Kako avgust 2023. počinje pod retrogradnom Venerom u Lavu, jasno je da se više ne možete sakriti od istine. Iako možda imate ideju kako bi vaš život trebalo da izgleda, ako to nije vaša svrha – to se jednostavno neće desiti. Bez obzira koliko se trudite, ako vam to nije namenjeno, ne možete učiniti ništa.

Kada shvatite da univerzum ima daleko bolje planove za vas nego što možete da zamislite, konačno ćete otpustiti sve ideje koje su vas držale za uverenje da morate da patite i da se iscrpljujete da biste izgradili život koji volite. Umesto toga treba samo da pustite. Prestanite da se toliko trudite i zapamtite da zaslužujete život u lakoći i radosti.

Dva puna Meseca u avgustu 2023. godine vas podržavaju da odbacite ideje o mučeništvu i raščistite prostor za nešto novo.

Najsrećniji dani u avgustu 2023:

OVAN

Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.

Šta god da radite tokom avgusta 2023, razmišljajte o širenju - ekspanziji. Pred vama je ogromna nadogradnja koja će revitalizovati vaš život i vašu svrhu. Sve što treba da uradite je da počnete da izlazite iz svoje zone udobnosti i uspostavljate kontakt sa novim vezama ili onim prijateljima koje niste viđali neko vreme.

Pun Mesec u Vodoliji će naglasiti prednosti različitih odnosa i konekcija u vašem životu, a vi ćete napokon videti život na novi način što će vam na kraju pomoći da se bolje uskladite sa srećom i izobiljem koje se nadate da ćete stvoriti.

BIK

Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.

Kada se osećate ispunjeno profesionalno ili kroz usklađivanje sa svojim ciljem, skloni ste da donosite različite odluke za svoj život. Ovo vam omogućava da se osećate utemeljenije i usredsređenije, stvarajući prostor da se osećate prisutnije za sve ostalo u svom životu.

Pun Mesec u Vodoliji će aktivirati vaš sektor karijere, omogućavajući vam da vidite šta je prošlo pun krug i na šta treba da obratite više pažnje. Ovo može biti preuzimanje rizika ili, u najmanju ruku, izbor nekog nekonvencionalnog puta. Zapamtite, život koji želite nikada neće biti pronađen tamo gde očekujete, zato se ne plašite da probate nešto novo; to samo može dovesti do svega što ste oduvek želeli.

BLIZANCI

Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.

Sreća je zaista na vašoj strani u avgustu 2023. dok pun Mesec u Vodoliji osvetljava ovaj sektor vašeg života. Teme putovanja, avantura, učenja i duhovnosti prožimaće vaš život tokom avgusta 2023. godine, što će vam pomoći da zamislite da je moguće prihvatiti život drugačije nego što ste ikada zamišljali.

Iako često menjate mišljenje, takođe je u redu da promenite smer u kome ide vaša duša. Čitava svrha života je da stalno rastete i učite, tako da uvek tražite veći smisao i svrhu u svom životu. Samo zato što možda krećete putem koji nikada niste očekivali ne znači da radite nešto pogrešno, a sa univerzumom na vašoj strani, sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.

RAK

Najsrećniji dan: sreda, 30. avgust 2023.

Za mesec dana, darovan vam je pun Mesec u Ribama koji osvetljava vaš sektor sreće. Ono što ovo čini još izuzetnijim je to što je to drugi od dva puna Meseca u avgustu. Koliko god da prolazite kroz izazove ili transformacije u svom životu, vi jedini imate sposobnost da vidite koliko sreće i mogućnosti vas okružuje.

Očekujte putovanja, avanture i nove prilike za rast koje vas okružuju. Ovo takođe može potvrditi da je put kojim ste prošli vredeo i da ste upravo tamo gde vam je suđeno da budete sada.

LAV

Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023.

Dosta promišljate o svom životu i imate želju da se uskladite sa svojom svrhom ove godine. Ne zadovoljava vas da radite ono što ste radili do sada, čak i ako ste zbog toga uspeli da stvorite dovoljno dobar život. Žudite za strašću, povezanošću i pravim značenjem. Dok prolazite kroz ovo u svakom aspektu vašeg života, tokom avgusta 2023. vaša karijera će zauzeti centralno mesto dok Uran počinje retrogradno u vašem sektoru karijere.

Uran je poznat kao veliki buditelj, a Bik vam pomaže da sagledate osnove svoje karijere i profesionalnog života. Umesto da osećate da morate da se dokažete, napravite korak unazad i razmislite o tome šta je dobro i šta daje smisao vašem životu. Što se više usklađujete sa tim kako želite da se osećate u odnosu na to kako želite da budete viđeni, bićete srećniji.

DEVICA

Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023.

Umesto da mislite da konačna sreća i blagoslovi postoje na nekom dalekom mestu, iskoristite avgust 2023. da shvatite da oni možda već postoje oko vas. Ispunjenje vas vas ne čeka kada nešto uradite, psotignete ili završite. Povežite se sa sobom i svojim osećanjima kako biste mogli da sagledate svoj život iz drugačije perspektive.

Dok Uran počinje svoje retrogradno putovanje kroz znak Bika tokom avgusta 2023. godine, videćete da je vaš sektor sreće osvetljen, ali to će biti više period razmišljanja, a ne direktne akcije. Ovaj deo vašeg života pomaže vam da rastete i povezuje vas sa višim smislom. Dok krećete na ovo putovanje, shvatite da svaki put kojim niste krenuli nije propuštena prilika, već sam blagoslov za koji ste se molili.