OVAN

Ljubav: Pred Ovnovima je nedelja u kojoj će se truditi da kontrolišu svoje emocije, imate osećaj da ne možete da se nosite sa lošim emocijama koje uporno potiskujete. Konstruktivan razgovor i fizička aktivnost mogu vam pomoći da donesete nove odluke. Slobodne pripadnike znaka ne očekuju velike promene.

Posao:Na poslovnom planu vas očekuju sastanci ako očekujete novi posao možete biti pozvani na razgovor sredinom nedelje. U svakom slučaju završavate sa starim poslovnim projektima i pred vama će biti novi izazovi, što vam prija. Očekuje vas manja finansijska kriza.

Zdravlje : Fokus je na psihičkom zdravlju.

BIK

Ljubav: Zauzeti Bikovi uživaju u stabilnosti koju im pruža brak ili veza u kojoj se nalaze. Zaista ste zahvalni partneru na podršci koju vam pruža! Slobodni Bikovi imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu putem poslovnog kontakta.

Posao: Stabilna poslovna situacija pruža vam dovoljno slobodnog vremena, posvetite se svojim hobijima i sticanju novih znanja i veština. Pred vama je povoljan period za kraće, vikend putovanje. Uživajte u pozitivnoj energiji!

Zdravlje: Sjajno.

BLIZANAC

Ljubav:Vaš entuzijazam raste sa prolećem i dolaskom toplijih dana ali i astrološkim dešavanjima koja vam idu u prilog. Nakon intenzivnog perioda na ličnom planu mnogi od vas osećaju se ponosno i žele da ugode sebe. Uspeli ste da prevaziđete ličnu krizu i narednu nedelju iskoristite za odmor i uživanje.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, naredna nedelja stavlja fokus na privatan život. Posvetite se zdravim navikama, nemojte izbegavati fizičku aktivnost. Naredna nedelja odlična je za pregovore sa ljudima iz inostranstva.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

RAK

Ljubav: Ponedeljak i utorak mogu biti intenzivni dani u kojima ste skloni samokritici. Imajte na umu da vam samokritika ne donosi ništa dobro, usmerite energiju na konstruktivne aktivnosti. Podelite svoje misli sa ljudima koje volite.

Posao: Nedelja pred Rakovima je intenzivna na poslovnom planu, pogotovo ako radite administrativni posao. Proveravajte dva puta papirologiju, nemojte olako potpisivati ugovore i ostanite u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Vikend je vaša prilika za odmor i regeneraciju!

Zdravlje: Vežbe disanja mogu vam pomoći da se izborite sa stresom

LAV

Ljubav:Pred Lavovima je nedelja koju će provesti u okviru doma, većini vas je potreban odmor i kvalitetan san. Iskoristite slobodno vreme da se opustite i uživate u prijatnoj kućnoj atmosferi. Nema razloga za strah, nećete ništa važno propustiti imate prava da se posvetite sebi!

Posao: Jupiter vam donosi novčani dobitak sredinom nedelje, poslovni projekti odvijaju se kako ste zamislili. Pred vama je nedelja u kojoj možete da uživate u rezultatima svog rada, još jednom vam ponavljamo da je savršena prilika za odmor.

Zdravlje: Dobro.

DEVICA

Ljubav: U proteklom periodu bili ste posvećeni svojoj okolini i poslovnim aktivnostima, pravi je trenutak da se okrenete sebi. Ukoliko želite da pronađete partnera pokrenite se, izlazite sa dragim ljudima i pokažite svoju koketnu stranu ličnosti. Proleće vam donosi pozitivnu energiju!

Posao: Pokazali ste da se odgovorni i da se kolektiv na vas može osloniti ali to ne znači da trebate da prihvatite dodatnu količinu posla. Pravo je vreme da stavite sebe u prvi plan i tražite satisfakciju jer ste u proteklom periodu postigli zamišljene ciljeve. Imate podršku zvezda.

