Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra!

OVAN 

Budite oprezniji u oblasti međuljudskih odnosa, jer nekome otkrivate previše, a nekome nedovoljno - ukratko, biće važno pronaći balans i doneti odluku. Ne zadržavajte se toliko na greškama drugih, jer ništa ne možete da promenite. Odvojite više vremena za opuštanje u subotu i ne pravdajte se za nedostatak vremena. U nedelju ćete konačno biti poverljiviji i optimističniji u ljubavnim odnosima.

BIK

Na poslovnom planu, povežite se sa energijom Venere u Devici i prihvatite činjenicu da niste nepogrešivi. Budite spremni na sve, uključujući i činjenicu da će se neko držati svog uverenja do kraja. Pridržavajte se pravila i nemojte biti previše samopravedni i egoistični. U svom kućnom okruženju, u nedelju, kada će mesec biti u Vodoliji, bićete buntovni, jer ćete želeti da se istaknete i da vaša reč bude poslednja.

BLIZANCI

Pošto će na vas uticati Mars u znaku Škorpije, biće vas teško ubediti u bilo šta. Ne želite da budete nikome potčinjeni, pa ćete biti spremni da se borite na svakom koraku. Očekuje vas užurbano vreme koje unosi i nejasnoće. U početku ćete sve protumačiti kao zaveru, zatim ćete se stabilizovati i tiho priznati sebi da ste za mnoge stvari koje ne idu u željenom pravcu sami krivi.

RAK

Isticaćete se među prijateljima, jer će vas pratiti odličan smisao za humor, a za promenu, bićete i spontaniji. Posebno slušajte sebe u ključnim trenucima i pronađite način da izrazite svoje misli. Hrabrost i samopouzdanje vešto se mogu iskoristiti na poslovnom planu, gde će se u petak sve odvijati u pravom trenutku i po pravom redosledu. Uzmite u obzir zanimljive predloge člana porodice u nedelju.

LAV

Uz energiju Marsa u Škorpiji, dobićete prijatne komplimente. Ako ste u vezi, svakako će se probuditi nota strasti i bićete veoma raspoloženi što će se preneti i na partnera. Prijaće vam jednostavne stvari, pa ovoga puta nećete želeti da budete u centru pažnje. Bićete spremni da iskoristite prilku za iskren razgovor sa čanom porodice u nedelju, kada Merkur pređe u znak Škorpije.

DEVICA

Ako primetite da vas neko manje sluša, razlog je gotovo sigurno to što previše komplikujete. Oštra spoljašnost neće vam ništa dobro doneti, umesto toga izaberite topli osmeh, uz koji možete postići više nego što mislite. U petak, kada dođe do konjunkcije između Sunca i Merkura, pojaviće se neke prepreke koje ćete rešavati iskrenom energijom i na kraju će se ispostaviti da je sve samo manji nesporazum.

VAGA

Bićete skloni da previše analizirate i tražite odgovore, a sve to zbog energije Marsa u Škorpiji koja pogađa sve horoskopske znakove. Ne odustajte prerano, jer ste tek počeli da radite na rešavanju svega što nije rešeno. Uskoro će doći trenutak kada ćete moći da radite ono za šta do sada niste imali dovoljno energije. Na ljubavnom planu, iznenadićete svojom nepredvidljivošću i  otvorenošću.

Saznajte šta nedeljni horoskop od 10. do 16. jula 2023. godine otkriva vašem horoskopskom znaku!
Unsplash/Neom 

ŠKORPIJA 

Finansijski, sada kada je Mars konačno u vašem znaku, stvari će se srediti tako da počnete da razmišljate o većoj kupovini. Ako učite neke nove lekcije, moći ćete da obradite veliku količinu materijala za kratko vreme, jer će vam misli biti prodorne, a neće vam nedostajati upornosti. Biće novosti i na emotivnom planu, što će se pokazati u nedelju. Samci, nemojte se plašiti da priđete nekome.

STRELAC

Uz pomoć Venere u znaku Device usmerite više pažnje na sebe i svoje zdravlje, pošto ste već neko vreme zaglavljeni u lošim porocima. Pričanje o nečemu neće vam doneti rezultate, umesto toga pokažite se na delu. Stižu spoznaje koje će vas pred kraj nedelje malo smiriti. U subotu, kada je mesec u Jarcu, spremite se za neke neprijatne trenutke na emotivnom planu, jer ćete čuti nešto što može da vas uznemiri.

JARAC

Ako ste trenutno sami, slučajni susret će vam izmamiti osmeh na lice, jer se već neko vreme osećate usamljeno. Uz energiju Marsa u znaku Škorpije, Jarčevi u vezi upoznaće nove dimenzije svog odnosa. Finansije ne bi trebalo da vas previše opterećuju, jer će rešenja biti lako dostupna. Ako odlučite da preduzmete rizične korake ili napravite veliku kupovinu, budite oprezniji.

VODOLIJA

Emocionalna lojalnost će biti donekle važna u nedelji koja je pred nama, pa bi bilo pametno da kažete da se osećate. Ako reagujete u pravom trenutku i prepustite se energiji Marsa u znaku Škorpije, prelazite u strastveniji period. Imaćete i mnogo hrabrosti da uradite sve što se od vas očekuje u kućnom okruženju. Uhvatićete nestašan ritam partnera koji će vas usrećiti.

RIBE

Posle mnogo pokušaja da nešto promenite, nemojte se iznenaditi ako otkrijete da nemate šta da menjate. Sve što će se desiti sredinom nedelje na neki način će vas podstaći da se suočite sa samim sobom. Što više razumevanja budete imali, lakše ćete  funkcionisati. Posle sastanka, koji se može dogoditi u nedelju, dobićete potpuno drugačiji osećaj koji će vas iznenaditi.