Ovan

Ove nedelje ne očekujte nova otkrića i nove ideje. Čak i ako se pojavi nešto vredno, vredi štedeti svoju snagu. Prekomerna aktivnost može štetiti zdravlju. Dobre vesti doneće voljena osoba. Oslobodite se od negativnih emocija i sačuvajte smirenost.

Bik

Morate srediti svoje principe i naučiti kako da upoznate druge ljude. Ovnovi će takođe imati nove mogućnosti. Ovo vreme je pogodno za introspekciju i privremeno zaustavljanje, odmor, buđenje mudrosti. Živopisni utisci i emocije moraju da sačekaju.

Blizanci

Poslušajte savete najbližih i budite oprezni, delujte. Fokusirajte se na komunikaciju i planiranje, lake kućne poslove. Da biste ovu nedelju započeli pozitivno, preporučljivo je da više radite na sebi.

Rak

Narednih sedam dana pomoći će Raku da pronađu put do harmonije - vreme je da očistite negativne emocije. Treba samo početi, napraviti važne korake i napredovati. Problem je u tome što će aktivnost Venere povećati žudnju za lenjošću i apatijom. Odstupite od monotonije.

Lav

Lavovi mogu početi da imaju jaka osećanja. Trebalo bi da radite na sebi i očistite svoj um od loših misli. Takođe će biti korisno da se zaštitite od negativne energije. Astrolozi saopštavaju da će dolaskom proleća predstavnici ovog znaka započeti novi život, ali zima se još nije završila, pa je važno ostati sabrani. Foksuirajte se na očuvanje stabilnosti u finansijama.

Devica

Unutrašnji glas će im omogućiti da brzo shvate kako da postupe u datoj situaciji kako bi iz nje izašli kao pobednici. Nemojte da se posvećujete previše komplikovanim projektima i slučajevima. Ljubavna aktivnost neće opasti, ali zbog Venere, astrolozi savetuju Devicama da ostanu svoje, to je tajna ljubavi i romantičnog uspeha. Ovo će povećati šanse za uspeh u ljubavnim poslovima.

Vaga

Počevši od sredine nedelje, promena neće samo pokucati na vrata, ona će ući bez kucanja. Ako postoje poteškoće u radu i drugim oblastima, podrška prijatelja i voljenih će pomoći da se sve promeni nabolje. Sa dolaskom proleća, žene Vaga će imati više energije i snage.

Škorpija

Škorpije će imati odličnu priliku da pronađu svoju svrhu i generalno unaprede svoje živote, uprkos slabosti Venere. Predstavnici ovog znaka moći će da donose ispravne odluke bez ugrožavanja rezultata i svog društvenog statusa. Uspešno ćete se odbraniti od toksičnih ljudi i energetskih vampira.

Strelac

Energetska podrška planeta možda neće biti dovoljna za sprovođenje planova i promovisanje inicijativa. Brzi načini za rešavanje problema može igrati važnu i korisnu ulogu u pokušaju da se iz mraka izađe na svetlo. Ove nedelje žene Strelci neće moći uvek da budu na pravom mestu u pravo vreme. Uspeh se može postići samo kroz detaljnu procenu situacije. Nema potrebe da intuitivno donosite sudbonosne odluke.

Jarac

Umesto da se povežete sa toksičnim ljudima, okružite se onima koji su pozitivni i podstiču vas na razvoj. Postupajte dobro, kreativno i saosećajno. Pažljivo pratite dolazne informacije, proveravajte činjenice.

Vodolija

Život Vodolije uskoro će se promeniti, ali zbog Venere nije jasno u kom pravcu. Uticaj Merkura će pomoći da otvore oči za neke važne detalje. Vodolije će razumeti nešto što ranije nisu razumele, ili će naučiti nešto izuzetno važno. Ovo je neverovatno zanimljivo vreme.

Ribe

Ribe treba da prestanu da koriste improvizaciju kao glavni način rešavanja problema. Za Ribe je Venera najvažniji pokrovitelj, pa će od 20. do 26. mnogi osetiti odliv snage i energije, što može dovesti do umora i sagorevanja. Nema potrebe da trošite previše vremena i truda na nešto što ne ide. U idealnom slučaju, uzmite privremeni odmor.

Izvor: sensa.mondo.rs