Jupiter je ušao u razigranog i živahnog Blizanca 25. maja, tako da će tokom celog leta 2024. ova zabavna planeta obasipati blagoslovima tri vazdušna horoskopska znaka. Osvetljavaće neke od najuzbudljivijih i najradosnijih delova njihovih natalnih karti, obećavajući leto sreće, razigranih vibracija i dobre volje.

U nastavku saznajte da li ste među tri horoskopska znaka koji će imati najsrećnije leto ove godine!

Blizanci

Cela predstojeća godina je uzbudljivo vreme za Blizance, zahvaljujući Jupiteru koji osvetljava vaš znak prvi put posle više od jedne decenije. Leto 2024. je u suštini početak ovog magičnog perioda rasta i sreće, tako da budite spremni da se zabavite i uživate u veseloj energiji koja vam dolazi. Ovo leto donosi velike promene za Blizance, tako da ćete možda otkriti da se osećate sigurnije u sebe i optimističnije u pogledu onoga što dolazi. Vaša ličnost je magnetičnija nego ikada, a jul je fantastično vreme da prigrlite svoju društvenu prirodu i uživate u dobrim trenucima sa prijateljima.

Mlad Mesec u Lavu 4. avgusta je još jedan uzbudljiv trenutak za vaš društveni život, tako da napravite uzbudljive planove. Pored toga što imate Jupitera na svojoj strani tokom celog leta, planeta ljubavi Venera će krajem avgusta početi da tranzitira kroz najrazigraniji i najstrastveniji deo vaše karte, donoseći vam mnoštvo kreativne inspiracije i romantičnih mogućnosti tokom poslednjeg dela leta.

Vaga 

Ovo leto će biti uzbudljivo za vas, Vage, jer će Jupiter provesti celu sezonu u vašoj devetoj kući avanture. Ovo je vrlo povoljno za sve što je povezano s putovanjima, tako da je fantastično vreme da isplanirate poseban letnji odmor ili se odlučite za zabavno putovanje sa prijateljima. Bićete generalno optimistični i otvoreni, pa ćete možda biti skloni da isprobate nove stvari ili se upustite u nešto posebno uzbudljivo. Nebo je granica ovog leta, zato razmišljajte pozitivno i širite svoje horizonte.

profimedia-0754406316.jpg
Vivara / Planet / Profimedia 

Pored toga, vaša vladajuća planeta Venera biće u vašem znaku tokom poslednjeg meseca leta, dajući vam još više šarma. Ovo je savršeno vreme da potražite letnju ljubav ili se odlučite za glamurozan makeover. Neposredno pre nego što dođe jesenja ravnodnevnica, optimistični Jupiter će se divno uskladiti sa planetom zadovoljstva Venerom u vašem znaku, podižući nivo sreće i stavljajući magičnu tačku na već sjajno leto.

Vodolija 

Srećni Jupiter će biti u vašoj zabavnoj petoj kući tokom celog leta, Vodolijo, pa očekujte da vam sreća i razigranost budu prioritet u narednim mesecima. Lako ćete maksimalno iskoristiti svoje slobodno vreme i posvetiti više energije stvarima koje vam zaista donose radost i ispunjenje — bilo da se radi o radu na strastvenom projektu, bavljenju kreativnim poduhvatom, učenju novog hobija ili začinjavanju vašeg ljubavnog života. Inspiracija teče, a i romansa, pa zadovoljite svoje srce i uživajte u dobrim vibracijama koje vam dolaze.

Radujte se dodatnom talasu veselja i uzbuđenja tokom poslednjeg meseca leta, kada se 19. avgusta u vašem znaku pojavi energični Pun Mesec, dajući vam priliku da se oslobodite starih navika i prigrlite lakši duh. Ubrzo nakon toga, planeta ljubavi Venera počinje da osvetljava zonu avantura u vašoj karti, inspirišući vas da istražite i eksperimentišete sa nekim novim stvarima u vašem ljubavnom životu.

Izvor: ELLE/N.K.