Iako je sezona pomračenja iza nas, u svemiru se i dalje dešavaju intenzivne promene. Ulazimo u period mladog Meseca koji će svoj vrhunac dostići 13. novembra u znaku Škorpije. Njegova vodena energija budi strast u nama, čineći naše želje dostižnijim. To se posebno odnosi na četiri horoskopska znaka na koje će najsnažnije uticati novembarski mlad Mesec.

U astrologiji, mlad Mesec je obično prilika za odmor i postavljanje namera za budućnost. Ovaj mlad Mesec je i prilika da se pripremi akcioni plan. Kako ostvariti svoje snove? Dozvolite ovoj lunaciji da ojača vaše samopouzdanje i uverenje da su vaši ciljevi ostvarivi.

Mlad Mesec nas poziva da dublje pogledamo i osetimo, i što je najvažnije - da preispitamo. Moramo preispitivati narative koje nam se govore i narative koje pričamo sebi. Sve možemo dovesti u pitanje.

Mlad Mesec u znaku Škorpije želi da mislimo svojom glavom, da shvatimo šta želimo da radimo i kuda želimo da idemo, bez uticaja drugih, društva ili straha od toga šta drugi misle. Niko ne zna šta je bolje za nas od nas samih.

neom-rVC6O_gDE0Q-unsplash.jpg
Unsplash/Neom 

Dakle, ovaj tranzit navodi vas da otkrijete svoj put i da budete u sopstvenoj istini. On želi da marširamo u ritmu sopstvenog ritma, bez obzira na melodije koje sviraju drugi. Ali ovo zahteva poverenje; potrebna je hrabrost, ali je potrebno i poznavanje sebe, i iako to može biti doživotno putovanje istraživanja, mlad Mesec u znaku Škorpije je taj koji nam može pomoći da otkrijemo istinitiju i dublju verziju sebe.

Evo četiri horoskopska znaka na koje će mlad Mesec u Škorpiji 13. novembra najviše uticati.

BIK

Mlad Mesec će ojačati vašu potrebu za intimnošću, usled čega ćete izgraditi nove odnose i produbiti postojeće. Budite otvorenog uma i nemojte se plašiti da budete ranjivi. Samci Bikovi mogu bez brige započeti novu romansu.

LAV

Ako se ne osećate uravnoteženo, vreme je da postavite jače granice. Promene kod kuće mogu uticati na vašu karijeru ili obrnuto. Mlada osoba vam može pružiti preko potreban odmor i sprečiti sagorevanje.

ŠKORPIJA

Energije koje donosi mlad Mesec govore da je vreme za potpunu transformaciju. Procenite sve aspekte svog života, otpustite određena stara uverenja i sprovedite nove planove.Škorpije su izuzetno angažovane osobe, pune energije i neobuzdane strasti

VODOLIJA

Mlad Mesec će u vama izazvati interesovanje za druge. Uprkos dodatnom pritisku, budite hrabri na poslu! Vaša karijera će se poboljšati, posebno sa ulaskom moćnog Plutona u vaš znak u martu 2024.