7. marta na nebu će se desiti dva važna događaja – pun Mesec u Devici i istovremeni prelazak Saturna u znak Riba. Zanimljivo je da se Devica i Ribe u astrologiji smatraju opozicionim znakovima, pa će s jedne strane pun Mesec doneti izvesnu sigurnost u budućnost, ali sami dogovori mogu da budu nejasni.

Ovaj pun Mesec smatra se Super Mesecom pa očekujte da će nešto u vašem životu dobiti maksimalan značaj! Stoga, ako imate važan događaj na rasporedu oko 7-8. marta, pripremite se da ćete dobiti odgovor i razjasniti situaciju, ali će vam ujedno nametnuti novu odgovornost.

Prema tradiciji, pun Mesec je trenutak razjašnjenja situacije, donošenja odluka i mentalne bistrine. A Devica je, kao što znate, zemljani znak, pa će pun Mesec nositi apsolutno uzemljenu energiju. Odjednom ćete osetiti da su vaše hrabre ideje ili planovi koji su se nekome činili ludi – sasvim stvarni!

Pun Mesec, poput svetla reflektora, ovde će istaknuti deo vašeg života na koji je vreme da stavite tačku – završava polugodišnji ciklus kada treba da napravite analizu. Na primer, možete da dobijete zdravstvenu dijagnozu ili će vam biti dodeljena neka pozicija, ili ćete možda morati da zaposlite osobu u tim.

Devica je takođe odgovorna za život, tako da možete da donesete odluke koje se tiču ​​načina života: novom režimu ishrane, boljem snu i treningu , koliko spavati, što jesti i gdje vježbati.

U nastavku otkrijte horoskop za vreme punog Meseca 7. marta 2023. godine.

Ovan

Pun Mesec se javlja u sektoru posla – možete završiti aktivnost ili će se dogoditi važna promena u vašem timu (novi šef ili raspuštanje tima). Ako ste tražili povećanje plaće, dobićete odgovor tačno na vreme.

Takođe vam mogu postaviti neku dijagnozu, gde je važno da se pridržavate pravila i preporučenih medikamenata jer ćete se od ove godine morati bolje pozabaviti svojim zdravljem.

Bik

Pun Mesec se javlja u sektoru ličnih projekata i dece: otkaz, novi posao, razvod, rođenje deteta, trudnoća, ili ćete imati ozbiljnu promociju vašeg privatnog posla.

Generalno, činiće vam se da ste odahnuli i da kontrolišete događaje – pun Mesec ima trigon s vašim Suncem u karti, pa će postojati osećaj sreće ili radosti. Možda prijatna večera, odmor, susret s voljenima, odaberite sami način da ugodite sebi.

Blizanci

Pun Mesec se javlja u vašem stambenom sektoru, verovatno ćete donositi odluke o kući, stanu ili zemljištu. Možda se odlučite da prodate ili kupite nekretninu ili krenuti u renoviranje.

Takođe, događaj može doneti važno preispitanje o životu i vašim temeljima. Relevantna pitanja su: ko sam ja, šta je moja baza i oslonac? Delimično se ovo može odnositi i na cilj u životu, jer bez čvrstog oslonca teško je ići napred.

Rak

Pun Mesec se javlja u sektoru putovanja, rodbine i komunikacije: možete da odete na putovanje ili će vam neko blizak doći u posetu. Takođe, događaj se može odnositi na dobijanje važnog dokumenta – ako ste u septembru tražili neku vrstu potvrde, pasoša ili vozačke dozvole – najverovatnije će vam ih sada dati.

Osim toga, možete se odlučiti za novi seminar ili edukaciju ili ćete u sklopu komunikacije s grupom ljudi naučiti gde treba profesionalno da se krećete.

Lav

Pun Mesec se događa u vašem sektoru finansija i samopoštovanja. Prvo, možete da dobijete veliku količinu novca, poklon ili neku vrstu znaka pažnje.

Ako ste tražili povećanje plaće, dobićete odgovor. Lavovima koji prolaze kroz ličnu krizu, pun Mesec će vam reći šta biste trebali da promenite na sebi – ne podređujte se, već preuzmite kontrolu nad vlastitim snovima, strahovima i sumnjama.

U svakodnevnim terminima to se može izraziti kao ogromna potreba i energija da zauvek promenite način ishrane, krenete na dijetu.

