Kada je ljubav u pitanju, nekima od nas je potrebno malo više ubeđivanja, dok se drugi u romansu upuštaju bez mnogo razmišljanja. Prema astrolozima, postoje 3 horoskopska znaka koja su sklona tome da se zaljube brže, lakše (i fatalnije) od drugih. Proverite da li ste među njima! 

Vaga

Sa vladajućom planetom Venerom, koja kontroliše segment partnerstva, nije ni čudo što Vaga ne gubi vreme u ljubavi. Oni su „rođeni romantičari“, po astrolozima, i stoga Vaga može da izjavi svoju ljubav već na trećem sastanku. „Vage su željne da pronađu partnera koji može da odgovara njihovim intelektualnim, društvenim i emocionalnim potrebama“, kažu astrolozi. „Njihova pažnja je usmerena na društvene konekcije i intelektualnu stimulaciju.“ Srećom po njih, ni drugima nije potrebno mnogo da im uzvrate ljubav, sve zahvaljujući njihovom šarmu i koketnoj energiji.

irina-rudnik-dWvoA9fXMdk-unsplash (1).jpg
Unsplash/Irina Rudnik 

Ribe

Ovo smo mogli i da predvidimo - Ribe su preplavljene osećanjima 24/7. „One se često opisuju kao beznadežni romantičari, jer imaju tendenciju da se zaljube najbrže i najdublje“, objašnjavaju astrolozi. „Privlače ih ljudi koji su ljubazni, sa razumevanjem i otvorenog uma. Zbog ovog poznatog potencijala, Ribe su željne da pronađu srodnu dušu koja može da razume njihove snove i strasti.“ Imajući to na umu, ne zaboravite da razmislite o realnim stvarima i okolnostima, pre nego u svojoj glavi izvizualizujete venčanje.

irina-rudnik-i1izwlYOVQc-unsplash.jpg
Unsplash/Irina Rudnik 

Lav

Lavovi imaju reputaciju uobraženih, ali to ne znači da i oni ne tragaju za fatalnom ljubav. Prema astrolozima, ovaj vatreni znak može da bude veoma „strastven, ekstravagantan i romantičan“. „Lavovi su željni da pronađu dugoročnog partnera koji može da parira njihovom entuzijazmu, odvažnosti i strasti“, kažu astrolozi, a pošto se ne plaše da izraze svoje emocije, možete očekivati da se neće ustručavati od brzog vezivanja.