Blizanci

Jupiter se u vreme mladog Meseca povezuje s vašim vladarom Merkurom, što će vam doneti poznanstvo s novom osobom, a tačnije ona će vam se sama pojaviti u životu. To može biti vezano za posao s poslom ili putovanje, ali očekuje vas karmički odnos i lekcije koje transformišu.

Strelac

Fokus na vaš privatan život kreće tačno na mlad Mesec 6. juna – nešto će procvetati iznutra, kao da ćete osetiti da je sada vreme… da se zaljubite! Beli Mesec Selena ulazi u vaš sektor odnosa i fokusira se na ljubavnu sferu, kao da je sav vaš razvoj dešava baš ovde. Vreme je da upoznate sebe kroz odnos s drugim. 

4 ZNAKA KOJA ĆE NAJJAČE POGODITI MLAD MESEC 25. SEPTEMBRA 2022: Sukobi u ljubavnoj vezi i kriza identiteta su na pomolu
Pexels/Isandrea Carla 

Škorpija

Vladarica vašeg ljubavnog sektora, Venera, ulazi u kuću transformacije i seksualnosti zajedno s Mesecom, Suncem, Jupiterom i Merkurom. To znači da počinjete globalno preispitivanje odnosa i to u pozadini lične krize. Prvo, vaš stav prema intimnoj sferi života može se iznenada promeniti – poželećete da produbite svoj odnos, a ako vam trenutni odnos s partnerom ne odgovara, postaćete spremni da uđete u novu vezu.

Ovan

Vaše lično doba promena se nastavlja – 6. juna na mlad Mesec u Blizancima, vaša vladarica partnerstva Venera ulazi u sektor komunikacije i sastanaka. To znači da upravo na ovaj dan možete upoznati novu osobu: na putu, na internetu, u prodavnici. Pripremite se da će lakoća kojom ćete komunicirati s ovom osobom doslovno preokrenuti vaš unutrašnji svet. Do kraja meseca Crni Mesec u Vagi mogao bi da stvori nešto poput ljubavnog trougla – očekuju vas testovi osećanja, sve do kraja aprila 2025.

Devica

Vaš vladar Merkur povezuje se s vašim vladarom braka Jupiterom u sektoru statusa – očekujte da će u vaš život ući osoba visokog intelektualnog i društvenog nivoa. Verovatno će vas odnos s njom podsećati na dijaloge između učitelja i učenika, gde ćete imati ulogu slušača. Vreme je da prođete kroz intenzivno uranjanje u percepciju emocija i romantike kao takve, kao da je vaš prethodni šablon veze zastareo. Pripremite se, jer ćete kraj ove priče videti tek 15. decembra na pun Mesec u Blizancima.