Ovan

Dragi Ovnovi, u ovom periodu ne manjkaju vam potvrde i velika zadovoljstva, kako na polju osećanja (zaštićenih Venerom), tako i na profesionalnom. Jupiter će ostati u konjunkciji još tri nedelje: ako imate bilo kakve zahteve da date ili date predlog za posao, ne oklevajte! Nažalost, zbog nepovoljnog tranzita Marsa možete da se osećate malo umornije nego inače, posebno utorkom i sredom.

Bik

Sunce je konačno stiglo do Merkura u konjunkciji sa vašim znakom, a uskoro će stići i Jupiter! Ovo je zaista srećno vreme za vaš znak, koji bi mogao da dočeka lepa iznenađenja... Najsrećniji dani u nedelji, sa prelepim Mesecom na vašoj strani, biće utorak, sreda i nedelja. S druge strane, dani u četvrtak i petak su nervozniji, tada izbegnite bilo kakve rasprave.

Blizanci

Vaša nedelja počinje sjajno, sa sjajnim Mesecom u konjunkciji sa vašim znakom, spremnim da vam donese sreću! Venera je takođe nedavno ušla u konjunkciju i učiniće ljubav glavnom temom narednih dana. Posebno romantični ili – ako ste slobodni – srećni za sastanke dani biće četvrtak, petak i subota. Ljubavne vibracije tokom vikenda.

Rak

Konjunkcija Marsa i dalje vam daje puno snage i prednosti da se naterate da se nastavite, uprkos nepovoljnom položaju Jupitera koji nastavlja da donosi neke prepreke na vašem putu... od sredine maja biće bolje! U međuvremenu, možete računati na dva srećna dana, utorak i sredu, i na povoljan tranzit Merkura, koji bi vam mogao doneti neočekivane dobre vesti.

Lav

Nepovoljan tranzit Merkura ove nedelje mogao bi da donese malo više izazova ili prepreka na poslu. Ako morate da razgovarate o problemima sa šefovima ili kolegama, bolje je da sve usredsredite na četvrtak i petak, kada ćete usled Meseca u konjunkciji moći da pronađete mirniji dijalog. Sfera osećanja je srećna, zahvaljujući sjajnoj Veneri u dobroj formi.

Devica

Draga Device, ljubav ponovo ove nedelje mogla bi da vam zada poteškoće: planeta Venera u znaku Blizanaca insinuira sumnje i navodi vas da vidite sve crno... Ostavite po strani svoju poslovičnu racionalnost i više verujte svojim osećanjima! Povoljan Merkur, sa svoje strane, pomaže vam da pronađete nove saveznike na radnom mestu. U nedelju će Mesec zasijati u kombinaciji sa vašim znakom, donoseći vam sreću.

Vaga

Samo još nekoliko nedelja strpljenja i Jupiterove opozicije će se završiti: skoro ste stigli do cilja, osećate se prilično umorno i iscrpljeno (a to je i greška Marsa u nepovoljnom položaju), ali uspećete! Venera u dobroj formi obećava vam puno ljubavi i bliskost posebne osobe koja će znati da vam pruži podršku. Najsrećniji dani biće četvrtak, petak i subota.

Škorpija

Planeta Merkur u opoziciji donosi još neke prepreke, posebno u kancelariji, gde bi mogle da nastanu burne rasprave. Međutim, sada kada se Saturn vratio da vam se osmehne, trebalo bi da promenite svoju perspektivu i zamislite svaku poteškoću na koju ćete naići na svom putu kao funkcionalnu za vaš lični i duhovni rast i evoluciju. Kladite se na povoljne dane: utorak, sredu i nedelju.

Strelac

Vaša nedelja počinje sa Mesecom u opoziciji, što bi u ponedeljak moglo da vam donese još neke misli... Venera, takođe u opoziciji, navodi vas da razmislite o svom ljubavnom životu i da se zapitate da li imate osobu pored sebe. Za samce neće biti najbolje vreme za održavanje sastanaka koji su predodređeni da potraju. Dani sreće: četvrtak, petak i subota.

Jarac

Ove nedelje traje opozicija Meseca u utorak i sredu, koja će se pokazati malo izazovna... Više sreće, međutim, u nedelju. Opozicija Marsa čini da se oslobodite stresa, jer vas to očekuje u radnom okruženju, zahvaljujući nepovoljnom tranzitu Jupitera. Stisnite zube, kraj maja donosi nagrade.

Vodolija

Još jedna povoljna nedelja sa stanovišta osećanja: možete računati na lepu Veneru, a u ponedeljak i na veoma romantičan mesec. Možda nešto neće ići po planu, ali ne dozvolite da budete nervozni. Može doći do kašnjenja ili neprijatnosti na poslu zbog nepovoljnog tranzita Merkura.

Ribe

Drage Ribe, nepovoljni tranzit Venere donosi vam još nekoliko osećanja: vikend posebno – kada ćete imati i Mesec u opoziciji – rizikuje da bude izazovan. Zato je najvažnije da izbegnete bilo kakav sukob i da svemu pristupate kroz miran razgovor. Radno okruženje sa Saturnom i Merkurom koji vas guraju ka novom: ne plašite se da se upustite u ambiciozan plan, od maja meseca sve će izgledati lakše ostvarivo!