Mart je moćan mesec i donosi neke od najvećih i najznačajnijih kozmičkih događaja u godini. Do kraja meseca verovatno ćemo se suočiti s promenom, isceljenjem i prihvatanjem novih prilika.

Kako bi nas pripremio za sve ove kozmičke događaje, pun Mesec koji se dešava 7. marta biće naš svetionik, naša vodilja. On nam donosi tačno ono što nam je potrebno u ovoj fazi evolucije naše duše, pomoć i podršku da prebrodimo sve što nam ovaj mesec predodređuje.

Toliko se toga sprema pod ovim punim Mesecom da se čini da je sve moguće, stoga poštujte svoje potrebe i obratite pažnju na ono što vaš um, telo i duša pokušavaju da vam kažu.

Zdravlje i isceljenje mogu da budu centralne teme. Divna energija Device podstiče nas da se okrenemo svojoj unutrašnjoj mudrosti, verujemo svojoj intuiciji i tražimo vođstvo i podršku od majke Zemlje u obliku svežeg zraka, sunca, vode, bilja i ishrane.

Kiron i Jupiter takođe su vrlo aktivni pod ovim punim Mesecom, pojačavajući isceljujuću energiju koja se nudi. Ova kombinacija planetarne energije može da donese čudesna isceljenja i odgovore na sve molitve za isceljenje. Međutim, takođe može da iznese rane na površinu s kojima se treba pozabaviti.

Slušajte svoju intuiciju, sledite svoju unutrašnju mudrost i znajte da će svako putovanje isceljenja inspirisano ovim punim Mesecom otključati dublji i viši potencijal u vama.

andrew-sterling-X55nQCPBz1M-unsplash.jpg
Unsplash/Andrew Sterling 

Ovo je vreme kada je briga o sebi najvažnija. Što se više možemo brinuti o vlastitim potrebama, to ćemo se više kretati u skladu s ovim punim Mesecom.

Takođe možemo da osetimo želju da očistimo nered, uređujemo svoje prostore i učinimo ih jačim odrazom osobe koja postajemo. Stvaranje sigurnog prostora koji podstiče vašu kreativnost i produktivnost moćan je način korišćenja ove energije punog Meseca.

Obratite pažnju na to gde se osećate pozvanim pod ovim punim Mesecom. Osećate li da vam je potreban odmor, oslobađanje ili nove prilike? Osećate li se vođenim da uđete unutra i umirite se ili da iznesete sebe i svoje kreacije u svet?

Pod svetlom Meseca, proverite možete li na svoje putovanje isceljenja gledati ne kao na slabost ili neugodnost, već kao na putovanje do veće mudrosti i razumevanja koje može otvoriti nove strasti, svrhe i životne putove.

Nemojte se plašiti da otpusitte stvari koje vam nisu namenjene, jer sve što bude objavljeno pod ovim punim Mesecom verovatno vas samo priprema za nove prilike koje će doći tokom ovog Meseca.

Saturn se također pomera u znak Riba ubrzo nakon što pun Mesec u Djevici dostigne vrhunac, aktivirajući zatvaranje starog karmičkog ciklusa i početak novog.

Dok putujete kroz svu ovu Mesečevu energiju, budite ljubazni, strpljivi i nežni prema sebi. Obratite pažnju na svoje potrebe i nastavite da slušate svoj um, telo i dušu. Ostanite otvoreni i verujte Svemiru. Znajte da on nikada ne donosi nešto s čim ne možemo da se nosimo. Znajte da vaša duša ima plan i već zna put.

Izvor: ATMA