Pred nama je nedelja u kojoj i kalendarski počinje leto, ali i vladavina Raka. Nedelja počinje nostalgično dok komunikator Merkur i planeta ljubavi Venera napuštaju živahne Blizance i prelaze u sentimentalnog Raka. U nastavku pročitajte kompletan nedeljni horoskop za sedam junskih dana pred nama! 

Ovan

Uzbuđeni ste zbog velikih ideja! Učite nove stvari i na korak ste od odluke da upišete kurs. Želite da putujete. Iako pravite uzbudljive planove, ovu nedelju će obeležiti fokus na dom, porodicu i privatni život. Osećate posebnu bliskost sa roditeljima, a jedan od prioriteta biće projekti popravke i preuređenja doma. Savet je da svoja lična očekivanja od sebe postavite u razumne granice i da nastavite da marljivo radite i planirate.

Bik

Puni ste energije jer je vatreni Mars u vašem znaku, i tu će ostati do 20. jula. Pored toga, tri planete menjaju znakove ove nedelje, što će dodatno podići vašu energiju i dati vam aktivan dnevni ritam. Vreme je za planiranje kratkih putovanja, druženja sa porodicom i bliskim prijateljima. Iskoristite svaku priliku za učenje jer su zvezde na vašoj strani. Ali nemojte se prepustiti letnjem raspoloženju, jer imate još stvari da završite.

Blizanci

Srećni Jupiter je u vašem znaku, ali savet nedelje je da razjasnite sve što radite i planirate, jer su moguće zabune i nesporazumi. U međuvremenu, počevši od ove nedelje, vaš fokus će biti na novcu i zaradi. Verujte svojim idejama koje se odnose na zarađivanje novca, a to će sigurno pomoći vašim planovima.

Rak

Budite oprezni početkom ove nedelje jer su moguće zabune i nesporazumi. Međutim, Merkur, Venera i Sunce ulaze u vaš znak, i donose obilje dobre energije. Merkur otvara moguće zanimljive razgovore sa drugima. Venera će pojačati vaš šarm i naglasiti diplomatski stav, a Sunce će biti u vašem znaku naredne četiri nedelje, dajući vam priliku da napunite baterije do kraja godine. U međuvremenu, ovo je odlično vreme da se stvari urade u saradnji sa drugima jer će se timski rad isplatiti.

Lav

Početkom ove nedelje velika je verovatnoća nesporazuma, pa i prevara oko zajedničke imovine, bankarstva, poreza, dugova i nasleđa. Stoga, budite oprezni, proverite sve dodatno. Takođe treba istaći vašu probuđenu ambiciju i želju da vodite računa o stvarima koje su vam važne. Sa Marsom visoko u vašoj natalnoj karti, nećete oklevati da se branite ili govorite glasno, ali u isto vreme cenite svoju privatnost i tražite mirno vreme da razmislite o svojim budućim ciljevima.

Devica

Početkom ove nedelje moguće je da se osećate zbunjeno, doživite nesporazume i razočarenja sa partnerom i bliskim prijateljima. Nemojte biti kritični, ne ulazite u nepotrebne rasprave i neka vam fokus bude krug bliskih prijatelja, ali i grupe koje vam pružaju mesto za vaš lični razvoj u smislu kreativnih, umetničkih projekata. Podelite svoje želje i snove o budućnosti sa drugima jer će njihove povratne informacije biti od pomoći.

Nedeljni horoskop od 17 do 23 juna
Missoni via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Započnite nedelju nežno, nemojte se izlagati nepotrebnim izazovima ili pogrešnom tumačenju svojih koraka. Ovo se posebno može odnositi na vaš posao, zdravlje ili ljude koji su vam važni. Uticaj planeta oslikaće se na način da pojača vašu privlačnost, sposobnosti i nenametljivu dominaciju tokom narednih mesec dana. Napredak na poslu je moguć, ali i flert, nova romansa.

Škorpija

Da biste izbegli moguće nesporazume u vezi sa brigom o deci, planiranjem odmora, partnerstvom ili finansijskim ulaganjima, još jednom proverite sve činjenice i otvorena pitanja. Ova pitanja mogu izazvati razne zabune ili nesporazume. Ali ova nedelja donosi i veliku promenu u energiji, zbog čega ćete osetiti snažnu želju da putujete i promenite okruženje. Željni ste novih iskustava, a u zavisnosti od ličnih želja i interesovanja, posvetićete se pitanjima vezanim za medije, medicinu, pravo, izdavaštvo ili visoko obrazovanje.

Strelac

Iskrenost vam je važna, ali nemojte se iznenaditi što ćete se početkom ove nedelje možda osećati razočarano. Možda je u pitanju nesporazum, ali ne dozvolite da vas to spreči na putu ka uspehu. Vaš fokus ovih dana je na zajedničkoj imovini, porezima, dugovima i resursima. Nagrada za trud neće izostati, dobar period sledi.

Jarac

Početkom nedelje proverite sve što vam je od velike važnosti kako biste izbegli eventualnu zabunu ili nesporazum. U međuvremenu, tri planete se kreću suprotno vašem znaku, povećavajući vaš fokus na partnera i bliske prijatelje. Akcenat je na razgovorima sa drugima. Važno je da pažljivo slušate, jer će to dodatno naglasiti vašu naklonost prema osobi i pitanjima o kojima odlučujete. Savet nedelje je odmor i više sna.

Vodolija

Početkom nedelje mogući su manji nesporazumi sa decom ili partnerom. Istovremeno, pred vama je nedelja u kojoj je vaša pažnja usmerena na posao, posao i ispunjavanje rokova. U narednim danima bićete posvećeni ideji uspeha i produktivnosti. Isticaćete se u mentalnom radu, obraćajte pažnju na detalje i pažljivo planirajte. Razmišljaćete i o tome kako da poboljšate svoje zdravlje, jer vam je važno da u intenzivnom periodu koji je pred vama ostanete u ravnoteži.

Riba

Početkom nedelje budite jasni u razgovorima o porodičnim temama. Nemojte umanjivati stvari ili govoriti neistinu da biste izbegli nesuglasice. Budite iskreni, a za rešavanje nekih nesporazuma važno je da svi imaju osećaj međusobnog poverenja. S druge strane, naredni dani su odlično vreme za odmor. Planirajte putovanja, izlete na zanimljive događaje, koncerte, putovanja sa decom ili romantične avanture.

 Izvor: Storybook.hr