Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2023!

OVAN

Iako se pojedinci neće slagati sa vama početkom nedelje, diviće vam se što ste smeli i direktni. Budući da energija Merkura u Strelcu dolazi sa neočekivanim i iznenadnim obrtima, nemojte ih se plašiti - neka vas dodatno podstaknu da se fokusirate na suštinske stvari. U nedelju ćete sami sebi priznati da vam jedna osoba više ne znači kao u prošlosti, osećaćete se oslobođeno.

BIK

Stvari koje ste mislili da su ostale u prošlosti će se probuditi. Ono na čemu ste odvojili vreme i radili, a drugi nisu mogli, sada će biti nagrađeno zahvaljujući energiji Merkura. Bićete veoma zadovoljni dosadašnjim tokom života, kako profesionalnim, tako i finansijskim, zbog vibracija Venere u Vagi, koja ima snažan uticaj na vas. Verujte svojoj intuiciji i osećanjima i izbegavajte vraćanje priča iz prošlosti.

BLIZANCI

U ponedeljak, razmislite na koju oblast vašeg života bi trebalo da se fokusirate u budućnosti. Sredinom nedelje, kada će se sve nagomilati, ne dozvolite da osetite unutrašnji nemir zbog stvari koje su u osnovi u domenu drugih. Na polju emocija nećete biti dovoljno fleksibilni da napravite korak za koji ste se dugo pripremali. Bićete pomalo zabrinuti kako će se rešiti nešto od čega ste nekako zavisni.

RAK

U ponedeljak ćete dobiti neke nagoveštaje, koji će vam dati nadu da, uprkos činjenici da niste hrabri kao drugi, možete da uspete na poslovnom planu. Budite oprezni, jer bi ishitreni potezi probudili osećaj da to ne možete. Na ljubavnom polju očekujte neke nesporazume u subotu, kada dođe do konjunkcije Sunca i Marsa, posebno ako niste spremni za razgovor i prilagođavanje.

LAV

Iskustvo, koje će biti gorko i neobično, uputiće vas da naučite da se zauzimate za sebe u ponedeljak. Nakon dugog razmatranja, bićete spremni da se povežete sa drugima i zajedno nađete rešenje. Iako ćete tokom vikenda čeznuti za harmonijom, naći ćete se u pravom emotivnom vrtlogu zbog nepredvidivih situacija koje stvara suprotna strana.

DEVICA

Osećaćete se voljeno, što će vas umiriti, jer ste nedavno bili ubeđeni da vas osoba za koju biste sve uradili ne poštuje dovoljno. Moći ćete da se prilagodite, što znači da ćete se ovog puta svi dobro slagati. Shvatićete da ste srećni i da je sve na svom mestu. U nedelju se očekuje sastanak koji će vas oduševiti.

Saznajte šta nedeljni horoskop od 10. do 16. jula 2023. godine otkriva vašem horoskopskom znaku!
Unsplash/Neom 

VAGA

Ove nedelje, bićete usmereneni na to da istražujete svoje unutrašnje impulse. Nedavno ste uradili nešto dobro, što će biti potvrđeno na više nivoa. U petak, uspećete na polju karijere, a odnosi sa kolegama će biti bolji zahvaljujući iskrenosti. Na porodičnom planu, pokažite u nedelju da niste ravnodušni, naprotiv, ukažite da nešto nije ni približno onako kako ste zamislili.

ŠKORPIJA

Ljubavna faza pročišćenja biće mala, ali važna zbog povoljne Venere u znaku Vage. Nemojte se uznemiravati, jer će se dileme raspršiti. Prijatni utisci obeležiće susret sa osobom koja vam se zaista dopada. U nedelju, uprkos razigranoj energiji Meseca u Vodoliji, potrebno je da se odmorite, inače će vas u narednom periodu očekivati manji zdravstveni problemi.

STRELAC

Uprkos činjenici da je Merkur u vašem znaku, sredinom nedelje na polju karijere biće neophodno stisnuti zube i prihvatiti da je svaki početak težak. Zaustavite se na trenutak i razmislite šta biste mogli da promenite da biste delovali mirnije. Na ljubavnom polju možete biti mirni u nedelju, kada će mesec biti u Vodoliji, jer će se sve desiti kako želite, a biće i prijatnih iznenađenja.

JARAC

Nemojte odbiti primamljivu ponudu u ponedeljak, jer će se ona uskoro isplatiti. Odbacite negativne flešbekove i moguće komplikacije, budite strpljivi i naći ćete zajednički jezik sa onima koji mogu biti odlična odskočna daska za uspeh u budućnosti. Pogrešna odluka na polju emocija biće rezultat energije konjunkcije Sunca i Marsa u subotu, koja budi snažne želje i strasti.

VODOLIJA

Nestabilne emotivne misli biće vam teško izbiti iz glave uprkos povoljnoj Veneri u Vagi. Takođe, zbog nedostatka koncentracije u oblasti rada i obrazovanja, možete naići na klizav teren. Ne dozvolite nikome da vas opterećuje svojim problemima, jer prvo morate da vodite računa o sebi. U nedelju, kada će Mesec biti u vašem znaku, ponašajte se kao prava Vodolija i razmišljajte samo svojom glavom.

RIBE

Pokušaćete da sami sebi objasnite zašto neko reaguje na veoma hladan način. Takođe, budite oprezni u odnosima sa onima koji su trenutno u nezavidnim situacijama. Sa Merkurovom energijom, koja će biti pozitivna, pristupate stvarima malo drugačije i počinjete više da verujete sebi. Krajnje je vreme da jednostavno kažete "ne" okruženju koje nije najbolje za vas. Zanemarite zbunjujuće fraze kojima će neko pokušati da vas ubedi.