Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra!

OVAN

Bićete otvoreni na poslovnom planu: razmenite ideje sa kolegama i jasno iskažite svoje planove. Energija Sunca u Vagi pomoći će vam da osetite da ste na pravom putu. Takođe će biti važno da kada se pojavi Pun Mesec budete samouvereni i sigurni u svoje odluke. Osetićete napetost za vikend, ali u nedelju će se sve razvijati lakše nego što ste pretpostavljali.


BIK

Ove nedelje očekuje vas uspeh u svim poslovnim idejama. Izbegavajte da budete previše zauzeti sobom, jer vas to može usporiti. Na emotivnom planu, najburnije će biti u petak, kada se pojavi Pun Mesec. Nećete ništa učiniti sve dok definitivno ne osvestite šta želite od voljene osobe. Pratiće vas unutrašnja previranja, što se posebno odnosi na Bikove koji su u vezi.


BLIZANCI

Obećali ste mnogo toga drugim ljudima, pa se može desiti da osetite grižu savesti ako ne uspete sve da ispunite. Probudićete se sa osećanjem da vas niko ne razume i da ste previše zauzeti. Zbog trenutnog nezadovoljstva nemojte se upuštati u rasprave, pogotovo u petak, kada se pojavi Pun Mesec. Tuđe mišljenje imaće veoma snažan uticaj na vas u nedelju, čemu će biti teško odupreti se.


RAK

Retko podležete različitim provokacijama, ali ćete se početkom nedelje ipak teško suzdržati. Umesto da gajite bes u sebi, poradite na tome da pronađete mir. Na emotivnom planu, u petak, kada se pojavi Pun Mesec, osetićete da previše oklevate, umesto da hrabro zakoračite na pravi put. Činiće vam se da je sve stalo, što biste mogli iskoristiti u pravcu pronalaženja malo dubljeg kontakta sa samim sobom.

LAV

Uz energiju Sunca u Vagi oslobodićete se unutrašnje napetosti, a bićete i mnogo veštiji sa finansijama. Dobri odnosi će se isplatiti u budućnosti, pa u petak, kada se pojavi Pun Mesec, pokušajte da budite mirni, čak i u situacijama kada biste se najradije pobunili. U nedelju ćete osetiti umor, ali jedan poziv dobrodošlice nećete odbiti.


DEVICA

Nešto što ćete spontano rešiti početkom nedelje doneće vam bolju reputaciju i više samopouzdanja na poslovnom planu. Ovog puta možete započeti nešto novo, a verovatno ćete napraviti planove o promenama u oblasti vaših finansija. Dobićete energiju sa kojom ćete moći da savladate negativne vibracije i razne prepreke. Dajte sve od sebe da gledate unapred i u subotu i nedelju i skoro sve će se desiti u pravom trenutku.

VAGA

Sa energijom Sunca u vašem znaku oslobodićete se osećaja napetosti, a takođe ćete shvatiti da vam kritikovanje drugih neće doneti ništa dobro. Bez obzira na komentare koje dobijate, zadržite pozitivan stav i držite se bitnih tema. Mnogo zanimljivih stvari će se desiti u nedelju, kada će se energija Meseca u Biku reflektovati na emotivnom polju. Doći ćete do spoznaje da vas određena osoba dopunjuje.

ŠKORPIJA

Uz energiju Sunca u Vagi doživećete mnogo lepih trenutaka ove nedelje. Sve će se odvijati polako, ali ćete ipak izgraditi stabilne temelje i načiniti korak ka boljoj zaradi. Mišljenje drugih ljudi neće uticati na vas, već ćete neopterećeno uživati u posebnim trenucima sa voljenom osobom. U nedelju će misli biti uglavnom usmerene na zdravlje, vežbanje i navike u ishrani.

STRELAC

Sve što će se desiti prvih dana u nedelji zahtevaće od vas povećanu koncentraciju i sabran um. Ponekad ćete biti opterećeni pitanjima koja neće imati ni početak ni kraj. Ne očekujete da će se odgovori pojaviti sami. U petak, kada se pojavi Pun Mesec, fokusiraćete se na produbljivanje svoje ličnosti, sa ciljem buđenja unutrašnjeg mira. Biće lakše ako budete umeli dobro da slušate.

JARAC

Početkom nedelje mogu da vas opterete nestabilnost i nesigurnost, koje će se preplitati posebno na polju emocija. Čak i na polju karijere, gde če mnogo toga ići putem koji ne želite, pa ćete biti napeti i razdražljivi. Prkošenje autoritetu može dovesti do još neprijatnije situacije. Traženi odgovor voljene osobe dobićete u nedelju, kada će mesec u Biku biti pravi melem za dušu. 

VODOLIJA

Odjednom ćete početi da budete zainteresovaniji za materijalnu stranu nego inače, pa ćete početkom nedelje brinuti o tome kako da zaradite više novca. Napredne ideje će takođe morati da se sprovedu u praksi, inače će vam samo doneti zabunu. Ljubavno polje biće obojeno iskrenošću u subotu, kada će mesec biti u Ovnu. Uprkos svemu, sloboda će ipak biti na prvom mestu.

RIBE

Ako ćete nešto da uradite na svoj način, prihvatite posledice i suočite se sa njima direktno kako biste izbegli razne nesuglasice. Slobodne Ribe će za vikend rado odvojiti vreme za zadovoljstva, uključujući izlaske. U petak, energija Punog Meseca biće previše intenzivna i brzo ćete se naći u nekom besmislenom sukobu. Oslobodite se tvrdoglavosti koja vas već neko vreme sprečava da preduzmete spontane korake.