Ovan 

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte sa partnerom. Samci će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Ovaj mesec se može opisati i kao period rasta u svim oblastima života, uključujući i romantične.

Bik 

Bikovi koji su u dugim vezama želeće da zajedno odu na putovanje. Sada možete bezbedno da pravite planove za budućnost. April će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Samci, imaćete priliku da upoznate osobu koja deli vaša interesovanja. Ali nemojte požurivati stvari, pustite da se veza razvija prirodnim tokom.

Blizanci 

April će doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Glavna stvar je da se ne plašite da izađete iz svoje zone komfora, dajte sebi priliku da upoznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da ojačaju vezu sa partnerom i čak dostignu novi nivo. U slobodno vreme vredi isprobati zanimljivu zajedničku aktivnost, na primer, posetiti izložbu ili otići na kratko putovanje.

Rak

Rakovi u aprilu mogu postati otvoreniji i samouvereniji. Ne zaboravite da brinete o svojoj voljenoj osobi, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako sumnjate u to kako bi odnos trebalo da se razvija, april će biti dobar trenutak da raščistite stvari i pronađete odgovore. Ovaj mesec je povoljan i za pronalaženje novih poznanstava.

Lav 

Lavovi će u aprilu lako pokazati svoju romantičnu stranu u odnosu na voljenu osobu. Ovo je sjajno vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Samci će moći da upoznaju zanimljivu osobu. Ljubavni horoskop za april 2023. kaže da će oni koji žele da osnuju porodicu moći da ostvare ovaj san u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće desiti same od sebe, biće potreban trud.

Devica

U bliskoj budućnosti, za Device će početi era istine. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne treba da brinete, jer će takvi događaji doneti samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će moći da ih prekinu i skinu teret. Srećni parovi će postati još bliži. Device koje su nedavno prošle kroz raskid, upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati.

Vaga

Vreme je za promenu za Vage. U aprilu će napustiti živote svi koji ih nisu cenili i činili da se osećaju loše. Razvod neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se oslobodite pasivne agresije. Nemojte žaliti zbog impulzivnih odluka, one će vam dugoročno pomoći da postanete srećniji. Oni u vezi moraju biti u stanju da pronađu ravnotežu između svojih želja i potreba svog partnera.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpije. Najverovatnije će problemi biti povezani sa poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da svoje misli podelite sa partnerom. U slučaju sukoba, sasvim je moguće rešiti ga mirnim putem. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovaj period je prilično povoljan. Škorpije će uskoro moći da upoznaju osobu koja će im u život uneti mnogo radosti i energije.

Strelac

U aprilu će Strelac možda imati jaku želju da pronađe nova poznanstva. Ipak, treba da budete oprezni jer možete da se nađete u teškoj situaciji kada morate da donosite odluke vezane za vašu trenutnu vezu. Vaš partner se može osećati potlačenim, tako da morate biti krajnje iskreni prema njemu. Samo u ovom slučaju biće moguće prevazići poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila posebno važno da Jarčevi budu iskreni i otvoreni u svojim odnosima. Nemojte se plašiti da izrazite svoja osećanja i iskustva i podelite ih sa svojim partnerom. Ako ste dugo u vezi i osećate da je strast utihnula, sada je vreme da je vratite. Oni koji traže ljubav imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim manifestacijama. Takođe, nemojte odbiti učešće na seminarima ili konferencijama, jer ćete tako steći zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Vodolije će uskoro imati priliku za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možete ga upoznati na internetu ili na nekom događaju. Glavna stvar je da se ne plašite da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vredi više vremena provoditi sa partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili dati poklon bez razloga.

Ribe

Ribe mogu imati problema u komunikaciji sa voljenom osobom. Međutim, ovaj period je odličan za rešavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali da biste izgradili zdravu komunikaciju, važno je ostati iskren i ne plašiti se pokazati ranjivost. Ribe takođe moraju da odluče šta tačno očekuju od veze. Generalno, april će biti dobar period za prijatne promene.