Retrogradni Neptun u Ribama počinje 2. jula i traje do kraja 2024. Ovaj tranzit skreće pažnju na naše podsvesne misli i život iz snova. Vodenje dnevnika biće koristan način da razumete skrivene poruke u psihi - samo pokušajte da ne donosite prebrzo zaključke ili da donosite ishitrene odluke na osnovu onoga što vam snovi pokazuju.

Pročitajte vaš nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2024. u nastavku!

Ovan

Ova nedelja vam donosi priliku za introspekciju i planiranje budućih koraka. Na poslu su mogući izazovi, ali vaša upornost će vam pomoći da ih prevaziđete. U ljubavi, single Ovnovi mogu da očekuju neočekivane susrete, dok će oni koji su u vezi osetiti potrebu za dubljom vezom sa partnerom. Vodite računa o svom zdravlju i nađite vremena za opuštanje.

Bik

Finansijska pitanja biće u centru pažnje ove nedelje. Moguće su prilike za dodatni prihod ili pametna ulaganja. Na poslu će vaša marljivost biti nagrađena. U ljubavi, porodični odnosi će zahtevati vašu pažnju. Single Bikovi mogu da očekuju da će upoznati osobu koja deli njihove vrednosti, dok će zauzeti uživati u stabilnosti i sigurnosti u vezi.

Blizanci

Vaš društveni život će biti bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i sticanje novih prijatelja. Na poslu će vaše komunikacijske veštine biti ključne za postizanje ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekog posebnog, dok će oni u vezi uživati u harmoničnim i zabavnim trenucima. Nađite vremena za mentalno opuštanje.

Rak

Fokus ove nedelje biće na vašem zdravlju i blagostanju. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj ishrani. Na radnom mestu vaša marljivost će biti primećena i nagrađena. U ljubavi, samci Rakovi mogu da očekuju romantične prilike, dok će parovi produbiti svoju emotivnu vezu. Vodite računa o svom emocionalnom zdravlju i nađite vremena za opuštanje.

Lav

Kreativnost će ove nedelje biti na vrhuncu. Koristite je da unapredite svoje projekte i hobije. Na poslu vaša harizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, samce Lavove očekuju uzbudljivi susreti, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima. Vodite računa o svom zdravlju i nađite vremena za rekreaciju.

Saznajte šta vas očekuje ove nedelje!
Raw Pixel 

Devica

Porodični odnosi dolaze do izražaja. Posvetite vreme svojim najmilijima i rešavanju porodičnih problema. Na poslu se fokusirajte na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. Zaljubljeni, budite otvoreni za iskrene razgovore i emocionalnu podršku svom partneru. Single Device mogu očekivati da će upoznati osobu koja deli njihove vrednosti.

Vaga

Komunikacija je ključna ove nedelje. Koristite svoje veštine da rešite nesuglasice i poboljšate odnose. Na poslu očekujte nove projekte koji će zahtevati vašu pažnju i diplomatiju. U ljubavi slobodne Vage očekuju flert i uzbudljivi susreti, dok će u vezi osetiti harmoniju i bliskost. Nađite vremena za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Škorpija

Finansijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. U ljubavi, samci Škorpije mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi ponovo osetiti strast. Nađite vremena za introspekciju.

Strelac

Ova nedelja je povoljna za lični razvoj. Razmislite o svojim ciljevima i željama i napravite planove da ih ostvarite. Na poslu vam vizija i optimizam donose uspeh. U ljubavi slobodne Strelce očekuju nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama i novim iskustvima. Vodite računa o svom zdravlju i održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ove nedelje. Nađite vremena da razmislite o budućim koracima. Na poslu budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, samci Jarčevi mogu da osećaju nostalgiju za prošlim vezama, dok će parovi uživati u intimnim trenucima. Nađite vremena za hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju.

Vodolija

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu će se ceniti vaša inovativnost i originalnost. U ljubavi, single Vodolije očekuju uzbudljiva poznanstva, dok će one u vezi uživati u harmoničnim odnosima. Nađite vremena za opuštanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Ribe

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite mogućnosti za napredovanje i poboljšanje. Na poslu će vam intuicija pomoći da donesete ispravne odluke. U ljubavi slobodne Ribe mogu očekivati romantične susrete, dok će parovi uživati u dubokim emotivnim razgovorima. Vodite računa o svom zdravlju i nađite vremena za opuštanje i meditaciju.

Izvor: storybook.hr