U nastavku saznajte vaš nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine! 

Ovan

Dinamična energija stiže s Mesecom u Lavu u ponedeljak, pojačavajući vašu potrebu za društvenim kontaktima i interakcijama. Mesec u Devici 9. jula pomaže u uspostavljanju  dobrih rutina, pod uslovom da se fokusirate na to da radite pametnije, umesto da se iscrpljujete. Kada Mesec uđe u Vagu 11. jula, možete se posvetiti razvoju značajnih odnosa.

Bik

Ukoliko vam je potreban odmor ili vreme za razmišljanje, Mesec u Lavu može vam doneti mir i spokoj. Ovo je sjajan trenutak za kvalitetno provođenje vremena s voljenima. Mesec u Devici 9. jula će uneti novu energiju u vezu, ali ćete uz njega dobiti i praktičniji pogled na stvari. Želite ljubav, ali pre nego što se izgubite u romantici, želite da vidite realnost. Mesec u Vagi će vam dati energiju da se vratite na pravi put.

Blizanci

Uzbudljive stvari se dešavaju s Mesecom u Lavu na početku nedelje, dajući vam optimističan pogled na stvari dok vas Mesec u Devici ne prizemlji i pomogne vam da postavite nove ciljeve. Na kraju, Mesec u Vagi 11. jula donosi energiju, pomažući vam da pronađete željeni put. Možete se osećati sigurnije u svoj karijerni plan i proces.

Rak

Mesec u Lavu vam donosi produktivnu energiju koja vam pomaže da napredujete. Kada Mesec uđe u Devicu, postaje lakše držati se ciljeva. Motivisani ste i imate dobre saradnje koje vas drže u pobedničkom modu. Ovo je intelektualno stimulativan tranzit koji će vam pomoći da ostanete fokusirani dok vam Mesec u Vagi pomaže da započnete planove koje ste osmislili tokom Meseca u Devici.

Lav

Ljubav, zabava i avanture su teme tranzita Meseca u Lavu na početku nedelje. Osećate se angažovanije i društvenije dok se pripremate za ulazak Sunca u vaš znak. Sa Merkurom i Venerom takođe u Lavu, videćete kako vas ljudi oko vas inspirišu. Prolazak kroz Mesec u Devici obeležiće blistavi trenuci, a Mesec u Vagi vam donosi mnoge prilike za umrežavanje i druženje, čineći da se osećate prijatno čak i kada ste u centru pažnje.

Devica

Odmor će biti glavna tema tranzita Meseca u Lavu, dovodeći vas u sklad s vašim ciljevima. Takođe je vreme za refleksiju dok otkrivate osobine u sebi koje vas čine borcem. Mesec u vašem znaku će vas uzdići, pomažući vam da vidite svoju snagu. Vreme je za nove avanture i istraživanja.

image-from-rawpixel-id-11826956-jpeg.jpg
Rawpixel Ltd. 

Vaga

Početak nedelje s Mesecom u Lavu biće uzbudljiv za vas jer možete slaviti pobede iz poslednjih šest meseci. Mesec u Devici će vam omogućiti da se posvetite sebi i fokusirate na ono što ste možda zanemarili. Sa Mesecom u vašem znaku krajem nedelje, bićete romantičniji i kreativniji. Ovo je radostan tranzit koji će vas učiniti zahvalnim za ono što jeste.

Škorpija

Mesec u Lavu donosi dramu: fokusirajte se na diplomatski pristup kako biste izbegli stresne situacije dok vam Mesec u Devici 9. jula pomaže da ublažite tenzije. Možete ostvariti pozitivnije veze s ljudima koje sretnete u ovom periodu, a čija radna etika će vas inspirisati. Na kraju, Mesec u Vagi vas smiruje i omogućava vam da se opustite i uzmete vreme za odmor ako je potrebno.

Strelac

Mesec konjunkcija s Merkurom i Venerom u Lavu je prelep tranzit na početku nedelje, kada se osećate više u svom elementu i optimističniji ste prema budućnosti. Mesec u Devici vam pomaže da napravite potrebne planove kako biste ostvarili svoje snove. Radite polako, ali odlučno, znajući da možete stići tamo. Kada Mesec uđe u Vagu, videćete kako je napredak koji ste postigli u poslednjih godinu dana oblikovao ono što postajete.

Jarac

Početak nedelje s Mesecom u Lavu može delovati preplavljujuće, ali vi to vidite kao neophodan izazov za napredak. Mesec u Devici donosi prijateljsku energiju, gurajući vas da izađete iz zone komfora i družite se s drugima u vašem poslovnom okruženju. Mesec u Vagi vam omogućava da preuzmete liderske uloge i povežete se s prijateljima, kolegama ili saradnicima.

Vodolija

Energija odnosa se intenzivira s Merkurom, Venerom i Mesecom u Lavu, otkrivajući vam šta zaista tražite u partneru. Mesec u Vagi povećava vaše samopouzdanje, podsećajući vas na vašu vrednost. Vidite da ste nezaustavljivi i moćni kada verujete u svoje sposobnosti.

Ribe

Na početku nedelje, Mesec u Lavu vam omogućava da postignete produktivnost i napredak. Mesec u Devici može doneti otkrovenja u odnosima, jer nosite lekcije od prethodnog Punog Meseca. Spremni ste da otvorite srce nekome ko vas očarava. Mesec u Vagi vam pomaže da otkrijete romantičnu stranu.