Mlad Mesec zabljesnuće u Blizancima 6. juna, a podsećamo kako je ovo uvek dobrodošao trenutak za nove početke i pokretanje projekata. Ovaj nebeski događaj, koji se događa svakog meseca, poziva nas da zakoračimo u nešto novo - nešto što možda niste ni svesno znali ili tražili, a karakteriše ga osećaj optimizma.

A što mlad Mesec u Blizancima donosi svakom horoskopskom znaku? Saznajte u nastavku.

Ovan

Inspiraciju za planove i otvorena pitanja pronaći ćete u vama bliskom krugu porodice i prijatelja. Ovaj mladi Mesec je podsticaj za vašu mentalnu stimulaciju i društvenu percepciju. Odličan je trenutak da svet vidite novim očima i pronađete rešenja za vaše naredne korake. U tome ćete biti još uspešniji ako zastanete na trenutak i dobro promislite o rutini. Pripremite ličnu strategiju koja će vam biti od pomoći u ostvarivanju ciljeva, te uskočite u nove avanture ispunjeni entuzijazmom po kom ste poznati.

Bik

Ovaj mladi Mesec omogućiće vam da osvežite svoj svet sigurnosti i vrednosti - bilo da se radi o vašim materijalnim stvarima ili osećaju vlastite vrednosti. Iskoristite ovu priliku kako biste istražili nove načine za zaradu. Budite otvoreni za promenu stvari do kojih vam je stalo, jer bi mogle da vas iznenade nove, još i bolje. Za ostvarenje novih (materijalnih) rezultata dobro je pripaziti na budžet i ulaganja.

Blizanci

Mlad Mesec u vašem znaku govori o novom poglavlju vezanom za vas i vaš identitet. Očekuju vas prilike za nova poznanstva, druženja, ali i predstavljanja sebe samih, što može da dovode do ličnog rasta i promene. Važno je biti iskren prema samom sebi, te se prikazati u punom sjaju bez skromnosti, ali i bez samoobmanjivanja.

Rak

S mladim Mesecom u Blizancima, možete da očekujete zanimljive snove i otkrića o samima sebi. Ako je potrebno pričajte o s bliskom osobom jer će vam to pomoći u razumevanju okolnosti u kojima se nalazite. Verovatno ćete se osećati malo sporije od svih oko vas, savet je, ne opterećujte se, idite svojom brzinom.

Lav

Mlad Mesec pomaže vam u pogledu na sledeće poglavlje života. Uz priliku da se pripremite za to kako želite da vaša budućnost izgleda, odvojite malo vremena da razmislite o tome kako vaš svet sada izgleda. Čemu trenutno težite? Kako izgleda vaša zajednica i društveni život? Ako morate napraviti bilo kakve zaokrete, sada je vreme da ispravite kurs dok razmišljate kuda idete sledeće. Budite sigurni da ste okruženi pojedincima koji žele da postignu isti nivo uspeha kao i vi.

Devica

Uz toliko promena i prilika za rast i razvoj, konačno imate priliku da zakoračite u srž stvari. Sada je trenutak da procenite svoju profesionalnu reputaciju. Razmislite kakav trag želite da ostavite svetu i kako to planirate da ostvarite. Možda će vam biti teško da odaberete samo jedan put. Dvojnost Blizanaca doneće vam najviše potencijala s ovim mladim Mesecom. Vaša snaga dolazi iz vaše sposobnosti planiranja, i iako je plan trenutno neophodan, prepustiti se, nastavite tim smerom kretanja dok vam se budu otvarali novi putevi.

profimedia-0521676477.jpg
Burberry via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Možda ćete se osećati nepovezano sa samim sobom, pa čak i zbunjeno uz pitanje gde se najbolje uklapate. Mlad Mesec će vam pomoći da otvorite svoj um i procenite smisao i ličnu svrhu. Međutim, bilo bi najbolje da ne čekate da odgovori dođu do vas. Dopustite sebi da vas pitanja koja trenutno imate, podstaknu, jer tako ćete najbolje složiti ličnu slagalicu. Družite se, sarađujte, upijajte od drugih.

Škorpija

Sada je najbolje vreme da napravite planove koji će vam pružiti više sigurnosti, kao i onima koje volite. Bilo da to znači planiranje razgovora o tome što vas muči ili čak o tome kako trebate biti bolji u zajedničkim finansijskim nastojanjima, krenite u smeru razgovora, rešavanja i planiranja. Zdravi razgovori bez nepotrebnih emocija doneće odlične rezultate.

Strelac

Bilo da tražite ljubav, poslovnog partnera ili čak da udahnete novi život svojim trenutnim vezama, to možete učiniti s ovim mladim Mesecom. Ali važan korak je da napravite malo prostora za te nove odnose, veze, a u tome ćete uspeti ako otpustite neke trenutne. Za uspeh u novoj vezi biće potrebno i malo strasti, dok ćete za uspešan novi poslovni odnos, morati da zadržite profesionalni stav. Odlučite se šta vam je prioritet, ali zapamtite kako imate velike šanse za uspeh.

Jarac

Smeši vam se novi početak vezan za vaše zdravlje, navike i planove. Za uspeh je važno realno sagledati vaše dosadašnje rutine i prilagoditi ih novim okolnostima. Možda ste trenutno rastreseniji i raštrkaniji, stoga odvojite malo vremena da pogledate kako provodite dane i zavirite u efikasnosti svojih postupaka. Kada povežete tu spoznaju s ličnim ciljevima, odredite prioritete kako i gde provodite svoje vrijeme.

Vodolija

Vaša kreativnost i inspiracija doživljavaju uzlet, postajete sve koketniji. Vreme je da se bar na kratko okrenete sami sebi, odredite što vas čini najsrećnijima i nemojte se ograničavati na jednu stvar. Počnite da planirate buduće korake, jer ovo je sjajno vreme da se prisetite kako za vas izgledaju radost i zadovoljstvo.

Ribe

Ovaj mlad Mesec pomaže da izgradite veze s krugom bliskih ljudi, s naglaskom na porodicu. Sigurne i emocionalno ispunjavajuće odnose možete da počnete da gradite kada dopustite sebo da iskažete svoje potrebe. Za to je pre svega važan razgovor, i to s vama ključnim osobama, jer kad one razumeju šta želite i šta vam je potrebno, odnosi će dobiti novu dimenziju i kvalitet.