Venera ulazi u znak Vage 8. novembra 2023. godine, a pošto je upravo Venera planeta ljubavi, moguće su promene u romantičnim vezama za pojedine horoskopske znakove. Dok će jedni uživati u pronalaženju srodne duše ili produbljivanju svoje veze, drugi će konačno napustiti odnos koji ih već dugo nije činio srećnim – za neke će kraj označiti novi početak!

Evo koja 3 horoskopska znaka će doživeti promenu u ljubavi od 8. novembra kada Venera uđe u znak Vage:


OVAN

Ovnovi će doživeti promene u svom ljubavnom životu tokom tranzita Venere kroz Vagu. Ovaj tranzit će ih podstaći da se posvete ravnoteži i harmoniji u vezi i da budu otvoreniji za kompromise i saradnju sa partnerom. Ako vas već neko vreme muče neke stvari koje niste imali prilike da podelite sa partnerom, ovaj tranzit vam daje dobar razlog da mu se posvetite. Ovo je period u kome će vam u fokusu biti iskrena komunikacija u ljubavi. Promene su dobre, a često i neophodne, kako bi odnosi koje imamo rasli u pravom smeru – u pravcu ljubavi i poštovanja.

bailey-mahon-ZiWt3QQ8fVs-unsplash.jpg
Unsplash/Bailey Mahon 

BLIZANCI

Blizanci mogu doživeti promene u svom ljubavnom životu tokom ovog tranzita, jer će Venera činiti povoljne aspekte sa njihovim sunčevim znakom. Ovo može doneti više romantike, harmonije i komunikacije u njihovim odnosima. Zauzeti Blizanci će osetiti posebnu povezanost i ljubav prema svom partneru. Bićete zahvalni i ponosni na odnos koji ste izgradili sa svojom drugom polovinom. Slobodni Blizanci će se fokusirati na ljubav prema sebi - dok ne volimo sebe, ne možemo dati ljubav drugoj osobi.

VAGA

Vage će verovatno osetiti najveći fokus na ljubavne odnose tokom ovog tranzita, a to može doneti velike promene u njihovim vezama. Mogli bi da se osećaju posebno privučeni novim ljubavnim prilikama ili da se ponovo povežu sa svojim partnerom na dubljem i skladnijem nivou. U stvari, za Vagu, ovaj tranzit donosi dve apsolutno različite opcije, ali dobra vest je da će ishod na kraju svakako biti pozitivan. Nova ljubav donosi uzbuđenje i pregršt pozitivnih emocija u naš život, ali ponekad je kraj zapravo samo novi početak – novi početak pažljivijih izbora, rada na sebi i stavljanja sebe i svojih potreba na prioritetno mesto.

Možda će vas zanimati i za koja 3 horoskopska znaka stiže novac u novembru.

Izvor: sensa.mondo.rs