubavnih relacija.

Analiza poteza koje ste povukli u prethodnom periodu neće škoditi, ali nemojte se previše vraćati unazad, mnogo veći značaj i pozitivniji efekat imaće racionalno sagledavanje aktuelne situacije, sa pogledom na blisku budućnost. Ovaj mesec Devicama može doneti najveće izazove zbog eventualnih preplitanja posla i ljubavi, odnosno spajanja lepog i korisnog. Ukoliko niste spremni za takvu vrstu ljubavnih iskušenja nemojte uletati u bilo kakvu ozbiljnu priču, već dobro razmislite šta vam je činiti.

Zdravlje: Hronične tegobe, kosti i zglobovi, pad imuniteta, mogu vam zadavati tegobe tokom februara. Pojačana nervoza, zahtevaće od vas da više odmarate i relaksirate se.

VAGA

Posao: Kod većina osoba rođenih u znaku Vage nije realno očekivati velike poslovne promene tokom februara meseca, ali će se najava pojaviti krajem meseca. To, naravno, ne znači potpuno ravnu liniju, mrtvo poslovno more, već prvenstveno fokus na nekim drugim sferama života.

Fokus tipičnih Vaga biće usmeren ka već započetim obavezama i dogovorima koji su ranije postignuti, što znači najbolji mogući scenario u nameri da kvalitetno i profesionalno odradite ono što se od vas očekuje. U periodu od 10.02.-20.02. trebalo bi da se bacite na rešavanje nekih važnih papiroloških pitanja, neodložno. Ipak, svežih kreativnih ideja itekako bi trebalo da bude, a dobri uslovi za njihovo izbacivanje na svetlo dana mogu se očekivati posle 20.02. jer vas očekuje i podrška onih koji odlučuju. Mogu vam se otvoriti i poslovi ka inostranstvu. Prihodi bi mogli biti uvećani, ali budite oprezni i pazite da neko dugovanje niste propustili ili prevideli da platite, da vam ne stigne kasnije sa kamatom.

Ljubav: Ljubavna klima uglavnom će biti nastrojena slobodnim pripadnicima ovog sazvežđa, dok će zauzeti ostati na istom kao i prošlog meseca. Prijatno iznenađenje na polju emotivno – ljubavnih odnosa moglo bi da dođe iz drugarsko – prijateljskih krugova, ili bliskog poslovnog okruženja. Ne gubite vreme na pitanja vezana za prošlost, već se usmerite na sadašnjost i aktuelna dešavanja. Inače, nije lako tvrdo postavljene drugarsko – prijateljske temelje preformulisati u nešto uzvišenije i ličnije, ali ako ikada imate realne šanse da to uradite onda je to sada i to oko 15.02.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom zadovoljavajuće. Moguće su eventualno alergijske reakcije i sitne fizičke povrede pri sportskim aktivnostima.

ŠKORPIJA

Posao: Za većinu Škorpija februarski dani donose energiju koja ukazuje na potrebu za redukovanjem preširokog fronta poslovnih obaveza i fokusiranje na najvažnije zadatke. Drugim rečima, astrološki aspekti najavljuju više situacija sa oprečnim stavovima i kontradiktornim zahtevima onih koji prave poslovne planove i pokreću realizaciju. Ukoliko ste vi u toj poziciji, onda se potrudite kako zbog sebe ali i drugih, da budete što jasniji i jednostavniji u predočavanju zahteva onima koji to treba da sprovedu u delo. Ako ste pak u drugoj grupaciji, onih koji neposredno realizuju isplanirane zadatke, onda će vam trebati dosta napora i mera opreza da zaštitite sopstvene interese, a opet budete dovoljno efikasni.

Nema razloga za strah, ali sa više strana postojaće opstrukcije koje će ometati vašu radnu svakodnevnicu, počev od profesionalne konkurencije, pa do sujetnih ljudi, koji uživaju u podmetanju klipova u tuđe točkove. Za mirniju glavu i manje komplikacija fokus pomerite sa kvantiteta na kvalitet poslovnog angažovanja. Sa takvom postavkom bićete u solidnoj poziciji da naplatite uložen rad i trud. Kako finansije neće škripati, par manjih, neplaniranih izdataka možete amortizovati bez većih potresa.

Ljubav: Još vidljivija promena klime čeka Škorpije u sferi ljubavi tokom ovog meseca. Sticaj okolnosti će često biti u suprotnosti sa škorpionskim željama, onda dolazimo do prostog zaključka – februar nije naklonjen pripadnicima ovog sazvežđa za ozbiljne planove i akcije na polju emotivno – ljubavnih relacija.

