Energija Punog Meseca u Jarcu i dalje odjekuje početkom nove nedelje. Dakle, njen uticaj još nije u potpunosti okončan, tim pre što se ove godine poklopio sa letnjim solsticijem na severnoj hemisferi, koji je ujedno i najduži dan u godini i simbol vrhunca svetlosti i energije.

Kada je u pitanju nova nedelja, najznačajniji događaj svakako će biti početak retrogradnog Saturna, koji će biti na svom putu od 29. juna do 15. novembra kroz duboka mora Riba. Kao što već znamo, kad god velika planeta promeni pravac, dešavaju se snažne promene, pa obratite pažnju na sve što se menja u nedelji koja je pred vama.

26. jun će biti divan dan za poslove, sklapanje ugovora ili dugoročne planove, dok će 29. jun biti savršen za romansu ili druženje, a nežna energija Raka će aktivirati ljubavnu magiju.

Imajući na umu ovonedeljno astrološko podudaranje, saznajte svoj horoskop za sledeću nedelju!

Ovan

Ova nedelja vam donosi prilike za introspekciju i lični rast. Manji izazovi na poslu su mogući, ali vaša energija i upornost će vam pomoći da ih prevaziđete. U ljubavi, samci Ovnovi mogu da očekuju neočekivane susrete, dok će oni koji su u vezi osetiti potrebu za dubljom vezom sa partnerom.

Bik

Finansijska pitanja biće u centru pažnje ove nedelje. Moguće su prilike za dodatni prihod ili pametna ulaganja. Na ličnom nivou, porodični odnosi zahtevaju vašu pažnju. U ljubavi, vreme je za iskrene razgovore sa partnerom kako biste učvrstili vašu vezu i rešili eventualne nesporazume.

Blizanci

Društveni život će biti bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i sticanje novih prijatelja. Na poslu će vaše komunikacijske veštine biti ključne za postizanje vaših ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekog posebnog, dok će oni u vezi uživati u harmoničnim i zabavnim trenucima.

Rak

Fokus ove nedelje biće na vašem zdravlju i blagostanju. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj ishrani. Na radnom mestu vaša marljivost će biti primećena i nagrađena. U ljubavi, samci Rakovi mogu da očekuju romantične prilike, dok će parovi produbiti svoju emotivnu vezu.

Lav

Kreativnost će ove nedelje biti na vrhuncu. Koristite je da unapredite svoje projekte i hobije. Na poslu vaša harizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, samce Lavove očekuju uzbudljivi susreti, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima i međusobnoj podršci.

Devica

Porodični odnosi dolaze do izražaja. Posvetite vreme svojim najmilijima i rešavanju porodičnih problema. Na poslu se fokusirajte na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. Zaljubljeni, budite otvoreni za iskrene razgovore i emocionalnu podršku vašem partneru kako biste ojačali vašu vezu.

design-1719219213117.jpg
Raw Pixel 

Vaga

Komunikacija je ključna ove nedelje. Koristite svoje veštine da rešite nesuglasice i poboljšate odnose. Na poslu očekujte nove projekte koji će zahtevati vašu pažnju i diplomatiju. U ljubavi, slobodne Vage očekuju flert i uzbudljivi susreti, dok će oni koji su u vezi osetiti harmoniju i bliskost.

Škorpija

Finansijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. U ljubavi, samci Škorpije mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osetiti obnovljenu strast i povezanost.

Strelac

Ova nedelja je povoljna za lični razvoj i samopreispitivanje. Razmislite o svojim ciljevima i željama i napravite planove da ih ostvarite. Na poslu vam vizija i optimizam donose uspeh. U ljubavi slobodne Strelce očekuju nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama i novim iskustvima.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ove nedelje. Nađite vremena da se opustite i razmislite o budućim koracima. Na poslu budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, samci Jarčevi mogu da osećaju nostalgiju za prošlim vezama, dok će parovi uživati u intimnim trenucima i međusobnoj podršci.

Vodolija

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu će se ceniti vaša inovativnost i originalnost. U ljubavi, slobodne Vodolije očekuju uzbudljivi susreti, dok će one u vezi uživati u harmoničnim odnosima i zajedničkim planovima.

Riba

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite mogućnosti za napredovanje i poboljšanje. Na poslu će vam intuicija pomoći da donesete ispravne odluke. U ljubavi, samci Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emotivnim razgovorima i povezanosti.

 Izvor: storybook.hr