Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra 2023!

OVAN

Sunce, koje prelazi u znak Škorpije, najviše će uticati na vaše emocije - harizma će biti u prvom planu. Ponašaćete se šarmantno, a vaša duhovitost i ponašanje osvojiće sve oko vas. Puni energije i želje za akcijom, osećaćete se odlično. Bićete spremni za druženje i prijatne susrete. U nedelju, bićete mirniji i raspoloženi za unutrašnje monologe.

BIK

Iako ćete iznutra žudeti za promenama, pomalo ćete biti sputani razmišljanjem obojenim sumnjama i raznim slutnjama. Ipak, na polju karijere, upornim pristupom, sve ćete uspešno završiti. Zbog brojnih obaveza koje će vas zadesiti kod kuće, u subotu i nedelju nećete moći da se odmorite. Bićete sigurni u sebe, pa nećete biti spremni da odustanete uprkos preprekama.

BLIZANCI

Početkom nedelje ćete se osetiti puni entuzijazma i uz energiju Sunca u znaku Škorpije krenuti u otkrivanje i istraživanje unutrašnje snage. Odlučno ćete rušiti granice i pravila i ići ćete u susret promenama. Oni među vama koji se bore za napredak na poslovnom planu imaće više prilika da se istaknu ove nedelje. Ali nemojte stati neposredno pre cilja zbog drugih. Samci, u nedelju ćete biti pričljiviji i otvoreniji nego inače.

RAK

Sunce i Mars u Škorpiji donose intenzivnu energiju koja će vas uputiti da uradite nešto što se nikada ranije niste usudili. Zbog dugotrajnih priprema i raznih komplikacija, ne prepuštajte se malodušnosti, već pokušajte da održite snagu i budite istrajni. Vikend ćete provesti relaksirano i u krugu porodice, uprkos tome što će u subotu biti pomračenje Meseca, koje može da zakomplikuje mnoge stvari.

LAV

Početkom nedelje, nećete imati puno volje i elana. Nemojte da dozvolite da vas uznemiravaju komentari ljudi oko vas, jer oni imaju dobru nameru i zapravo samo žele da vam pomognu. Na ljubavnom polju, sa energijom Marsa u znaku Škorpije, željno ćete tražiti razloge za i protiv, pa se nemojte iznenaditi ako vam se dogodi neočekivana situacija. Subota, koja će mirisati na energiju pomračenja Meseca, obeležiće zabrinutost.

DEVICA

Sa Suncem u Škorpiji poželećete da tražite istinu i da se udaljite od nepoštenih ljudi. Recite šta želite odlučno i bez oklevanja, moguće je da se mnoge stvari razviju baš u pravcu kojem želite. U ljubavnim vezama, mnogi od vas će se zapitati da li ste na pravom putu. Pazite da ne započnete nešto zbog čega biste uskoro mogli da zažalite. U nedelju možete uspostaviti kontakt sa osobom koju niste dugo sreli. 

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku otkriva nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra!
Unsplash/Joanna Nix Walkup 

VAGA

Sunce i Merkur u Škorpiji mogu da probude jak nemir koji će se preplitati u svim oblastima. U poslednjem trenutku ćete se predomisliti i krenuti putem koji niko od vas nije očekivao. Nedostajaće vam optimizma i odlučnosti pred kraj nedelje, ali pokušajte da se borite do kraja i istrajte, čak i ako ostali odustanu. Hrabrim stavom prevazići ćete tenziju Lunarnog pomračenja.


ŠKORPIJA

Instinkte će pojačati Sunce, Merkur i Mars u vašem znaku, pa ćete biti pod ogromnim utiskom ovih aspekata. Ako ne uspete da se izdignete iznad toga, u subotu, kada dođe do pomračenja Meseca, možete osetiti neobjašnjivo nezadovoljstvo. Negativan način razmišljanja može vas skupo koštati.

STRELAC

Pazite da ne učinite nešto nepromišljeno zbog intenzivne energije Marsa u Škorpiji. Izbegavajte da se bavite bilo kakvom papirologijom početkom nedelje. Bolje je pomeriti stvari i saznati više o njima. U subotu, kada nastupi pomračenje Meseca, bićete nervozni, a opterećivaće vas i posledice stresa i umora. Pravi melem za dušu biće komplimenti koji će vas podsetiti kako izgleda zadovoljstvo.

JARAC

Pošto ćete biti uporni i vredni, uspećete da završite jedno važno poglavlje svog života koje vas je dugo opterećivalo. Takođe, nemojte previše da brinete kako će se razrešiti jedan finansijski problem, jer će energija Škorpije kroz Merkur doneti nove mogućnosti za zaradu. Zbog energije pomračenja Meseca koje nastupa u subotu, željno ćete tražiti način da dobijete ono za čim dugo žudite.

VODOLIJA

Sunce u znaku Škorpije dovešće do nekih dugo očekivanih rezultata i rešavanja problema iz prošlosti. Moguće je da ćete osetiti veliki stres i nemir, kojeg ćete se teško osloboditi bez rada na sebi. U petak će se situacija smiriti i u svemu ćete tražiti nešto pozitivno. Bićete empatični i pomoći jednoj bliskoj osobi u nedelju.

RIBE

Vi ne brinete šta okolina misli o vama, ali ove nedelje ćete se ipak potruditi da promenite nešto u utisku koji ostavljate. U četvrtak, kada dođe do konjunkcije Meseca i Neptuna, pokušajte da ispravite sve pogrešno u jednom odnosu koji vas muči. Ovo se posebno odnosi na Ribe koje su u vezi - otvoreno razgovarajte o tome šta se dešava između vas. Iznesite svoja osećanja i misli jer će vam to omogućiti da u budućnosti lakše funkcionišete.