Veliki ljubavni horoskop za novembar 2023. godine! Saznajte šta su za vas planete pripremile!

OVAN

Skupite hrabrost sa energijom Sunca u Škorpijii uradite stvari koje će poboljšati vaš emotivni život. Iskoristite predloge svojih prijatelja nakon intenzivnih razgovora, jer oni neće biti loši. Ovnovi koji nisu u vezi, iskoristićete priliku u pravom trenutku, iako ste nedavno tvrdili da vas to što ste slobodni čini srećnim. Trenuci provedeni zajedno uneće dobru volju u vaš život. Poslednjih dana novembra pripremite se za užurbano vreme u privatnoj sferi. Primetićete da vaša voljena osoba želi više od vas nego što vi zapravo možete da date. Ne plašite se, sve možete da podnesete, ali će vas sve to malo iscrpiti.

BIK

Početkom novembra pratiće vas pozitivna energija, pa je iskoristite u svim oblastima, a posebno na ljubavnom polju, gde se čak i Bikovima samcima ukazuju divne prilike. Iskoristite hrabrost i samopouzdanje posebno kada je potrebno iskoračiti van definisanih granica. Priča koja vas dugo muči biće završena, inače će rane i nerešena pitanja nastaviti da eskaliraju. U poslednjih nekoliko dana novembra, kada će vas pratiti nestašna energija Sunca u Strelcu, nemojte komplikovati. Radije se prepustite i sanjate o romantičnim avanturama.

BLIZANCI

Početkom novembra, kada ćete zbog energije Sunca u Škorpiji biti zatvoreni u svom svetu, samo voljena osoba ili dobar prijatelj, ako ste slobodni, razumeće vaše nevolje i planove. Ponovo će se desiti nešto što nikako ne razumete, pa nećete moći da se opustite, čak ni u društvu veoma pozitivnih ljudi. Sredinom meseca bićete previše sumnjičavi, potražićete pomoć na pogrešnoj strani. Čežnja u poslednjim danima novembra neće ostati bez odgovora. Energijom Sunca u znaku Strelca spontano ćete izraziti svoje emocije. Dozvolićete sebi da budete razigrani i pomalo nestašni.

RAK

Osećaj se budi da ljubavna priča u kojoj se nalazite konačno napreduje u smislu pronalaženja dubine pomoću energije Škorpije. Promene za kojima žudite iznutra sada možete doživeti bez mnogo truda. Samci Rakovi će sredinom meseca sebi priznati da je pred njima još dug put, posebno u stvarima vezanim za duboku ljubav. Osećaj koji će se protegnuti u drugu polovinu meseca biće neobičan i pun izazova koji će vas razbuditi. Takođe ćete biti puni entuzijazma za događaje koji će se intenzivirati poslednjih dana novembra. Pitaćete se zašto ranije niste preduzeli hrabar korak.

LAV

Vaša senzualna priroda, kada je povezana sa energijom Škorpije, omogućiće vam da osigurate da nijedna informacija iz oblasti emocija ne ostane neproverena. Samo treba da odlučite šta želite da promenite i uskoro ćete imati divnu vezu. Budite oprezni sredinom meseca zbog osetljivosti voljene osobe. Poslednji deo novembra predviđa prijatne događaje i više razumevanja. Neočekivana prilika za upoznavanje sve će obojiti pozitivnom energijom. Ne brinite o emocijama iz prošlosti, umesto toga uživajte u sadašnjosti.

DEVICA

U novembru ste zadovoljni na polju emocija, jer će vas pratiti prijatne okolnosti koje će vas navesti da se bez zadrške otvorite u polju emocija. Odlično ćete se slagati sa nekim ko je istomišljenik i razume vaš oprez. Poželećete da ubedite voljenu osobu sredinom meseca u nešto što bi trebalo da bude dobro za oboje, ali možda neće odmah poslušati. Zbog toga ćete biti još uverljiviji nego inače, što može dovesti do neke vrste sukoba. Poslednjih dana novembra naći ćete se na pragu nečeg izuzetno uzbudljivog na ljubavnom polju.