Mnogo je realnije očekivati da se aktivno uključe i uhvate u koštac sa intrigantnim situacijama i osobama koje pobuđuju njihovu pažnju i to od 20.02. pa do kraja meseca. Pa, ako ste namerni da budete akteri, onda makar uključite sve mere opreza i intuicije, koja će vam trebati više nego ikada, kako bi na vreme izbegli razočarenja. Tačno je da za Škorpije važi ona maksima o najboljoj regenerativnoj moći, odnosno dizanju iz pepela kada ih bukvalno svi ostali otpišu, ali bilo bi dobro da to ipak ne proveravate u praksi tokom ovog meseca.

Zdravlje: Tokom februara Škorpije, vodite računa o imunitetu i psihofizičkom opterećenju. Takođe ne bi bilo loše da prokontrolišete rad endokrinog sistema.

STRELAC

Posao: Februarski dani trebalo bi da donesu podizanje nivoa aktivnosti i približavanje standardima koji su uobičajeni za predstavnike Strelčeva. Važno je da postepeno pojačavate angažovanje, nikako naglo i sve će ići na zadovoljavajući način. Tačno je da ćete najverovatnije lakše proći kroz razne izazove i poslovna vrata koja se otvaraju baš za vas, ali nemojte očekivati čistu profesionalnu sliku, jer vas očekuju nesporazumi u komunikaciji sa neposrednim saradnicima. Ukoliko je Strelčevima sve jasno, to automatski ne znači da i ostali imaju kristalno čistu sliku, pa, budite spremni da dodatno objašnjavate prednosti vašeg načina razmišljanja. Nemojte da vam bude teško, jer ipak imate realne izglede da isterate svoje.

Očekuje vas povećan obim posla i dosta komunikacije i papirologije u periodu od 10.02. – 20.02. stoga budite oprezni pri potpisivanju dokumenata, ili prolongirajte a ukoliko je to moguće, a takođe vodite računa da neki dogovori ne propadnu zbog nepotpunih ili netačnih informacija koje budete posedovali. Poboljšanje stanja na polju finansija jeste realan scenario do kraja meseca.

Ljubav: Februar u najavi donosi sijaset zanimljivih poznanstava i novih potencijalnih ljubavnih priča. Ipak, pre nego što se pozabavite novim simpatijama, osvrnite se koji korak unazad, možda oko sebe, da budući odnosi ne budu opterećeni bremenom neraščišćenih računa. To tipičnim pripadnicima ovog sazvežđa nikada nije lako i jednostavno, jer su prirodno predisponirani za pogled i kretanje napred. Ukoliko ste zauzeti klima na vašem ljubavnom horizontu i nije baš zadovoljavajuća. Pokušajte da izbegnete veće svađe i nesuglasice, a posebno na javnim mestima, jer time štetite i vašem i ugledu osobe koju volite.

Zdravlje: Imunitet vam može biti u padu. Čuvajte se prehlade, visoke temperature, a mogući su i problemi sa zglobovima i sitnim kostima.

MEEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023
Unsplash/Skyler Anderson 

JARAC

Posao: Tokom februara ulazite u period pojačanog poslovnog angažovanja, period jakih ambicija, ali i period u kojem ćete morati da se poprilično naporno borite za svoje ciljeve. Radne energije i motivacije imaćete na viskom nivou pa se očekuje, da se sve obaveze završite na vreme i prema zacrtanim planovima, bez većih odstupanja.

Budite pripravni da rešavate poneku komplikovanu situaciju nastalu zbog pogrešno shvaćenih delova formalne komunikacije, naročito onih koji nisu tako temeljni i odgovorni kao vi. Pomozite ako možete, ali ako je moguće bez popovanja i oštrih kritika, jer ma koliko bili u pravu, zaoštravanje poslovnih odnosa neće vam koristiti. Vodite računa o dokumentaciji, ugovorima, i rokovima, sve što potpisujete proveravajte više puta, posebno u periodu od 10.02.-18.02. Moguća su kraća službena putovanja.

