Ovan

S ovim mladim Mesecom koji pada u vašu matičnu zonu, želećete više vremena za zbližavanje sa svojim najmilijima. Uključivanjem tog kvalitetnog vremena u svoj užurbani raspored, osećaćete se povezanije i sigurnije u sadašnjem trenutku i budućnosti. Važno je napomenuti da ovaj sektor takođe nadzire vaš unutrašnji svet i emocije, pa izdvajanje vremena za usklađivanje sa potrebama vašeg srca (možda davanjem prioriteta aktivnostima poput meditacije ili vođenja dnevnika) može postaviti pozornicu za isceljenje i samosvest. U ponedeljak, 8. jula, Merkur u vašoj zoni samoizražavanja formira sekstil sa Jupiterom u vašem komunikacijskom sektoru, a otvaranje prema voljenima o onome što ste otkrili može vam pomoći da se osećate uvaženo i podržano.

Bik

S ovim mladim Mesecom koji pada u vašu zonu komunikacije, želećete prilike za učenje i više vremena za druženje sa prijateljima. Vaša mentalna energija je sada pojačana, što znači da biste mogli juriti gradom obavljajući obaveze, čitajući e-poštu, često telefonirajući ili se jednostavno zabavljajući razmenom poruka sa svojim najboljim prijateljem. Sva ova užurbana komunikacija čini da se osećate stimulisano i spremno za sve što sledi. Dajte sve od sebe da ostanete otvorenog uma, jer Venera u sekstilu sa Uranom u vašem znaku u ponedeljak, 8. jula, takođe podstiče vašu kreativnost.

Blizanci

Mladi Mesec aktivira vašu finansijsku zonu, što znači da je ovo savršeno doba godine da razjasnite svoje želje vezane za prihode i osmislite korak po korak pristup kako to ostvariti. Možda ćete biti u iskušenju da prikupite sve informacije pre nego što napravite korak, i to je mudro, ali bilo bi dobro da poslušate svoje srce i prilagodite se svojoj intuiciji pre nego što preduzmete hrabre poteze. U ponedeljak, 8. jula, Merkur u vašoj komunikacijskoj zoni formira sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, a razgovor o vašem planu sa prijateljem ili kolegom može ga učiniti stvarnim.

Rak

Dobrodošli u svoj godišnji mladi Mesec, tokom kojeg možete razmisliti koliko ste davali prioritet sebi i brinuli o svom unutrašnjem osećaju samopouzdanja, identitetu i stavovima. Možda žudite za nekom vrstom preobražaja – bilo da se radi o preispitivanju vaše prisutnosti na društvenim mrežama ili osvježavanju životopisa – a ulaganje truda u to, dobro će vam poslužiti. Ukratko, želećete biti sigurni da je način na koji se predstavljate svetu u skladu sa onim što doista jeste. A u ponedeljak, 8. jula, kada Venera u vašem znaku uđe u sekstil sa Uranom u vašoj društvenoj zoni, prijatelji i kolege mogli bi pozdraviti vaše napore da sami krenete!

Lav

Ovaj mladi Mesec pada u vašu zonu duhovnosti, čineći ovaj trenutak važnijim za unutrašnji rad i negu vašeg psihičkog stanja, nego za trčanje prema spoljnim ciljevima. Ipak, napor da se posvetite radu na sebi nije ništa za kritiku, a što ste spremniji učiniti ono što je najbolje za vaše mentalno zdravlje, nagrada će biti veća. U ponedeljak, 8. jula, Merkur u sekstilu sa vašim znakom donosi sreću Jupiteru u vašem sektoru dugoročnih želja, a mogli biste imati trenutak inspiracije u vezi s tim kako najbolje slediti velike želje.

Devica

Padajući u vaš sektor društva i prijateljstva, ovaj mladi Mesec može pobuditi osećaje vezane uz želju da budete deo nečeg većeg i uticajnijeg od vaših ličnih ciljeva. Povežite se sa prijateljima ili kolegama istomišljenicima kako biste dali poticaj zajedničkim namerama, a vaši bi se zajednički napori sada mogli činiti istinski prosvetljujućim i ispunjavajućim. A kada vaš vladar, Merkur, u vašoj zoni duhovnosti formira sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru karijere u ponedeljak, 8. jula, vaši napori da slušate i verujete svom unutrašnjem glasu mogli bi dovesti do zasluženog priznanja na poslu.