VAGA

Početkom novembra vaše srce će iskreno zagrejati energija Marsa u znaku Škorpije, što će vam se jako dopasti. Na vama će biti da li ćete preduzeti odlučujući korak ili ćete oklevati predugo kao i obično. Imaćete dovoljno optimizma da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. U drugom delu novembra će vam se činiti da niste sasvim sigurni u svoje postupke, što neće biti pogrešno, jer ćete imati dovoljno vremena za razmišljanje. Slobodno vreme ćete posvetiti prijateljima, a ako ste u braku, poželećete da se još više povežete sa voljenom osobom, naravno i na intimnom nivou.

ŠKORPIJA

Bez obzira na sve što će se desiti, početkom novembra, sa energijom Sunca i Marsa u vašem znaku, dobro ćete se zabaviti i uživati u vibracijama strasti na polju ljubavi. Samcima, sklapanje prijateljstava u početku će izgledati kao ogroman gubitak vremena, ali bilo bi mudro da se otvorite, jer možete dobiti više nego što ste očekivali. Mnoge ideje koje su čekale na realizaciju dobiće svoj pravi oblik u poslednjem delu novembra, kada se Sunce pojavi u znaku Strelca. Imaćete neke neobične ideje koje ćete želeti da realizujete zajedno sa nekim ko je zaista poseban.

STRELAC

Pred vama je početak novembra, bogat ljubavlju i strašću, koji budi Mars u znaku Škorpije. Možete očekivati više vođenja ljubavi, toplih reči i zadovoljstva, a veze će dobiti priliku da se dalje razvijaju u pozitivnom pravcu. Vezani, najbolje ćete se osećati u pogledu razgovora i izražavanja skrivenih i pikantnih želja. Oni koji ste se nedavno razočarali u polju emocija, pred kraj meseca postavljaćete sebi sve veće zahteve, koje neće biti lako ispuniti. Ne pravite previše zida oko sebe, radije se otvorite za nova poznanstva.

JARAC

Početkom novembra neće vam se dopasti kada vas neko upozori da ste nemirnog duha, a vaša odbrana će biti da i dalje imate neke brige i odgovornosti. Ne donosite prebrzo zaključke i pokažite više razumevanja tamo gde vas poštuju. Sredinom meseca biće još nekih problema, jer nećete sebi dozvoliti da volite spontano, već ćete u svakoj situaciji tražiti različite pozadine. Zanimljiv položaj planeta pomoći će vam da sredite svoje privatne poslove poslednjih dana novembra, pa pravite živahne planove i budite fleksibilniji. Odgovaraće vam da budete u centru pažnje.

VODOLIJA

Početkom novembra, kada Mars u Škorpiji budi sumnju, oni koji su u vezi uložiće svoju energiju i slobodno vreme u druženje sa voljenom osobom i biće srećni u sigurnom utočištu svog doma. Samci, lekcije iz prošlosti vas vode ka zanimljivijim potezima na ljubavnom polju, tako da je vreme za akciju. U drugom delu novembra crpićete skrivenu snagu i energiju iz harmoničnih ljubavnih odnosa. Napetost će popustiti, dani će vam biti izuzetno naklonjeni, posebno za samce i Vodolije, koji bez oklevanja mogu da uskoče u novu vezu.

RIBA

Početkom novembra ne zatvarajte oči pred istinom koju budi Sunce u znaku Škorpije, jer tako samo odlažete ono što bi trebalo da rešite. Uz pravu taktiku koja uključuje iskren pristup, bolje ćete se osećati kada uzmete više slobodnog vremena za sebe i opuštanje. Mnogi će se složiti da je sredinom meseca vaša privlačnost jača nego ikada. Naglašeni detalji i sjaj u očima biće razlog što niko neće moći da vam odoli. Poslednjih dana novembra, kada će Sunce biti u Strelcu, očekujte ubrzane promene na emotivnom nivou. Možete saznati šta ste do sada propustili.

Možda će vas zanimati i za koja tri znaka stiže novac u novembru.

Izvor: https://sensa.mondo.rs/