Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra 2023!

OVAN

Početkom nedelje pokušaćete da se približite onima kojima verujete i kojima želite da se poverite. Čak i ako vas neko odmah ne razume, ne dozvolite da se zbog toga osećate loše. Ako želite da uhvatite dobru priliku za novčani bonus tokom vikenda, budite direktni i prodorni. Kroz lekcije koje slede saznaćete šta treba izbegavati u budućnosti. 

BIK

U ponedeljak i utorak očekuje vas mnogo veseliih i spontanih događaja koji će vam pomoći da ponovo počnete da verujete u sebe. Ako i pogrešite, nemojte se previše obazirati na to, već nastavite dalje. Donesite odluku u četvrtak po svom unutrašnjem osećaju i ne opterećujte se spoljašnjim faktorima. Emocije će varirati, ali nećete biti previše uznemireni.

BLIZANCI

U utorak, kada je Mesec u vašem znaku, nastaće vihor očekivanja, pa ćete biti nemirni i nestrpljivi. Opreznost na poslu neće biti suvišna. U petak stižu mogućnosti koje treba analizirati pa tek onda sprovesti. Imate o čemu da razmišljate, i nemojte da vam brz tempo života bude izgovor da ne posvetite sebi vreme.

RAK

U ponedeljak ćete želeti da uspešno završite određene stvari, pa ćete se možda naći u napetoj poziciji. Uspećete da rešite sve ako preskočite nevažne stvari i borite se do kraja. U utorak će vam misli odlutati na ljubavnom planu, posebno ako je situacija u kojoj se nalazite nestabilna. U nedelju ćete biti saosećajniji i spremniji na kompromis, posebno oni Rakovi koji su u ozbiljnoj vezi.

LAV

Bićete dobro raspoloženi u utorak, ali i iscrpljeni od prethodnih zadataka koji su iza vas. U sredu ćete se fokusirati na sebe, tako da nećete želeti da bilo ko od bliskih osoba bude u vašem ličnom prostoru. U petak, neće vam manjkati hrabrosti, pa ćete početi da se pripremate za ozbiljne korake i finansijski napredak za kojim žudite. Ne dozvolite da vam sreća izmakne.

denys-argyriou-i76LC1sJdoI-unsplash.jpg
denys-argyriou-unsplash 

DEVICA

Zauzete Device će imati nesporazuma u odnosu, ali ako obe strane budu spremne da slušaju, sve će se rešiti vrlo brzo. Oni koji su sami, ne treba da troše vreme na nepotrebne razgovore. Nedelja će biti ležeran dan, pa se opustite i relaksirajte. Boravak u prirodi vam može jako goditi.

VAGA

Ne gomilajte previše zahtevnih obaveza u ponedeljak, kada ćete inače biti veoma opterećeni i pod stresom. Nemojte previše žuriti, sve što treba da uradite uspećete da završite. U sredu ćete se teško složiti sa mišljenjem nekog vama bliskog, grubost se ovoga puta neće isplatiti. U subotu zastanite na trenutak, razmotrite sve što vam se trenutno dešava i dobro razmislite šta je važno, a takođe pazite da nešto ne previdite.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje, priznaćete sebi da ste na emotivnom planu sami krivi što se stvari ne kreću tako brzo kako biste želeli. Mnogo misli biće posvećeno ljudima koji su ostavili poseban trag u prošlosti. Ne preskačite ništa ako ne želite da se stvari zakomplikuju u poslednjem trenutku. Bićete pod uticajem jakih emocija i osetljiviji nego inače tokom vikenda. 

STRELAC

Otkrićete šta vas već neko vreme koči i sprečava da delujete spontano i samostalno. Povezivanje sa zanimljivim ljudima će vas podsetiti da je važno naučiti da slušate, a ne samo da govorite ono do ćega je vama stalo. U petak ćete razmišljati o tome da želite više, kako na poslu, tako i na ljubavnom planu. Bićete suočeni sa važnim zadatkom koji će vas usrećiti i dati vam nadu.

JARAC

U krugu porodice iskoristićete priliku da iznesete svoje mišljenje. Pošto ćete beskompromisno istaći sve ono što je u poslednje vreme bilo kamen spoticanja, ne očekujte pozitivan odgovor. Krajem nedelje ćete biti uspeti da budete srećni u ljubavi ako budete pažljivi u ispravljanju nekih grešaka. Nemojte se gubiti u negativnim mislima i energijama. 

VODOLIJA

Uz energiju Sunca u znaku Škorpije otkrićete istinu na svakom koraku, pa će vam postati jasno da se više ne možete osloniti na osobu kojoj ste se oduvek divili. U sredu će biti veoma važno da slušate svoj unutrašnji glas i ne obraćate pažnju na grube komentare. Ne budite previše sumnjičavi na ljubavnom planu u subotu i nedelju, jer bi to moglo da naruši prijatan odnos.

RIBA

Ući ćete u nedelju punu raznih opterećenja, kako finansijskih, tako i privatnih. Bićete nemirni uglavnom zato što ćete, šta god da radite, na neki način zavisiti od drugih. Porodica će u sredu tražiti vaše društvo, ali vi nećete biti raspoloženi da se upuštate u duge razgovore. U petak ćete imati manje energije za nešto što ste prvobitno počeli da radite sa velikim entuzijazmom, ali ipak ćete uspeti da završite sa tim do nedelje.