Jupiter je planeta sreće, novca i napretka, a 16. maja prelazi iz znaka Ovna u znak Bika u kom će se nalaziti sve do 25. maja sledeće godine. Jupiter u Ovnu doneo nam je hrabrost i želju za naglim promenama propraćenu žarom vatrene energije, dok Bik od nas traži nešto potpuno drugačije - stabilnost i hedonizam. Ovaj jednogodišnji tranzit donosi talas pozitivnih promena u različitim životnim sferama uz neizbežnu novčanu ekspanziju.

OVAN

Iako je Jupiter upravo izašao iz vašeg znaka, ne brinite se. Sreća u svakom pogledu kuca na vaša vrata! Jupiter će ovim tranzitom proći kroz vašu drugu kuću - kuću novca, ulaganja i svih životnih lepota. Nakon godine mukotrpnog rada, vreme je za uživanje. Može li bolje od ovoga? Teško! Univerzumska detelina sa četiri lista ponovo je stala na vašu stranu! Ovaj tranzit doneće vam finansijski najuspešniju i definitivno nezaboravnu godinu. Stiglo je vaše vreme za ulaganje, širenje već uspešnog biznisa i letovanje koje dugo priželjkujete!

BIK

Nikad spremniji za velike stvari! Dragi Bikovi, gledate film u kom tumačite glavnu ulogu. Jupiter će narednih godinu dana provesti u vašoj prvoj kući - kući života i individualnosti. Vi ste ti koji doživljavaju najrevolucionarniju i najpozitivniju promenu. Jupiter vam ovim tranzitom donosi ekspanziju na apsolutno svakom životnom polju, ali počinje od vas i vašeg identiteta. Upoznaćete novu i mnogo bolju verziju sebe. Verujte u čuda jer ona su sada definitivno nadohvat ruke.

BLIZANCI

Vašim problemima došao je kraj! Jupiter će se u vašem natalu poigrati sa nimalo naivnom dvanaestom kućom - kućom svih naših duboko skrivenih tajni, poteškoća i nedoumica. Zapitajte se šta je ono što vas sputava i guši? Pošto je Jupiter tu da vam skrati sve muke, ukloniće sav teret sa vaših leđa i svaku prepreku koja je pokušala da oteža vaš put. Ovo je vreme koje ćete provesti iza kulisa, u pregovorima sa sobom. Odmarajte, meditirajte i slušajte svoju intuiciju pošto će vam ona postati najbolji prijatelj.

RAK

Čarobni štapić konačno je stigao na ovaj svet i to pravo u vaše ruke. Nakon dugogodišnjeg sanjarenja, Jupiter u dogovoru sa jedanaestom kućom obistinjuje svaki vaš plan. Taj jedan dečiji san, za koji ste bili ubeđeni da se nikada neće ostvariti, postaje java. Ovo je kuća koja vlada prijateljstvima i našim dugoročnim planovima. Drugi fokus čine društvo i vaš uticaj u njemu. Postaćete deo novih društvenih krugova te vaša reputacija dolazi do posebnog izražaja. Svi pogledi će biti uprti samo u vas.

LAV

Da li ste spremni da preko noći izgradite svoju poslovnu imperiju o kojoj ste oduvek maštali? Planeta sreće i ekspanzije prolazi kroz vašu 10. kuću - kuću karijere i ambicija, a sada je vreme da uzmete stvar u svoje ruke i postanete svoj gazda. Iz ovog tranzita izrodiće se mnogobrojne privatne firme i biznisi. Pred vama je godina uspeha te vaša karijera postaje vaš prioritet.

DEVICA

Nikad optimističnije i klasično nedostupne. Ovaj jednogodišnji tranzit prolazi kroz vašu devetu kuću - kuću novih učenja, usavršavanja, filozofije i putovanja. Ko god pokuša da stupi u kontakt sa vama u toku ovog tranzita, uzalud pokušava. Previše ste zauzeti i dok drugi iščekuju ispijanje kafe sa vama, vi učite treći jezik ovog meseca i planirate putovanje na daleku destinaciju, i to dok ste u međuvremenu postali najkvalifikovanija osoba na poslu.

VAGA

Ovogodišnji magnet za svoj i tuđi novac. Ukoliko ste dugo iščekivali završetak nekog pravnog spora, sudija odjednom odlučuje da presudi u vašu korist. Ova optimistična planeta u vašem slučaju prolazi kroz nešto misteriozniju 8. kuću koja predstavlja kraj i početak, strast i moć, te stavlja svu svoju moć u vaše ruke. Ovaj tranzit okončaćete sa svom porodičnom imovinom prepisanom baš na vaše ime. Bićete posvećeni svom poslu i odisaćete najstrastvenijom energijom.

ŠKORPIJA

Vreme je za sudbonosno da! Ovo je godina kada ćete stati na ludi kamen. Planeta sreće prolazi kroz vašu sedmu kuću koja simboliše brak i partnerstvo. Ukoliko tragate za partnerom, bez brige, Romeo se krije iza ugla! Duga i stabilna emotivna partnerstva ove godine gotovo su neizbežna. U toku ovog tranzita bićete posebno privlačni svojoj okolini.

STRELAC

Posao i detoks! Ovo je vreme kada sa pozicije menadžera postajete direktor! Očekuje vas niz različitih poslovnih ponuda i poznanstava preko radnog mesta. Radite punom parom. Jupiter, vaša vladajuća planeta, prolazi kroz vašu šestu kuću koja predstavlja dnevnu rutinu, zdravlje i odnos prema kolegama i poslu. U toku ovog jednogodišnjeg tranzita okrećete se raznim promenama ishrane i fizičkoj aktivnosti.

JARAC

Roditeljstvo se krišom šunja u vaš život! Ukoliko ste priželjkivali trudnoću, Jupiter ima lepe vesti! Ova planeta će svoj jednogodišnji tranzit provesti u vašoj petoj kući koja simboliše emocije, ljubav i potomstvo. U toku ovog perioda zaljubljivanje je neizbežno. Takođe, projekti kreativnog karaktera posebno će vam ići od ruke.

VODOLIJA

Pakujte kofere, vreme je za novo poglavlje. Planeta sreće prolazi kroz vašu četvrtu kuću koja predstavlja porodicu i dom. Ovaj tranzit donosi vam priliku za preseljenje i protok veće količine novca kroz porodične krugove. Ovo je vreme kada kupujete još jednu nekretninu i razmišljate o proširenju porodice.

RIBE

Sve vam ide od ruke. Vaša vladajuća planeta Jupiter prolazi vam kroz treću kuću koja vlada komunikacijom i našim odnosima sa okolinom. Stiže vreme kada sve oko sebe vrtite oko malog prsta. Ovaj tranzit oslobodiće vas svih socijalnih konflikta i odvesti vas u nova raznolika poznanstva. Poboljšaće vaše komunikacione veštine, te će vam bilo kakva vrsta pregovora i poslovne komunikacije biti jača strana.