Devica

Pun Mesec je u vašem znaku – vi ste u centru pažnje svemira, pa se sada u vašem životu mogu dogoditi događaji koji sugerišu koliko vaš pogled na život utiče na ono što vam se događa.

Stvar je u tome što će pun Mesec dati pozitivan aspekt na trigon Urana u vašem sektoru vere. Ono u šta verujete i šta mislite da je ispravno biće privučeno u vaš život! Dakle, na pun Mesec možete da doživite proširenje pogleda na svet, zahvaljujući razgovoru, pregledu, konsultaciji.

Čini se da vidite sebe pod svetlima reflektora i svoj život u punom svetlu. Stoga je verovatno da ćete donositi važne odluke koje se tiču ​​vašeg tela, izgleda, profesije, zdravlja i planova za budućnost.

Vaga

Pun Mesec je u vašem sektoru lečenja i svega skrivenog – tajni, sumnji i strahova.

Stoga možete dobiti informacije zahvaljujući sesiji sa psihologom, koja će vam dati ideju o tome kuda ići dalje i što vas sprečava u tom kretanju. Takođe možete doslovno osetiti krizu koja se događa u vašem životu i nepovratnost budućih promena: Mesec u trigonu s Uranom može da donese iznenadna otkrića i krizne događaje u životu.

Škorpija

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i istomišljenika – verovatno ćete postati deo tima ili prekinuti radni odnos s nekim. Takođe je verovatno da će događaj uticati na zajednicu čiji ste član: na primer, vaše članstvo će završiti ili će vaša edukacija završiti.

Osim toga, može se dogoditi važno prijateljsko okupljanje koje delomično može da donese poboljšanje vašeg zdravlja.

Ako već dugo planirate da krenete u teretanu ili vas zanima neka zajednica vezana za zdrav način života, 7. marta možete da se pridružiti ovom krugu ljudi. To će poboljšati vaše blagostanje.

Strelac

Pun Mesec javlja se u vašem sektoru karijere, te na osi zanimanja i stanovanja: 7. marta možete da završite karijeru ili potpuno sumirati neki deo svog života.

Možete istovremeno da promenite vektor razvoja, odlučiti se preseliti ili kupiti dom u nekom novom području. Ako ne planirate promenu lokacije, onda vam ovaj astrološki događaj može doneti poziciju, status, neku vrstu različitog ranga.

Zanimljivo je da će Crni Mesec od oktobra 2023. proći kroz vaš sektor karijere, stoga budite oprezni upravo sada kada potpisujete službene dokumente.

Jarac

Pun Mesec se pojavljuje u vašem sektoru međunarodnih odnosa i pokroviteljstva, te u vašem srodnom zemljanom znaku. To je jako dobro, jer ćete s psihološke strane osetiti čvrsto tlo pod nogama.

Odjednom ćete do 7. marta shvatiti da život postaje predvidiv i da se pojavljuje nešto što potvrđuje vaše neobične ideje ili projekte o kojima ste pre razmišljali.

Na primer, mogli biste da planirate otvoriti projekat u području turizma – i 7. marta dobićete odobrenje ili unapređenje po tom pitanju. Parnica takođe može da završi – naverojatnije u vašu korist.

Vodolija

Pun Mesec se događa u vašem sektoru porodičnog kapitala – možete se odlučiti za hipoteku, zajam, ozbiljnu investiciju, koja može biti povezana s kupovinom stana ili zemljišta.

Jako vam je važno da sada osećate stabilnost – vladar vašeg znaka do 2025. je u znaku Bika, koji je odgovoran za vaš dom i temelj u životu.

Dakle, sve ideje o poboljšanju mesta stanovanja zapravo su povezane s činjenicom da ćete se za nekoliko godina uhvatiti u koštac s poslom – možda čak i kod kuće. To znači da vaš smeštaj mora da zadovolji vaše zahteve.

Ribe

Pun Mesec je u opoziciji s vašim znakom i stvara neku vrstu sukoba – odjednom možete da osetite određenu težinu obaveze prema drugim ljudima. To je zato što na isti dan – 7. marta – Saturn ulazi u vaš znak.

Stoga će na pun Mesec biti jasno istaknut odnos sa suprugom, kolegama ili partnerima (klijentima). Moguće je da će vaša voljena osoba odlučiti da se venča, razvede ili uradi neku drugu važnu stvar.

Takođe, isti sektor je nadležan za pravne dokumente, što znači da možete da potpišete ili ispunite ugovor o radu ili potpišete važan dokument koji reguliše vaše aktivnosti.