Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine!

OVAN

Situacija koju će se dogoditi na ljubavnom planu u četvrtak, kada dođe do konjunkcije Meseca i Jupitera, ostaviće snažan utisak na Vas. Ovnovi koji su single, trebalo bi da prihvate poziv prijatelja jer će to potencijalno doneti veoma zabavan izlazak. U nedelju, kada je Mesec u znaku Škorpije, bićete pomalo uznemireni. Nemojte se opterećivati, već iskoristite ovaj dan da odmorite svoj um.

BIK

Zvezde Vam daruju sposobnost anticipacije pa je iskoristite kako biste što uspešnije realizirali željene planove. Mogli biste sresti osobu stariju od Vas, ali ne dopustite da vam to stvori predrasude i na temelju njih ugasi ono što bi moglo biti vrlo korisno za oboje. Ponekad nam u život dolaze ljudi kako bi nam preneli znanje, a to treba prihvatiti. Na emotivnom polju, pred kraj nedelje smirite sukobljene strasti i pokušajte da imate što relaksiraniji pristup.

BLIZANCI

Uz energiju Marsa i Sunca u znaku Škorpije, početkom nedelje ćete se fokusirati na emocije. Dolazi do raznih iznenađenja, a možete se neopterećeno prepustiti i nežnim strastima. Verujte u ljubav i uživajte u poljupcima i bliskosti. U petak će vas mnoge stvari u velikoj meri poremetiti na poslovnom planu, ali zvezde vam poručuju da ostanete pozitivni. Pronađite u sebi samopouzdanje, za koje, budimo iskreni – znate tačno gde je i kako da ga iskoristite.

RAK

Početkom nedelje naići ćete na izazovnu situaciju u kojoj ćete moći da se oslonite samo na sebe i svoje sposobnosti. Ne zaboravite na važne datume i obećanja, jer mnoge stvari mogu da se zakomplikuju zbog nesporazuma. Ako vam nešto ne uspe u petak, ne brinite, jer će vas spasiti energija konjunkcije Meseca i Venere. U porodičnim odnosima, poslednjih dana u nedelji naći ćete se u velikoj dilemi.

LAV

Ako budete dovoljno uporni, u utorak, kada će mesec biti u Devici, moći ćete sa lakoćom da savladate prepreke. Najviše će vas obradovati što se određene stvari odvijaju bez problema. U petak ćete se osećati pomalo izgubljeno, jer će vas na trenutak opteretiti ne baš pozitivna finansijska situacija. U nedelju ćete moći da na odgovarajući način iskažete svoje lične sposobnosti.

DEVICA

U oblasti rada i novca, bićete iznenađeni informacijama koje ćete morati da prihvatite. Pokušajte da ostanete fokusirani i dođete do cilja sredinom nedelje, posebno na finansijskom polju, gde snažno žudite za napretkom. Imate dobre instinkte i vodite se njima. Uz to, budite svesni svog iskustva i životnih lekcija koje su vam ga omogućile. Zanemarite osećaj nesigurnosti koji bi vas mogao preplaviti tokom vikenda.

7 boja u kojima ćete izgledati skupo tokom zime
Profimedia 

VAGA

Ne plašite se prekretnice koja će promeniti vaš karijerni put, jer vam promena donosi više koristi za budućnost. Vaše znanje i trud će konačno biti nagrađeni - samo nemojte dopustiti ikome da vas uverava da ne znate šta radite. Na ljubavnom polju, krajem nedelje ćete se osećati kao da niste sigurni kojim putem da krenete. Ponekad je dobro izmaći se iz kontrolisanih uslova i izaći iz zone komfora. Tek tada, naći ćete se na pravom mestu, u pravo vreme.

ŠKORPIJA

Sa energijom Sunca i Marsa u vašem znaku, bićete fokusirani na oblast finansija i ličnog rasta, jer je to upravo ono što biste želeli da nadogradite u budućnosti. Ako primetite da nešto ne znate dovoljno dobro, prikupite još neke informacije pre nego što odlučite da li da nastavite ili ne. Loše raspoloženje biće opravdano u nedelju, jer nećete imati dovoljno energije da se prilagodite vezama koje su već neko vreme neodržive.

STRELAC

Uz pomoć konkretnih odluka i intenzivne energije Marsa u znaku Škorpije, zakoračite u mnogo uzbudljiviju fazu Vašeg života. Zbog unutrašnjih promena koje ste osvestili, zračićete drugačijom energijom koja će biti primetna. Dobićete pohvale i razne komplimente, jer ćete besprekorno izvršiti sve što drugima predstavlja veliki problem. Zapitajte se na koja interesovanja i oblasti niste obraćali pažnju neko vreme i upustite se u istraživačku avanturu.

JARAC

Ove nedelje ćete se fokusirati na partnerske odnose. Oni, koji su u dugogodišnjim vezama, pronaći će načine za izlazak iz rutine i time razveseliti svog partnera. Samcima se smeši nesputan i intenzivan odnos. Ali, prvotna zanesenost mogla bi Vas skupo koštati u budućnosti, budite oprezni. Na poslovnom planu u petak, kada budete potpuno mirni sa energijom Meseca u Vagi, dosta vremena ćete posvetiti planiranju budućnosti.

VODOLIJA

Stvari koje su vas mučile ponovo će doći do izražaja sa energijom Škorpije. Sve što još uvek niste rešili biće potrebno proučiti i dovršiti. Posvetite pažnju intuiciji. Pogledajte šablone svojih prošlih, okončanih odnosa. Ali, ovog puta, sagledajte u njima sebe, a ne bivše partnere. U oblasti ljubavi, odlučićete da je došao trenutak za veliki pomak. 

RIBE

Ovo je idealno doba da napravite nove finansijske strategije i bolje upoznate ljude sa kojima niste imali priliku da se ranije družite. U petak, kada će se nakupiti mnogo briga, biće potrebno da budete veoma oprezni da biste sve razrešili. U nedelju će u Vaš ljubavni život ući neko ko odgovara vašim projektovanim željama. Iskoristite to da ispitate svoje lične granice.