Ako razmišljate o pomirenju sa bivšim partnerom, onda ta veza nije ni prekinuta. Realnost današnjeg dana, 9. novembra 2023, je da ono za šta smo mislili da je završeno - nije ni blizu kraja. Horoskop za tri znaka je posebno značajan zahvaljujući konjunkciji Meseca i Venere kada će ta odluka praktično biti doneta umesto vas. Danas je dan kada se neki od vas vraćaju svojim bivšim ljubavima.

Dakle, za 3 srećna horoskopska znaka, izbor je jasan: ostavite ponos i iskoristite ono čemu vas je vreme razdvojenosti naučilo. Evo ko se vraća bivšim ljubavima.

DEVICA

Jedan od razloga zašto vas partneri umaraju može da bude taj što vas i opterećuje njihova preterana pažnja, izlivi romantike i osećaj da ste im samo vi razlog za život. Zaljubljenost vas više stresira nego što vas uzbuđuje. I to je verovatno bio i razlog za okončanje veze.

Tokom konjunkcije Meseca sa Venerom 9. novembra 2023, shvatićete da vam ta osoba jako nedostaje zbog svih drugih kvaliteta koje ima. Iako se premišljate zbog onoga što vas je na prvom mestu i oteralo, možda bi na mestu bio jedan ozbiljan razgovor o postavljanju ličnih granica.

Ne želite gnjavažu i voleli biste da ova veza potraje, pa zato jasno stavite do znanja drugoj osobi koliko vam je pažnje i romantike potrebno a šta je za vas samo opterećenje. A lepo iznenađenje tokom današnje konjunkcije je što će vas bivša ljubav zaista čuti i poštovati vaše potrebe.

STRELAC

Iako već duže vreme razmišljate o bivšem, nije vam padalo na pamet da i on razmišlja o vama. Ali tokom današnjeg tranzita, desiće se najverovatnije telefonski poziv i jasno ćete osetiti da je i druga strana snažno zainteresovana za obnavljanje veze.
Osećate da iskustvo kroz koje ste već prošli moće da bude korisno za oboje i da vam posluži kao dobra lekcija za obnovljenu vezu. Uvek ste bili dobri prijatelji, pa ako ni jedno od vas dvoje nije u drugoj vezi možete da pokušate da rasplamsate novu ljubav iz tog prijateljstva.

Saznajte da li ste među onima koji će u novembru doživeti veliku sreću u ljubavi.
Unsplash/Everton Vila 

VODOLIJA

Nikada niste pomišljali da ćete da se vratite svom bivšem, ali to je bilo tada, a ovo je sada. 9. novembra 2023. godine, tokom tranzita Meseca u konjunkciji sa Venerom. Danas ćete se sresti ili čuti, a on će vas toliko impresionirati da će vam srce zatrepereti.

Na isti način na koji nikada niste mislili da ćete biti zainteresovani za svog bivšeg, takođe ste mislili da jednostavno ne volite da budete u romansi ni sa kim, jer ste počeli da volite svoj život „onakav kakav jeste“. Ipak, ponovni susret će nešto probuditi u vama. Kakav god emocionalni odgovor da oživi, to je nešto što ne možete poreći.

Nije ono što ste očekivali, ali opet, ovakva spontanost je ono za šta živite. Ne želite život koji dolazi sa tipičnim rutinama; uživate u iznenađenjima i „iz vedra neba“ trenucima pozitivnosti. Zato od 9. novembra 2023. godine, razmišljate o nečemu za šta nikada niste mislili da je moguće: o ideji da se vratite sa bivšem.