Juče je u ranim jutarnjim satima Mars prešao u znak Bika gde će ostati sve do 20. jula što znači da ćete videti rezultate svih onih procesa koje ste u poslednje vreme započeli, budući da je reč u planeti akcije i energije. Ako se napredak čini neverovatno sporim ili ako ne postižete rezultate kojima ste se nadali, nastavite. Ponekad ono što vam najviše treba nije sreća ili veština, već čista odlučnost. Iznenadićete se šta možete da učinite ako ne odustanete.

Dok analizirate svoje procese i sve ono što želite da postignete u narednom periodu, pročitajte svoj horoskop za ovu nedelju.

Ovan

Ova nedelja donosi vam prilike za lični rast i razvoj. Mogući su izazovi na radnom mestu, ali vaša energija i odlučnost pomoći će vam da ih savladate. U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu da očekuju zanimljive susrete, dok će oni u vezi osećati potrebu za većom bliskošću.

Bik

Finansijska stabilnost biće u fokusu ove nedelje. Moguće su prilike za dodatni prihod ili uspešne investicije. Na ličnom planu, porodični odnosi će zahtevati vašu pažnju. U ljubavi, vreme je za iskrene razgovore s partnerom kako biste ojačali vezu.

Blizanci

Vaš društveni život biće bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i nova poznanstva. Na poslu, vaša komunikacijska veština će biti ključna za postizanje ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga posebnog, dok će oni u vezi uživati u skladnim trenucima.

Rak

Fokus ove nedelje biće na zdravlju i dobrobiti. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj ishrani. Na radnom mestu, vaša marljivost će biti primećena i nagrađena. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi produbiti emocionalnu povezanost.

Lav

Kreativnost će biti na vrhuncu ove nedelje. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na poslu, vaša harizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima.

Devica

Porodični odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vreme najbližima i rešavanju porodičnih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru.

profimedia-0753656967.jpg
Ralph Lauren via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Komunikacija je ključna ove nedelje. Iskoristite svoje veštine da rešite nesuglasice i unapredite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtevati vašu pažnju i diplomatiju. U ljubavi, slobodne Vage mogu da očekuju flert, dok će one u vezi osetiti harmoniju.

Škorpija

Finansijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodne Škorpije mogu da privuku nekog posebnog, dok će parovi osetiti obnovljenu strast.

Strelac

Ova nedelja je povoljna za lični razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama, te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspeh. U ljubavi, slobodni Strelci mogu da očekuju nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ove nedelje. Pronađite vreme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu da osete nostalgiju, dok će parovi uživati u intimnim trenucima.

Vodolija

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost biće cenjeni. U ljubavi, slobodne Vodolije mogu da očekuju uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima.

Ribe

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu da očekiki romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima.