Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023!

OVAN

Biće važno da se odmorite početkom nedelje, uprkos mnogim obavezama koje vas očekuju. Radite na projektima koji vas istinski interesuju i neka vas ništa vas u tome ne zaustavlja. U subotu i nedelju počeće da vam se otvaraju novi putevi koji će vas inspirisati. Budi se i nada u lepšu budućnost, što će vas podstaći da strpljivo prihvatite ono što ne možete da promenite.

BIK

Na finansijskom planu, u četvrtak ćete imati najviše sreće, ali nemojte preterivati, da se ne biste našli u dilemi pred nekim. Bićete emocionalno preopterećeni, te pokušajte da se klonite stresnih situacija. Neće biti pametno da podelite svoje misli sa okolinom, bolje je da ih za sada, zadržite za sebe.

BLIZANCI

Budite jasni i konkretni u komunikaciji. Sve što vas trenutno brine u pogledu karijere nateraće vas da postanete preduzimljivi i da postavljate prava pitanja. Pred kraj nedelje ćete analitički procenjivati sebe, dosadašnje postupke i rezultate koje ste postigli, što će vas navesti da narednih dana budete malo oprezniji u oblasti finansija.

RAK

Posle neuspelog pokušaja, priznaćete sebi da ne možete sami da promenite svet. Ponekad će vas neka pitanja koja ćete dobiti učiniti zamišljenim i zatvorenijim. Umesto da se osećate loše, pred kraj nedelje idite na party ili druženje sa prijateljima. Sve će postati lepše na polju ljubavi u nedelju ako svoja osećanja, emocije i strahove poverite voljenoj osobi.

LAV

Postarajte se da se početkom nedelje, kada je mesec u znaku Škorpije, rizična aktivnost ne pretvori u veći problem. Svoj unutrašnji nemir vešto ćete preusmeriti u posao, a snaći ćete se i sa onim što vam je do sada predstavljalo veliku prepreku. Emocije će se menjati krajem nedelje. Bliska osoba će vas u nedelju inspirisati da uradite pravu stvar.

DEVICA

Rešićete problem drugačije nego ranije, pa će jedna osoba biti veoma iznenađena, što može da vas uznemiri, jer ne volite da vam se mešaju u odluke. Ako budete promišljeni, imaćete dobre prilike u oblasti investiranja. U nedelju, zbog konjunkcije Meseca i Plutona, bićete pomalo zabrinuti, možda i zbog nedoumica koje vas prate u poslednje vreme.

VAGA

Sa energijom Venere u znaku Lava lično zadovoljstvo će se povećati. Instrospekcija će vam pomoći da razjasnite pitanja koja vas muče. Dozvolite sebi da se zaljubite i prepustite u toku vikenda. Slobodne Vage iskusiće prijatne susrete - ne brinite, intuicija će ovog puta raditi u pravom smeru. Finansijski, budite oprezni s troškovima i razmotrite dugoročne finansijske planove. 

jorgen-hendriksen-H3SG-Jflnb8-unsplash.jpg
Unsplash/Jorgen Hendriksen 

ŠKORPIJA

Odlučnost koju ste nedavno ojačali u sebi osnažiće vas početkom nedelje, kada će vas Mesec u vašem znaku dovesti do spontanih događaja koji će vas usmeriti na bolje odluke. Sada je vreme da se oslobodimo straha i probudimo hrabrost. Krajem nedelje fokusiraćete se na emotivni život i nadogradnju određene veze, a poslovne i finansijske komplikacije ćete ostaviti po strani. 

STRELAC

U ponedeljak, kada na vas bude uticala snažna energija meseca u Škorpiji, bićete primorani da se suočite sa svojim emocijama i krenete napred na drugačiji način. Biće važno da verujete sebi i da ne odbacujete mogućnost iskrenog razgovora. Istražite nove interese, hobije i putovanja. U odnosima, budite otvoreni za nova prijateljstva i društvene aktivnosti. 

JARAC

Iskren razgovor sa osobom koja uvek pronađe odgovore na vaša pitanja vratiće vam samopouzdanje. Lakše vam je nego inače da se fokusirate na poslovne obaveze što budi dobar osećaj da možete da uradite baš sve. U petak ćete biti najsrećniji, jer ćete nakon detaljne analize ustanoviti da se sve odvija onako kako ste zamislili. Iako će neko kod kuće želeti da vam pokvari mir, neće uspeti, jer ćete uvek imati pozitivan stav.

VODOLIJA

Ne želite nikoga da izneverite, ali, nažalost, nećete moći da ugodite svima. Možda je sada vreme da počnete da birate ko je dostojan vašeg slobodnog vremena, a ko nije. Nemojte se uzdati u petak kada treba da donesete brzu odluku u svoje šesto čulo, jer će vas omesti previše konfliktnih faktora. U nedelju ćete se odlučiti na kompromis.

RIBE

Uprkos stabilnosti koju početkom nedelje donosi uticaj Sunca u Devici, često ćete biti nesigurni, što će izazvati izvesnu napetost u odnosima. Biće mnogo stresa u vezi sa karijerom, jer ćete biti uvereni da morate da radite bez greške. Ne plašite se odgovornosti, jer ćete moći da uradite sve kako se od vas očekuje.