Ovan

U poslednje vreme osećate da imate mnogo hitnih stvari za rešavanje, ali ova nedelja vam pomaže da se osećate sigurnije u sopstvene snage. Povezivanje sa porodicom, zabava i iskorištavanje svake prilike da se osećate dobro je vaša misija u ovom periodu.

Bik

Ove nedelje ćete se osećati preplavljenim zahvalnošću, jer se sve dešava kako ste želeli. Bilo vam je teško da nađete svoju stabilnost u poslednjih godinu dana. A sada, kada se stvari konačno slegnu, osećate se zahvalnim za sve što imate. Jupiter, planeta ekspanzije i obilja, ulazi u vaš znak 16. maja i doneće sreću u vaš život. Uživajte u ovoj fazi i ne plašite se da zablistate.

Blizanci

Ove nedelje dobijate mnogo dobrih smernica i saveta. Smatrajte ove zrake nade obećanjem da ste na pravom putu, čak i ako ne možete tačno da objasnite šta ovi znaci znače. U redu je da ih čuvate kao svoje male tajne. Diskrecija je ključna tokom ovog perioda i vi birate kada ste spremni da ih podelite sa ostatkom sveta.

Rak

Tačno znate kakve namere da postavite sa mladim Mesecom u Biku, 19. maja. Dobar je trenutak da napravite dobro isplaniran plan za ispunjenje svojih snova. Takođe, dozvolite onima oko vas da otkriju koje su vaše istinske želje.

Lav

Ove nedelje morate da procenite svoje uspehe i neuspehe u poslednjih šest meseci. Vaš profesionalni život je posebno haotičan od prošlog novembra. Ali sada je vreme da odustanete od negodovanja i preuzmete situaciju u svoje ruke.

Devica

Posle brojnih kašnjenja i previše grešaka, uspevate da sakupite delove slagalice i sve popravite, nakon što Merkur nastavi svoje direktno kretanje. Ne zaboravite da vodite računa o svom mentalnom zdravlju. Mars ulazi u vaš sektor podsvesti 20. maja, posvetite se sebi, odmorite se, radite stvari koje su dobre i vredne.

Vaga

U poslednje vreme ste došli do zaključka da je bolje da sve radite sami. Ali ovonedeljni astralni tranziti vas podsećaju koliko je važna podrška zajednice i kolektiva čiji ste deo. Morate se zapitati zašto oklevate da tražite pomoć kada vam je potrebna.

Škorpija

Od novembra 2021. prošli ste kroz mnoge teške promene u vezi sa vašim najbližim odnosima, poslovnim ili saradničkim partnerstvima. Ali ove nedelje osećate da ćete uspostaviti veze koje treba da traju. Mlad Mesec 19. maja je prilika da postavite namere kako za sebe tako i za odnos sa partnerom.

Strelac

Vaš život će postati sve gušći, ali na pozitivan način. Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, 16. maja ulazi u Bika i vaš sektor dnevne rutine. U narednih godinu dana (do maja 2024.) možete da nađete više radosti i smisla u svom poslu, u pogledu zdravlja i svakodnevnog života. Iskoristite mlad Mesec 19. maja da odredite namere i prioritete, kako se ne biste osećali opterećeni svim zanimljivim prilikama koje se pojavljuju.

Jarac

Život će vam postati mnogo zanimljiviji i zabavniji. U poslednjih godinu dana ste naporno radili na otkrivanju zajednice u kojoj ćete biti deo i u koju ćete se integrisati. Ali ove nedelje shvatate da ako sledite svoje instinkte i radite ono što volite, veze koje želite doći će prirodno.

Vodolija

Poslednjih godina došlo je do mnogo promena ne samo u vašem porodičnom životu, već i u vašoj karijeri i vašem ličnom identitetu. Ove nedelje otkrivate da vam stabilnost i život kod kuće mogu pružiti više radosti nego što ste mislili. Mlad Mesec 19. maja je vreme za postavljanje namera za sledeću godinu u vezi sa vezom sa porodicom i korenima.

Ribe

Situacija će se značajno poboljšati za vas. Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u Bik 16. maja i započinje godinu u kojoj ćete pronaći smisao i svrhu u svojim hobijima, bliskim prijateljstvima i zajednici čiji ste deo. Mlad Mesec 19. maja podstiče vas da postavite namere za komunikaciju i sve vaše bliske odnose.

Izvor: https://sensa.mondo.rs/