Sezona Raka je u punom jeku, što znači da su porodična okupljanja, idilične noći u domu i nostalgične emocije u izobilju. Mlad Mesec se dešava 17. jula u sentimentalnom znaku Raka - očekujte da ćete osetiti želju da počnete iznova i procvetate u svoj punini, ali i da će to značiti i postavljanje granice i zatvaranje ponekih vrata.

U nastavku saznajte za koja 3 horoskopska znaka će Mlad Mesec u Raku biti najsrećniji.

Rak 

Rakovi, ovo je vaš trenutak! Kada je vaš planetarni vladar, Mesec u vašem znaku, osećate se spokojno i bezbedno. Razlog više da pauzirate svoje obaveze, stavite sebe na prvo mesto i pozdravite sve nove prilike koje vam se mogu javljaju.

„Možda je vreme da konačno konačno promenite frizuru ili date otkaz”kažu astrolozi. „Ali ne žurite! Ovaj mlad Mesec je vaš znak da pritisnete kočnicu i prvo se prepustite zakažite me-time kod kuće i dobro se naspavajte.” 

Lav

Kupite svoju omiljenu masku za lice, uzmite dnevnik i uključite opuštajuću muziku. Ovaj mlad Mesec se odnosi na uživanje u vašem ličnom prostoru. Možda vam se čini da dobijate previše zahteva, ali ovaj emotivni mlad Mesec vam daje dozvolu da postavite granice. Nije loše ni da počnete meditaciju ili otkrijte neki novi način za opuštanje koji do sada niste isprobali - introspekcija bi mogla da bude isceljujuća po vas.

Na koga će uticati mlad mesec 17. jula 2023
Unsplash/Ravi Bhardway 

Ribe

Osećate da ste pune energije, Ribe? Ovaj mladi Mesec u Raku daje vam kreativan podsticaj da se suprotstavite svim projektima - pre nego što pritisnete SEND ili RESCHEDULE, uzmite vreme za odmor jer bi mogla da vam se promeni perspektiva. Izvesno je i da će ovo biti period kada ćete završiti nešto što ste davno započeli ili konačno preuzeti inicijativu za trening, ples ili menjanje navika. Energija mladog Meseca je na vašoj strani.