profimedia-0661195116.jpg
Massimo Dutti via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Ovaj mladi Mesec pada u vašu zonu karijere, što ga čini jednim od najboljih u godini za vaš najambiciozniji profesionalni plan. Ako ste želeli da zakoračite na vodeću poziciju, preuzmete veću odgovornost ili razgovarate sa nadređenom osobom o tome kako možete unaprediti svoju karijeru, čak i mali korak u tom pravcu sada može dovesti do rezultata koji ulivaju poštovanje. U ponedeljak, 8. jula, vaš vladar, šarmantna Venera, u vašoj zoni karijere formira sekstil sa Uranom u vašem sektoru zajedničkih resursa, i prihvatanje nekonvencionalnog puta do uspeha moglo bi u konačnici povećati vašu sigurnost.

Škorpija

Ovaj mladi Mesec pada u vašu zonu učenja i avanture, što znači da će vaša želja da doživite iskustvo koje vam otvara oči ili da prodrmate svoju tipičnu rutinu biti izrazito snažna. Generalno ste stvorenje navike, naravno, ali trenutno ste nemirni i želite raširiti svoja krila – možda želite putovati ili proširiti obrazovanje i instinktivno znate da vaše avanture vode ličnom rastu! U ponedeljak, 8. jula, Merkur u vašoj zoni karijere ulazi u sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru zajedničkih resursa, a planiranje budućnosti, posebno u pogledu vašeg profesionalnog puta, ne samo da se čini dobrim, već bi moglo dovesti do zasluženog pozitivnog ishoda.

Strelac

Ulaskom u vašu intimnu zonu, ovaj mladi Mesec vas podstiče da se brinete o svojim najbližim emocionalnim vezama. Noseći svoje srce na rukavu dok se dodirujete sa voljenom osobom ili istražujete duboko ukorenjene emocije tokom intimnog razgovora sa drugom osobom koja vam je draga, sigurno se možete osećati ranjivo, ali to takođe postavlja uzbudljiviji, srdačniji ton u vašoj vezi. Ovo iskustvo bi moglo stvoriti osećaj pojačanog unutrašnjeg mira i sigurnosti. A zahvaljujući Merkuru u vašem avanturističkom sektoru koji kreira sekstil sa Jupiterom u vašoj zoni partnerstva u ponedeljak, 8. jula, porast poverenja sigurno će poboljšati vaše intimne veze.

Jarac

S ovim mladim Mesecom koji pada u vaš sektor partnerstva, imaćete više vremena za intimnije druženje sa voljenima, prijateljima i kolegama nego inače. Ako postoji tekući emocionalni problem kojim ste želeli da se pozabavite, ovo je savršen trenutak da pokušate da pronađete zajednički jezik i sklad. Ključ je da podelite ono što vam stvarno leži na srcu i da saslušate šta druga osoba oseća. Zahvaljujući sekstilu romantične Venere i Urana koji donosi proboj u vašu zonu samoizražavanja u ponedeljak, 8. jula, mogli biste se lakše uhvatiti inovativnog pristupa starom obrascu.

Vodolija

Ovaj mladi Mesec pada u vaš sektor dnevne rutine, što znači da imate jedinstvenu priliku da pokrenete potpuno novi plan za brigu o svom svakodnevnom zdravlju. Zvezde vas pozivaju da odredite praksu koja vam se intuitivno čini ispravnom i koja će svakodnevno koristiti vašem umu, telu i duhu. A u ponedeljak, 8. jula, umetnička Venera formira sekstil sa vašim vladarom Uranom, koji menja pravila igre u vašoj matičnoj zoni, što vam može pomoći da spoznate još kreativnije načine uspostavljanja svog emocionalnog blagostanja.

Ribe

Padajući u vašu zonu romantike i samoizražavanja, ovaj mladi Mesec pomaže vam da se još dublje povežete sa svojim umetničkim impulsima i najradosnijim emocijama. Bićete nestrpljivi da u drugi plan stavite naporan posao koji vas ne ispunjava kako biste bili spontaniji i razigraniji, posebno u društvu voljenih osoba. Nemojte se ustručavati jer upravo te radnje mogu imati dugotrajan pozitivan efekat na vaše srce i duh. A u ponedeljak, 8. jula, Merkur u vašoj zoni dnevne rutine kreira sekstil i donosi sreću Jupiteru, vašem suvladaru, u vašem sektoru doma, što bi vas moglo podstaći da pronađete nove načine da se osećate još povezanije sa svojim voljenima na dnevnoj bazi.