Ljubav: Tokom februara pokušajte da između vas i drage osobe bude što više jasne i otvorene komunikacije, dvosmislenost i nedorečenost bi mogle eventualno izazvati sumnju, a gde je sumnja tu se očekuju i objašnjenja. Posebno budite oprezni oko 16,02, jer su mogući ozbiljniji konflikti. Krajem meseca, od 20.02. pa nadalje ulazite u znatno mirniji opušteniji period, pa se svakako strpite do tada koliko je moguće. Slobodni, vi kao da ste se uspavali kada je ljubav u pitanju, ili ste dali prioritete drugim životnim sferama, poslu. Ipak na kraćim putovanjima, moguća su interesantna i romantična nova poznanstva. Bilo bi dobro da se pripremite za talas finih emotivnih iznenađenja.

Zdravlje: Uobičajene hronične tegobe, pre svega reumatske pratiće vas tokom februara. Takođe na udaru je i respiratorni sistem, prehlade, osetljivost grla.

VODOLIJA

Posao: Zaista se ne događa često da bezmalo sve ključne kockice budu na pravim pozicijama kod tipičnih Vodolija na polju profesionalnih delatnosti. Drugi mesec u 2023. godini donosi profesionalni mozaik blizu idealnom za vodolijske standarde. Period je izuzetno povoljan da briljirate sa novim idejama i budete lider pokretanja futurističkih poslovnih projekata, ali i da očekujete odobravanje od onih najbitnijih u lancu odlučivanja i iz šireg poslovnog okruženja.

Mudrošću i taktičnošću sve ćete postići efektnije i lako. Neće vam biti ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima, a imaćete i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Prepreke koje na koje budete nailazili rešavaćete u hodu. Bitno je samo da ne žurite i ne rasipate energiju na sto strana, budite racionalniji malo kako se ne bi preforsirali.

Ljubav: Zanimljiva poznanstva čekaju vas na različitim mestima i u neobičnim okolnostima, a bar jedno novo poznanstvo moglo bi da se pretvori u vezu na duže staze. Na drugoj strani, prilika za flert, avanturu i druženja bez velikih obećanja i očekivanja biće na svakom koraku. Drugim rečima, za sve slobodne ili one Vodolije koje tako osećaju, eto meseca za spoj lepog i korisnog, dok će oni već zauzeti morati da ulože dodatni napor kako bi obuzdali nagone i porive, odnosno izbegli ugrožavanje nečega što već predstavlja zadovoljstvo.

Zdravlje: Ne bi trebalo da vas prate ozbiljniji zdravstveni problemi tokom februara meseca. Vodite računa o respiratornom sistemu.

RIBE

Posao: U prvi plan kod većine Riba tokom februara probijaće se formalnosti, detalji i sitnice koje se odnose na odrađivanje već započetih profesionalnih projekata, uz sveprisutno upozorenje da najmanje greške mogu skupo koštati. Zato je važno da na vreme i od samog starta zasučete rukave, kako biste uspeli sve da privedete kraju na zadovoljavajući način. Prepreka će bit i neće ići glatko, pa je savet da se konsultujete sa još nekim od poverenja. Bićete nervozni i napeti zbog cele situacije i to do poslednje sedmice meseca, kada vas očekuje nešto opušteniji i lakši ritam. Oslonite se i na svoju intuiciju, kada je donošenje nekih odluka u pitanju, i trudite se da ništa ne radite stihijski i na brzinu. Finansije će biti zadovoljavajuće, ali nemojte se previše opuštati.

Ljubav: Možete očekivati dosta signala i ljubavnih vibracija iz senke, pa onda sledi silno razmišljanje i kombinovanje, a na kraju obično nema ništa od realizacije. Osim toga, velika je verovatnoća da posle par pozitivnih koraka ka zbližavanju sa dragom osobom usledi promena raspoloženja i pratećih okolnosti, pa sve stane, ili čak dođe do prekida.

Na kraju, nisu isključene ni veze skrivene od očiju javnosti, koje pripadnici ovog sazvežđa drže pod velom tajne, nekada zbog realnih, a ponekad zbog imaginarnih razloga. Ako se nađete u sličnom scenariju tokom februara, potrudite se da svoje tajne simpatije podelite sa osobom od poverenja, možda dobijete zlata vredan savet. Na neočekivane promene raspoloženja suštinski ne možete uticati, na vama je da svojim ponašanjem doprinosite ciljevima koji idu u vašu korist, za sve ostalo ovaj period je malo više komplikovan i nestabilan.

Zdravlje: Glava i opterećenje psihe trebalo bi da budu u fokusu bavljenja zdravstvenom problematikom, takođe jačajte imunitet i čuvajte se ozbiljnijih prehlada.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. 

izvor: astroputnik.com