Ove nedelje Merkur ulazi u Blizance, i to danas, i u njima ostaje do 17. juna. U utorak Merkur će napraviti konjukciju s Jupiterom koji je takođe nedavno ušao u Blizance. Inspirisaće nas da reinterpretiramo svoje ciljeve s povećanom nadom, verom, optimizmom i vizijom. Istog dana, godišnja konjunkcija Sunca i Jupitera u Blizancima predstavlja idealnu priliku za vizualizaciju onoga što težimo da materijalizujemo.

Mlad Mesec u Blizancima u četvrtak pozvaće nas da ponovno usredsredimo svoje namere na one teme nade, optimizma i vere postavljajući ton za nadolazeću godinu dok se Jupiter kreće kroz Blizance do juna 2025. godine. U nedelju, Mars ulazi u stabilizujući Bik gde će ostati do 20. jula. Ovaj tranzit osnažuje sve znakove zodijaka da govore i praktikuju vrednosti, postavljajući svoje živote tako da obuhvataju više sigurnosti, doslednosti, zadovoljstva i integriteta.

U nastavku vam donosimo prognozu za svaki horoskopski znak za nadolazeću nedelju.

Ovan

Ova nedelja donosi prilike za profesionalni napredak. Vaša energija i entuzijazam biće visoki što će vam pomoći u postizanju ciljeva. Budite oprezni u komunikaciji s kolegama i izbegavajte nesporazume. Na ličnom planu, vreme je za rešavanje starih nesuglasica.

Bik

Finansijske prilike dolaze u fokus. Možda ćete dobiti neplanirani prihod ili priliku za investiciju. U ljubavi, vreme je za iskrene razgovore s partnerom. Ako ste slobodni, moglo bi doći do zanimljivog susreta s osobom koja deli iste vrednosti.

Blizanci

Vaš društveni život biće dinamičan i ispunjen. Očekujte puno poziva i prilika za druženje. Na poslu, budite spremni za nove zadatke i izazove. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu očekivati romantične prilike, dok će oni u vezi uživati u harmoničnim trenucima.

Rak

Ova nedelja donosi fokus na zdravlje i dobrobit. Razmislite o uvođenju novih rutina koje će poboljšati vašu fizičku i mentalnu kondiciju. Na poslu, vaša marljivost će biti primećena i nagrađena. U ljubavi, vreme je za produbljivanje emocionalnih veza.

Lav

Kreativnost će biti na vrhuncu. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na radnom mestu, vaša harizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu da očekuju zanimljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima.

Devica

Porodični odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vreme najbližima i rešavanju porodičnih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru.

design-1717164725081.jpg
Rawpixel 

Vaga

Komunikacija je ključna ove nedelje. Iskoristite svoje veštine da rešite nesuglasice i unapredite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtevati vašu pažnju i diplomatiju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert, dok će one u vezi osetiti harmoniju.

Škorpija

Finansijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodne Škorpije mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osetiti obnovljenu strast.

Strelac

Ova nedelja je povoljna za lični razvoj i samospoznaju. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspeh. U ljubavi, slobodni Strelci mogu da očekuju nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ove nedelje. Pronađite vreme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu da osete nostalgiju, dok će parovi uživati u intimnim trenucima.

Vodolija

Društveni život će vam biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost biće cenjeni. U ljubavi, slobodne Vodolije mogu da očekuju uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u harmoničnim odnosima.

Ribe

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima.