Sa dolaskom proleća 2024, stigao je i talas nove energije u vazduhu, a jedne od nezaobilaznih tema postale su i veze, odnosi i ljubav. Zvezde, planete i astrološki uticaji su se i ovog proleća uskladili, tako da ljubavna pitanja idu ruku pod ruku sa određenim znacima Zodijaka.

Kada je reč o ljubavnim predviđanjima za naredni period, važno je da se zadržimo na činjenici da ako ste se nedavno suočili sa izazovnim situacijama, raskidima i bivšim partnerima, novi planetarni događaji vam šalju znak da je vreme za novi ciklus, novi talas sreće i ljubavi.

U nastavku saznajte koja su to tri horoskopska znaka koja mogu da očekuju novu ljubav u mesecima koji su pred nama!

Blizanci

Blizanci su jedan od horoskopskih znakova koji će se najverovatnije zaljubiti u narednim mesecima. Donedavno, pod uticajem Plutona, koji je upravo završio kretanje kroz intimno polje Blizanaca, pripadnici ovog znaka imali su priliku da steknu iskren i dubok uvid u svoj ljubavni život u proteklih nekoliko meseci. Poznato je da Pluton izaziva velike pomake i promene, tako da ste možda naučili više o tome šta želite od partnera. Sreća je na vašoj strani zahvaljujući Jupiteru, koji počinje tranzit kroz vaš znak. Jupiter vlada poljem partnerstva i takođe je planeta sreće, obilja i ekspanzije. Ova energija bi vas mogla inspirisati da izađete u svet i tražite ljubav za koju sada znate da zaslužujete. Zvezde kažu da će 25. maj biti vaš najsrećniji dan. Takođe, očekuje vas zabavno leto i izražena ljubavna sreća tokom sledeće godine.

design-1712830013242.jpg
Raw Pixel 

Vaga

Pred vama je mnogo ljubavi, zabave i flertovanja zahvaljujući planetarnim kretanjima u zodijačkim kućama koje ukazuju na veze i odnose. Pored romantike, akcenat je i na poslovnim odnosima, pa vas očekuje zarastanje rana ali i brojne nove mogućnosti. Da biste maksimalno iskoristili ove nebeske tranzite, pokušajte da budete otvoreni za susrete sa ljudima na neočekivane načine. 29. april je posebno pozitivan; za neke Vage bi i bivša ljubav mogla da oživi, a sve bi moglo da počne slatkim porukama. Šanse za romantiku su na vašoj strani.

Škorpija

Ako ste želeli da se zaljubite, velike su šanse da će vam se to dogoditi. Akcenat planete je na vašem polju partnerstva i braka, pa shvatite ozbiljno reči da je moguć susret koji bi mogao da se razvije u stabilnu vezu. Datum koji otvara vrata u svet ljubavnih prilika je 20. april, kada dolazi do konjunkcije Jupitera i Urana, a to bi Škorpiji moglo da donese naglu promenu i više prilika na ljubavnom planu. Nemojte se iznenaditi ako upoznate nekog novog na najmanje očekivani način. Ako ste u vezi i treba vam osveženje, zvezde vam pomažu. Sa Plutonom u vašem 4. polju doma i porodice, moguće su promene, uključujući preseljenje ili organizaciju unutar domaćinstva, što će vas podstaći da imate još bliži odnos sa partnerom.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook.hr