Koridor pomračenja nastavlja da dobija na zamahu – promene u svačijem životu će kulminirati pomračenjem Meseca u Biku, koje će se dogoditi 28. oktobra. Četiri znaka zodijaka posebno će osetiti uticaj pomračenja, doživeće dramatične promene u svojoj sudbini, a u nastavku saznajte da li ste među njima.

1. Devica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspeha nego ranije. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svet. Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

2. Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu od poreskih organa (ili osiguranja), ili ćete moći da otplaćujete kredite, hipoteke i izmirujete važne dugove. Biće rešeno i važno pitanje u sporu sa partnerom u vezi sa vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu na lidersku poziciju. Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da osvajate ovu titulu u proleće 2024.

''Ako tražiš sreću, ne traći svoj život boreći se za ono što ti zaista nije potrebno'' - pročitajte legendarne citate Irvina Jaloma.
Pexels/Anna Shvets 

3. Lav

Pomračenje se dešava na najvišoj tački vaše karte rođenja, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate projekat u novembru 2021., sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će na kraju uticati na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u romantičnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

4. Vaga

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, tako da ćete balansirati investicije, kredite, moguću hipoteku ili dobiti nasledstvo. Situacija se može odnositi i na vašu braću i sestre - oni će imati tešku situaciju i moraćete da im pomognete finansijski. Što se tiče vaše karijere, Mesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promenite paradigmu karijere. Na primer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete uspešno sarađivati sa psihologom i doneti važnu odluku do pomračenja.

Izvor: Sensa.mondo.rs