Zdravlje: Nema većih promena.

VAGA

Ljubav: Vi se osećate dobro u svojoj koži, postigli ste balans kojem ste težili u proteklim mesecima. Ostanite verni sebi, nemojte odstupati od jasno donesenih odluka. Partner preispituje vaše granice, na vama je da ostanete mirni.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje intenzivan period, vi ste savršeno svesni svoje odgovornosti i želite da se ostvarite na poslovnom planu. Imate priliku da promenite posao i podstaknete svoju kreativnost, razmislite o poslovnoj ponudi nemojte je odmah odbiti kada dođe do vas.

Zdravlje: Osetljiv vam je želudac.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ostanite fokusirani na sadašnji trenutak, nemojte dozvoliti da vam situacije iz prošlosti pokvare raspoloženje. Izvucite lekcije iz prošlosti i nemojte žudeti za osvetom. Škorpije u vezi i braku očekuje mirna nedelja, bez većih promena.

Posao: Na poslovnom planu osećate rasterećenje, dokazali ste svoje kvalitete poslovnom okruženju. Uživajte u pažnji kolektiva koja je usmerena ka vama, dozovite im da vam laskaju. Jasno je ste vi proniciljivi i da znate kakve su namere određenih kolega i ko vam želi loše ali nema potrebe da to javno iznosite.

Zdravlje: Sjajno.

STRELAC

Ljubav: Pred Strelčevima je nedelja kao stvorena za uživanje, ostanite u pokretu i organizujte druženje sa prijateljima. Pokrenite na taj način partnera, pozitivn u vama i zajedničkim snagama organizujte druženje. Slobodni uživaju u svom solo statusu, većina vas trenutno nije spremna za vezu.

Posao: Nedelja pred vama ostavlja vam dovoljno prostora da se posvetite svom privatnom životu. Očekuje vas stabilno finansijsko stanje, što je neke od vas brinulo u proteklim mesecima. Više nema razloga za brigu, uživajte u nedelji koja je ispred nas.

Zdravlje: Nemojte se prejedati.

JARAC

Ljubav: Nemojte ulaziti u konflikt sa voljenom osobom ako nemate jasne argumente, u suprotnom ćete izgubiti energiju i osećati se slomljeno. Iskoristite energiju za konstruktivne stvari, posvetite se svojim hobijima. Slobone Jarčeve ne očekuju veće promene na ljubavnom planu.

Posao: Jarčevi su zadovoljni poslovnim aspektom života, Saturn vam više ne stvara probleme u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Pred vama je produktivna nedelja u kojoj ćete uspeti da završite isplanirane poslovne aktivnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Ljubav: Vodolije očekuje stabilna nedelja, nema većih promena na ljubavnom planu. Trenutno je fokus na porodičnim odnosima, na komunikaciji sa daljim rođacima i roditeljima. Pokušajte da se povežete sa njima i podstaknete dobro raspoloženje!

Posao: Fokus je na hobijima i sticanju novih znanja i veština, naredna nedelja je kao stvorena za upisivanje određenog kursa, škole vožnje ili započinjanje važnog projekta. Budite podrška sami sebi, nema razloga da odustanete od svojih ideja.

Zdravlje: Nema većih promena.

RIBE

Ljubav: Ribe su posvećene svakodnevnici, želite da organizujete porodično okupljanje. Imate utisak da su kućni poslovi uvek na vašim ramenima i da partner izbegava odgovornost. Pokušajte da rešite problem uz konstruktivan razgovor, nemojte ulaziti u konflikt.

Posao: Svakodnevnica vas neće opterećivati, očekuju vas standardne poslovne aktivnosti. Nemojte izbegavati treninge i pokušajte da dovedete svoju ishranu u balans, sada napokon imate dovoljno slobodnog vremena.

Zdravlje: Pravo je vreme da dovedete svoje telo u balans.

izvor: mogujatosama.rs